67
Érősítők,tartozékok
-
Ingyen villany van? ;) -
F1re #26 alap :D amugy 166 kg a sullya :D -
:D
és pont láttam azt a részt:D -
targoncád is van hozzá?
-
F1re #23 nekem ez a cuki kene :)
sztem az mar magaba mindent elarul hogy 6000W folyamatos es 12000W a maximalis terhelhetoseg :D -
Ezek nagyon futurisztikusak :)
Kíváncsi lennék hogy szólnak. Nincs valahol kiállítva ahol meghallgatható? -
ne hirdessenek nyugodtan mert itt sem lehet hirdetni, ez fórum nem bolhapiac
apróhirdetés itt -
Én ezeket a hangfalakat néztem ki. Harman Kardon Soundsticks II. Valakinek van tapasztalata az ilyenekkel? Nem akarom potyára megvenni.
-
dehogy
már több éves... -
Garanciális még? -
18.600 a zsír új
10-15 használtan... -
Tévé szerelő!
Nekem az nézte meg a mélynyomomat! -
Mediába láttam ilyet nem olcsó mulatság:) -
nah nekem van egy ilyen szettem.
Az egyik oldal elkezdett recsegni de egy ideig ha mozdítottam a hangerő gombon megszünt a probléma.Egy idő után teljesen kontakt hibás lett ugyhogy most csak monoban hallgatok mindent:(
Gondoltam befújom kontakt sprayvel a potit de miutánn kiszedtem vissza is raktam.Túl sok alkatrész van rajta összezsúfolva,hogy telefújkáljam :(
Kidobni sajnálom.Meg kellene csináltatni de kivel?
-
Mér kellet törölni a hirdetésemet???xD -
A potit ki kéne mérni, hogy mennyire asszimetrikus.
De okozhatja az is hogy a két csatorna vmelyik fokozata nincs összehangolva. Visszacsatoló ellenállás lehet hogy különbözik.. -
inkább potméter hibára tippelnék, spriccencs be valamivel neki (wd40 pl, vagy bármilyen tisztító,rozsdaoldó is megteszi) -
Üdv.
Majd lesz :D -
szia,talán be ázott a hangfal!érdemes szétt szedni és meg nézni minden rendbe van-e a forrasztásnál!!
nincs valakinek egy felesleges ventillátorja?? -
gyuri12 #6 igen. -
gyuri12 #5 drága:) túl drága... -
Szia!
Nekem az a gondom a hangfallal, hogy ha lehalkítom, valamiért csak a jobb oldala szól, ha elkezdem milimétereket mozgatni, meg kell találni azt a "pontot", ahol mindkettő halkan szól. Valamilyen érintkezési hiba állhat fenn? -
Nekem lesz eladó a nyár folyamán, egy pár Wharfedale Diamond 8.3 hibátlan állapotban, fekete 35-40k között. Még nem vettem meg az utódját, szóval egyelőre nem aktuális. Az persze más kérdés, hogy neked milyen a jó hangfal. -
gyuri12 #2 lehet hirdetni? akkor jó:
5000-ért mindent bevállalok!előlről hátulról orba szájba! de jó szakma ez a pirszinges!:D
amúgy:tudtok valami jó hangfalat,olcsóért? -
Sziasztok,ha bármi panaszotok,gondotok van az erősítővel,hangfallal nyugodtan tedd fel!,ha el akarsz adni valamit hirdesd meg!(más fajta hirdetésért büntető pont jár!!)