67
Érősítők,tartozékok
  • Tinman #27
    Ingyen villany van? ;)
  • F1re
    alap :D amugy 166 kg a sullya :D
  • CheAteR88 #25
    :D
    és pont láttam azt a részt:D
  • desigo
    targoncád is van hozzá?

• F1re
    nekem ez a cuki kene :)
    sztem az mar magaba mindent elarul hogy 6000W folyamatos es 12000W a maximalis terhelhetoseg :D
  • PíszLávJuniti
    Ezek nagyon futurisztikusak :)
    Kíváncsi lennék hogy szólnak. Nincs valahol kiállítva ahol meghallgatható?
  • Met
    ne hirdessenek nyugodtan mert itt sem lehet hirdetni, ez fórum nem bolhapiac
    apróhirdetés itt
  • neevous
    Én ezeket a hangfalakat néztem ki. Harman Kardon Soundsticks II. Valakinek van tapasztalata az ilyenekkel? Nem akarom potyára megvenni.
  • desigo
    dehogy
    már több éves...
  • Taranov
    Garanciális még?
  • desigo
    18.600 a zsír új
    10-15 használtan...
  • istenostora03
    Tévé szerelő!
    Nekem az nézte meg a mélynyomomat!
  • John Cena
    Mediába láttam ilyet nem olcsó mulatság:)
  • desigo
    nah nekem van egy ilyen szettem.
    Az egyik oldal elkezdett recsegni de egy ideig ha mozdítottam a hangerő gombon megszünt a probléma.Egy idő után teljesen kontakt hibás lett ugyhogy most csak monoban hallgatok mindent:(
    Gondoltam befújom kontakt sprayvel a potit de miutánn kiszedtem vissza is raktam.Túl sok alkatrész van rajta összezsúfolva,hogy telefújkáljam :(
    Kidobni sajnálom.Meg kellene csináltatni de kivel?

• istenostora03
    Mér kellet törölni a hirdetésemet???xD
  • PíszLávJuniti
    A potit ki kéne mérni, hogy mennyire asszimetrikus.
    De okozhatja az is hogy a két csatorna vmelyik fokozata nincs összehangolva. Visszacsatoló ellenállás lehet hogy különbözik..
  • Seth
    inkább potméter hibára tippelnék, spriccencs be valamivel neki (wd40 pl, vagy bármilyen tisztító,rozsdaoldó is megteszi)
  • PíszLávJuniti
    Üdv.
    Majd lesz :D
  • hungaro
    szia,talán be ázott a hangfal!érdemes szétt szedni és meg nézni minden rendbe van-e a forrasztásnál!!
    nincs valakinek egy felesleges ventillátorja??
  • gyuri12
    igen.
  • gyuri12
    drága:) túl drága...
  • dienesoft
    Szia!

Nekem az a gondom a hangfallal, hogy ha lehalkítom, valamiért csak a jobb oldala szól, ha elkezdem milimétereket mozgatni, meg kell találni azt a "pontot", ahol mindkettő halkan szól. Valamilyen érintkezési hiba állhat fenn?
  • Taranov
    Nekem lesz eladó a nyár folyamán, egy pár Wharfedale Diamond 8.3 hibátlan állapotban, fekete 35-40k között. Még nem vettem meg az utódját, szóval egyelőre nem aktuális. Az persze más kérdés, hogy neked milyen a jó hangfal.
  • gyuri12
    lehet hirdetni? akkor jó:
    5000-ért mindent bevállalok!előlről hátulról orba szájba! de jó szakma ez a pirszinges!:D

amúgy:tudtok valami jó hangfalat,olcsóért?
  • hungaro
    Sziasztok,ha bármi panaszotok,gondotok van az erősítővel,hangfallal nyugodtan tedd fel!,ha el akarsz adni valamit hirdesd meg!(más fajta hirdetésért büntető pont jár!!)