Aquarena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem reklám?
nemis tudom hányszor voltam már, ittvan egy köpésre, (fóton lakom)
érdemes nyitásra menni, akkor délig még nincs tömeg, akkor özönlik be a nép, déltõl, 4ig várhatsz akár, 5-10 perceket is egy csúszásra 😞, de akkor van a legtöbb ember, meg a szép lányok persze ;]
mindenképp megéri az árát, ha megnézed mennyi egy palatinusz, és mennyibe kerül ez, akkor máris láthatod, hogy itt minden van, medence-csúzda-örvénylõ medence-jacuzzi-kajás-piás stb. ;]
/pont holnap megyek 😄
érdemes nyitásra menni, akkor délig még nincs tömeg, akkor özönlik be a nép, déltõl, 4ig várhatsz akár, 5-10 perceket is egy csúszásra 😞, de akkor van a legtöbb ember, meg a szép lányok persze ;]
mindenképp megéri az árát, ha megnézed mennyi egy palatinusz, és mennyibe kerül ez, akkor máris láthatod, hogy itt minden van, medence-csúzda-örvénylõ medence-jacuzzi-kajás-piás stb. ;]
/pont holnap megyek 😄
u dont have to listen anybody else but me
miskolc mellet😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tavaly nyáron voltunk mi is családdal, korán reggel kimentünk, akkor még annyian nem voltak. Dél körül viszont már annyian voltak, hogy nem volt elég abbol a sok csuszkából, minket meg leszurtak, mert 1et hurcoltunk és "kisajátitottuk magunknak". Azota megoldották ezt a problémát? 1ébk tök jo hely, az a vadvizi folyo nagyon jo😊
egyszer volt vmi céges nap, akkor kimehettünk, nem voltak sokan szinte mindenen csúsztam egyszer 😄 nagyon jó hely
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Hol laksz?
Én is voltam sokszor tiszaújban nekem csak a hullámfürdõ teccik😄
Én is voltam sokszor tiszaújban nekem csak a hullámfürdõ teccik😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
én szivesen elmenék ide de sajna nagyon messze van😞
a hajduszoboszlóiban voltam nagyon szokszor😊
tegnap meg tiszaujvárosba, bár itt nincs aquapark, csak élméynfürdõ😄
a hajduszoboszlóiban voltam nagyon szokszor😊
tegnap meg tiszaujvárosba, bár itt nincs aquapark, csak élméynfürdõ😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
változó, meg idõjárástól is függ ugye, de hétvégén nem jó, mert igen hosszú sorok szoktak lenni :S
http://epica.nl
zsír az egész, 2 éve járunk, épp jövõ héten megyünk újra ...
ja és hétköznap érdemesebb, nincsenek annyian értelem szerûen ...
ja és hétköznap érdemesebb, nincsenek annyian értelem szerûen ...
http://epica.nl
Elõször is, mielõtt lehurrognának, én nem találtam ilyen topkiot.
Honlapja
Ki volt már itt?
Én minden évben járok ide😊
Honlapja
Ki volt már itt?
Én minden évben járok ide😊