Újabb színész csatlakozott a Hősökhöz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem cseppet sem lényeges, pláne, hogy mellékkarakter volt, csak valakinek ez valamiért szúrja a szemét😊
...most fontos ez, hogy meleg vagy hideg? Freddie Mercury is a fiukat szerette es nezzetek meg, micsoda notakat csinalt a Queen...
:d milyen cink lehet arcnak most , sokan sorozatfüggök télleg azthiszik h meleg .😄
Ehhh..nekem meg az jött le a sorozat nézése közben, hogy belezúgott a kiscsajba...
kár, mert a sorozat készítõje mondta ezt és õ gondolom jobban tudja.
de mit számít, hogy meleg vagy sem? õ egy kitalált karaktert.
de mit számít, hogy meleg vagy sem? õ egy kitalált karaktert.
BEJELENTENÉM HOGY ZACH NEM MELEG!!!!!!!!!!!!!!!CSAK MINDENKI AZT HISZI A SOROZATBAN....F*OK!!!!!
plusz, ezért is került ki a sorozatból, mert a menedzsere "melegteleníteni" akarta, mert szerinte rosszat tett a srác színész imázsának.
tényleg így van. meleg a fickó, és tényleg utalt is rá, többször is. Clair-el azért romlott meg a kapcsolatuk régebben.
"Claire eddig meleg barátja, Zach kikerült a képbõl, mivel õ lesz John Connor az új Terminátor-sorozatban."
Lol, egy pillanatra elgondolkoztam azon, hogy mi lenne ha a sorozat készítõi a filmen belül ezt a magyarázatot adnák a szereplõ sorozatból való kiválására <#taps>#taps>
Lol, egy pillanatra elgondolkoztam azon, hogy mi lenne ha a sorozat készítõi a filmen belül ezt a magyarázatot adnák a szereplõ sorozatból való kiválására <#taps>#taps>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Míg a rajongók azt találgatják, hogy vajon az új hõsök milyen képességekkel fognak bírni és egyáltalán mikor indul a sorozat 2. évada" - szeptember 24.-én indul a 2. évad, én ezt már egy hónapja tudom, nincs szó semmiféle találgatásról
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Zach miért lett volna meleg?
Mert egy hülye díszpicsa le buzizta a soroztban? Ne vicceljünk már!!!
Mert egy hülye díszpicsa le buzizta a soroztban? Ne vicceljünk már!!!
Õ nem meleg?
Hát, ahogy a fejét elnézem, nem õ lesz a kedvencem.