19
Over G Fighters - Xbox360
  • zsolti360
    #19
    Sziasztok gamerek! Akinek meg van az Over-g fighters játék xbox 360 ra és szeretne online játszani az kérem vegyen fel barátnak a livon a baráti listán. Provokedfan9 néven vagy Sittingframe23 profilon vagyok elérhető! Összehozunk egy jó kis magyar légiflottát a külföldiek ellen.
  • zsolti360
    #18
    Sziasztok gamerek! Akinek meg van az Over-g fighters és onlinon nyomja xbox 360-on az vegyen fel barátnak. A profil nevem: zsolti360 Összehozunk egy jó kis magyar partit! Oké? hello
  • zsolti360
    #17
    Másoltan nyomtam az Over-g-t livon amig nem bannoltak.Én csak dicsérni tudom mert elég fanatikus szimulátor rajongó vagyok.Single módba rengeteg küldetés van benne és sok fajta repülőgépet kipróbálhatunk./F-22,F16,F 117A,stb...szinte minden gép benne van.Több kamera állásból is láthatjuk az irányitást és a légiharcokat.Visszajátszási lehetőség is van.Xbox livon pedig nagyon bejött nekem.4 páros van benne.Lehetsz akár a barátoddal is a többiekkel szemben.Óriási légicsaták.A cél egymás bázisának lerombolása.Tudtommal nagyon nem terjedt el a játék/rétegjáték/Megaztán a grafika miatt is lehúzták mert hogy a föld nem részletes.De kit érdekel ez amikor a nyomomban van egy levegő-levegő rakéta és győzőm nyomatni a chaffet illetve manőverezek az üldözőm elöl.Szóval nekem bejött és szerintem realisztikusabb mint az Ace Combat 6.Hát dióhéjban ennyi.Ha valakit még érdekel esetleg a xbox livon az jelöljön be barátnak.A profil nevem: zsolti360
  • zsolti360
    #16
    Sziasztok! Volna valakinek egy eladó Over-g fighters eredeti játéka xbox 360-ra? Esetleg ötlet hogy hol tudnám megvenni olcsóbban? [email protected] erre üzenjetek! Köszi!
  • Boconadi
    #15
    Talán keveset játszottál a lockonnal! Attól hogy Te repülgettél mig29-el, avagy Su-27-tel és F-15C-vel, majd hedápdiszpléjen ráfogtál az ellenségre, ne aggyisten kiírta hogy LA, majd inditottad a rakétád, ez után nagy szerencsére betalált, és örültél, hogy mekkora király voltál, ennek semmi köze a Te játéktudásodhoz. Ehhez valóban nem kell sok gomb, és ennek semmi köze sincs a tudáshoz. (Ezt a 44 éves apám is megcsinálta...)

    A tudás és a szimulátor érzet akkor jön elő, ha igazán tudsz repülni! A lock on -hoz nemtudom hányszáz billentyűkombinácó tartozik(tán 3?), már eleve ott az A10, és a Su25 (+1.1-ben a su25T ez kb még vagy 20 gomb, de nem biztos, nem nagyon értek még hozzá). Kérlek ne állíts olyan véleményt amiről nem tudod, hogy mégis hogyan van, mivel állítom, hogy 20 óránál nincs több repülésed lock on -ban...

    Gondolom a hsz-ed alapján, hogy az FS-ből indultál ki, hogy mennyi mindent kell tudni egy gépnél, és mennyire többet kell rá figyelni. Nos ez így van csakugyan, ebben egyet is értek, de egy Vadászrepülő harciszimulátort ne hasonlíts egy Utasszállító repülőszimulátorhoz. Semmi közük nincs egymáshoz. Egy utasszállitó repülőgép-szimulátorban biztos hogy több funkció fog előjönni, mint egy harcirepülő-szimulátorban, mivel tegyük fel egy boingben 100x több funkció van mint egy MiG-ben. Ezért nem tudom mi bajod van a lockon realitásával, és hogy mi nem tetszik neked kifejthetnéd bővebben.

    Semmit nem kötekekedés, személyeskedés, és fikázás céljából írtam. Ez így van, bocsájts meg ha netalántán durván fejeztem ki valamit.
  • ColdFire
    #14
    mai géken egyetlen szimulácio lehet igazi, főleg légi területeken:)))
    Pl az xboxon van max 10 gomb, egy hajtomu inditashoz min annyi kapcsolo felkapcsolasa szükséges, és még rádiorol, hudrol, rakétainditásrol nem is beszéltem...
    Lock on a realitás alapszintjét talán eléri, de azt sem igazán
  • Boconadi
    #13
    Ennek a játéknak a lock on nem ellenfele, a lock on, egy teljesen más téma attól függetlenül, hogy mind a kettőben harcigépek vannak.
  • PrasCo
    #12
    Mindegy, más malomban őrlünk.
    Pl. a CM már 2001-ben is "hogy néz már ki?" állapotban volt, mégis máig "hivatalosan" a legjobb világháborús taktikai szimuláció, eddig a közelébe sem férkőztek. Az Il-2 sem egy csoda, és több helyen hibádzik, de realizmus tekintetében egyelőre nincs alternatíva.
    Ennek a játéknak a Lock On lehet ellenfele, de nézzünk már magunkba: mikor nézett ki egy repülőgépszimulátor IGAZÁN jól? Akkor, ha árkád, akkor igen. (ez persze nem jelenti azt törvényszerűen, hogy ami jó, annak szarul kell kinéznie, csak kicsit beszűkült dolog négy képről ítélkezni.)
  • Boconadi
    #11
    vagy Lock On
  • Seth
    #10
    én nem az ubit írom le hanem ezt a játékot, hogy néz már ki? Ps2-es ace combatok kenterbe verik
  • PrasCo
    #9
    UBIsoftot nem kéne egyelőre leírni.... (lásd: IL-2)
  • Boconadi
    #8
    de durrva gecc !
  • Seth
    #7
    Hát elég igénytelennek tűnik, főleg az anyahajós képen
  • gyuri12
    #6
    a békás nagyon jó:D
  • ColdFire
    #5
    inkább ace combat 6

  • ColdFire
    #4
    jonak nez ki, cask nem kéne magunkat a Hud elott latni -.-

  • Boconadi
    #3
    én is éreztem hogy vmit furcsán írtam :P

    kösz!
  • moralosan
    #2
    utána e játék után? :)

    Amúgy szomszédomnak szólok mert ő csípi az ilyeneket.
  • Boconadi
    #1
    Egyik barátom megkért, hogy nézzek utána e játék után. Keresgettem, de nem találtam sok információt. Jó kis harcirepülős játéknak tűnik, ha esetleg valakinek van róla valamilyen véleménye, az írja le. Pár kép róla, amit a google dobott ki:



    borítója:


    ubi.com