17
-
#17 Morden23 elmondta helyetem, csak megerősíteni tudom. Az első kettő film, az remekmű. Persze nem kell hogy mindenkinek tetszen. -
Morden23 #16 A Tim Burton-féle Batman filmek (az első és a második) kiválóak voltak. Legalábbis mozifilmnek. Nem tudom (és egyben nem is érdekel), hogy a képregényrajongóknak mennyire jött be, de az egyszeri mozinéző számára élvezhető és szerethető (persze Tim Burton-ösen groteszk) volt. A képregényrajongóknak meg egyébként is a legnehezebb megfelelni, úgyhogy erőltetni kár.
A többi Batman tényleg iszonyat szar volt. -
Nyarlathotep #15 Már bocs, de a régi batman egytöl egyig vacak volt! -
#14 szánalmas. Batpod. Tiporjanak még párat a régi műveken.
-
Nyarlathotep #13 Az imdb.com oldalon van még 2 új kép! -
menpe #12 pff, ez az izééé...
Kapta volna meg Cloud motorját az Advent Childrenből :D az gép -
Lami #11 Pompás. :D A Begins is iszonyat jó volt, remélem ez is üti az előző színvonalát. Az eddigi képekből (nameg a színészlistából) jónak tűnik. -
Morden23 #10 Ezek szerint Batman is eltévesztette az első képen. -
Scribe #9 Halkan megjegyzem, amit egyesek a motor elejének néztek, az bizony a motor hátulja. :D
-
HaDes007 #8 ízlések és pofonok, de nekem nem tetszik... -
Morden23 #7 A motor teljesen jól néz ki, ellenben a kerekekre szerelt gépágyú nekem nem tűnik a legstabilabb ötletnek :D
Mellesleg a Begins-es tank (szerintem) ezerszer odavert a Batmobil-nak. Pont az tetszett abban a filmben, hogy nagyjából "világi" dolgokkal megmagyarázták, hogy Burce Wayne/Batman hogyan jutott a high-tech cumóihoz, és nagyjából mik is azok (és szerencsére tartózkodtak a hidegfúziós plazmaágyúktól, meg nyomkereső bumerángoktól), és ezzel kicsit "felnőttebbé" tették a sztorit.
Igencsak szomorú lennék, ha a Dark Knight-ban ezt a remek húzást elkummantanák. -
#6 Már a régi batmobil tankká alakítása is tetszett, mivel a régebbi verzióról azt sem hittem el hogy egy járdán fel tudna menni olyan alacsanyra volt ültetve. Ez szintén a funkciónalitás jegyében készült szemben a design mindenek előtt felfogással. Jó lesz ez. -
moRtiZ #5 Szerintem jol nez ki ez a cucc :D -
PoisonBorz #4 A Begins-ben a legütősebb az volt, hogy volt bátorságuk új, valósághűbb Batmobilt csinálni... Ez a motor viszont távolról se tűnik annak. Mi az a két villa elöl? Csak nem gépágyú?
Ha láttad a képeket az új Jokerről, szerintem beláthatod, hogy eléggé "újragondolt" a karakter... -
blitzy #3 Ez olyna összetákolt valami, mint a szomszéd Pista bácsié. A régi részeket sokan szidják, de azoknak legalább megvolt a képregényszerű hangulata... nekem a Begins egyáltalán nem jött be úgy, mint a Jack Nicholson-os film. Nem értem, miért kell újra feldolgozni a Joker sztorit??? A Begins legalább nem igazán ütközött az előző részekkel. Itt meg újból Joker, Kétarc... Egy Nicholson karaktert újrajátszatni mással hatalmas bűn!!!!!! -
pauly #2 Na ez szerintem nem kéne... -
Zedas #1 Már a Tumbler is disznó volt, ez is mutatós. Azok az ágyúk elől kissé balesetveszélyesnek tűnnek :)