10
Harry Potter and the Order of the Phoenix
  • csgj
    "forrás a www.pcdome.hu található tömör lényege", lehet, hogy már a forrás is ilyen volt :D :P Ha igen, akkor vkinek sürgősen értesítenie kell a pcdome-ot arról, hogy hülyeségeket írtak...
  • Atkamon
    legalább úgy nyitnál topikot hogy tudsz valamit arról, amiről megnyitottad... egyátalán nem ez a történet... jézusom...
  • toysoldier
    a sztori az meg nem is ez...
  • toysoldier
    itt a topicja
  • csgj
    hehh, hát igen, én is ezért kaptam múltkor büntetőpontot... Nyitottam egy topicot, aztán kiderült, hogy volt már egy olyan (pedig megnéztem a keresővel is)
    Na, hogy ne legyen off, ez a pcdome forrás nagyon nagy hülyeségeket ír
  • Beast Machine
    a poén, hogy kurvára nem ez a sztori....
  • Seth
    de van csak rossz a kereső
  • csgj
    vagy nem is volt egy másik ilyen topic? furcsaa...
  • csgj
    tök jó, de neked sem működött a kereső, vagy meg se próbáltad kikeresni a másik harry potter 5-ös topicot?
  • jaws30
    Az Electronic Arts bejelentette J.K. Rowling regénysorozatának ötödik részén alapuló játékát a Harry Potter and the Order of the Phoenixet. A program 2007 júniusában jelenik majd meg az új filmmel egyidőben. Harry visszatér Hogwarts-ba, hogy megkezdje ötödik évét és társaival meglepve tapasztalja a tényt, hogy a tanári kar nem akarja figyelembe venni találkozásukat Voldemort nagyúrral. Inkább befogják a fülüket és nem vesznek tudomást a gonosz visszatértéről. Dumbledore inkább hazudozik és lekicsinyli Voldemort erejét, ezért Cornelius Fudge, a mágia ügyi miniszter, kinevez egy új oktatót a sötét és védelmi tudományok tanítására és hogy figyeltesse az igazgatót. De Dolores Umbridge szinte teljesen elhanyagolja az ifjú mágusok védelmi képzését, veszélybe sodorva ezzel az egész évfolyamot. Harry, Hermione és Ron maguk veszik kézbe a dolgokat és titokban találkozgatnak egy csoporttal, akik magukat Dumbledore seregének nevezik. Harry megtanítja őket, hogyan védekezhetnek a sötét mágiák ellen, felkészülve az elkövetkező nagy csatákra.
    (forrás a www.pcdome.hu található tömör lényege)