Van képünk hozzá: The Dark Knight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morden23 elmondta helyetem, csak megerõsíteni tudom. Az elsõ kettõ film, az remekmû. Persze nem kell hogy mindenkinek tetszen.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A Tim Burton-féle Batman filmek (az elsõ és a második) kiválóak voltak. Legalábbis mozifilmnek. Nem tudom (és egyben nem is érdekel), hogy a képregényrajongóknak mennyire jött be, de az egyszeri mozinézõ számára élvezhetõ és szerethetõ (persze Tim Burton-ösen groteszk) volt. A képregényrajongóknak meg egyébként is a legnehezebb megfelelni, úgyhogy erõltetni kár.
A többi Batman tényleg iszonyat szar volt.
A többi Batman tényleg iszonyat szar volt.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Már bocs, de a régi batman egytöl egyig vacak volt!
szánalmas. Batpod. Tiporjanak még párat a régi mûveken.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az imdb.com oldalon van még 2 új kép!
pff, ez az izééé...
Kapta volna meg Cloud motorját az Advent Childrenbõl 😄 az gép
Kapta volna meg Cloud motorját az Advent Childrenbõl 😄 az gép
nincs, nem is lesz...
Pompás. 😄 A Begins is iszonyat jó volt, remélem ez is üti az elõzõ színvonalát. Az eddigi képekbõl (nameg a színészlistából) jónak tûnik.
Ezek szerint Batman is eltévesztette az elsõ képen.
Halkan megjegyzem, amit egyesek a motor elejének néztek, az bizony a motor hátulja. 😄
ízlések és pofonok, de nekem nem tetszik...
A motor teljesen jól néz ki, ellenben a kerekekre szerelt gépágyú nekem nem tûnik a legstabilabb ötletnek 😄
Mellesleg a Begins-es tank (szerintem) ezerszer odavert a Batmobil-nak. Pont az tetszett abban a filmben, hogy nagyjából "világi" dolgokkal megmagyarázták, hogy Burce Wayne/Batman hogyan jutott a high-tech cumóihoz, és nagyjából mik is azok (és szerencsére tartózkodtak a hidegfúziós plazmaágyúktól, meg nyomkeresõ bumerángoktól), és ezzel kicsit "felnõttebbé" tették a sztorit.
Igencsak szomorú lennék, ha a Dark Knight-ban ezt a remek húzást elkummantanák.
Mellesleg a Begins-es tank (szerintem) ezerszer odavert a Batmobil-nak. Pont az tetszett abban a filmben, hogy nagyjából "világi" dolgokkal megmagyarázták, hogy Burce Wayne/Batman hogyan jutott a high-tech cumóihoz, és nagyjából mik is azok (és szerencsére tartózkodtak a hidegfúziós plazmaágyúktól, meg nyomkeresõ bumerángoktól), és ezzel kicsit "felnõttebbé" tették a sztorit.
Igencsak szomorú lennék, ha a Dark Knight-ban ezt a remek húzást elkummantanák.
Már a régi batmobil tankká alakítása is tetszett, mivel a régebbi verzióról azt sem hittem el hogy egy járdán fel tudna menni olyan alacsanyra volt ültetve. Ez szintén a funkciónalitás jegyében készült szemben a design mindenek elõtt felfogással. Jó lesz ez.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Szerintem jol nez ki ez a cucc 😄
A Begins-ben a legütõsebb az volt, hogy volt bátorságuk új, valósághûbb Batmobilt csinálni... Ez a motor viszont távolról se tûnik annak. Mi az a két villa elöl? Csak nem gépágyú?
Ha láttad a képeket az új Jokerrõl, szerintem beláthatod, hogy eléggé "újragondolt" a karakter...
Ha láttad a képeket az új Jokerrõl, szerintem beláthatod, hogy eléggé "újragondolt" a karakter...
Ez olyna összetákolt valami, mint a szomszéd Pista bácsié. A régi részeket sokan szidják, de azoknak legalább megvolt a képregényszerû hangulata... nekem a Begins egyáltalán nem jött be úgy, mint a Jack Nicholson-os film. Nem értem, miért kell újra feldolgozni a Joker sztorit??? A Begins legalább nem igazán ütközött az elõzõ részekkel. Itt meg újból Joker, Kétarc... Egy Nicholson karaktert újrajátszatni mással hatalmas bûn!!!!!!
Na ez szerintem nem kéne...
Már a Tumbler is disznó volt, ez is mutatós. Azok az ágyúk elõl kissé balesetveszélyesnek tûnnek 😊