2
Windows XP, Vista Boot HELP
-
#2 http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=multiboot&hol=topic -
#1 Szoval,
A problema az lenne csak nem tudtam ertelmes cimet kitalalni a topicnak, hogy volt ket rednszer a gepemen az egyik XP aztan kesobb feltettem Vistat egy masik vinyora... Majd ezekutan kiderult hogy szuksegem van az XPre igenam de egyszer mar ezt eljatszottam korabban hogy az elso vinyon ujratettem az XP-t majd utana a Vista sehogy nem indult be hiaba akartam hogy a gep arrol a vinyorol bootoljon... Majd ezalkalommal kimentettem mindent a ket rendszerbol (system startup infok) majd ezekutan megint letoroltem az XP-t a system startup info visszaallit es semmi nem tortenik... hurra... Azt mondja a gep mikor a vistat akarom inditani a masik vinyorol hogy nem fog elindulni mert mittomen mibaja van... Szoval ami nekem kene az az hogy mit kene beirnom ebbe a fileba ami ezt tartalmazza:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /fastdetect /NoExecute=OptIn
(ez spec nem az enyem de errol felismeritek)
szoval mit kene ide beirni hogy mind a ket rendszer menjen mert nem szeretnem elvesziteni a Vistat... Nem mintha olyan baromi ertekes lenne de akkor is kell..
remelem nem hagytam ki sok infot es hogy valaki tud segiteni...
elore is koszi
N-Ice