221
Amerikai pite 6: Beta House (2008)
-
#21 Már az első is förtelmes volt. Többet nem is néztem és nem is nézek.. -
#20 első kettő jó volt, 3. elgyötört nyálas, a 4-5 más szereplőkkel meg totális hülyeség...
ez sem lesz jobb, feleslegesen eröltetik... -
#19 Hát a 4 simán veri a 3. részt mert az katasztrofálisan rossz volt (unalmas) -
#18 5 is van? :S [mert nem talált a guglén se róla képet] -
#17 az első 3 klasszis:) szvsz kötelező darab:) a 4.-ik már csak egy sima vigjáték amin néha elmosolyodik az ember...5 gondolom még rosszabb..azt még nem láttam -
ZsirosKenyer #16 ebből 5 is volt? omg - már a 4 is hihetetlen fos volt. -
#15 na ne hülyéskedj! -
#14 Meg új Horrorra Akadva nélkül -.-
Amerikai Pitéből láttam az 1.-t, de arra nem is emlékszem, a 2.-t, meg a negyediket...(asszem az a zenetáboros)
-
#13 Az első 3 volt csak igazi, a többinél mér nem is voltak a régi szereplők (csak 1-2 mellékszereplő). Bár a 4et nem is láttam még, az 5ről meg most tudtam meg, hogy létezik :) -
jefferson83 #12 Még szerencse, hogy az első után abbahagytam az érdemi nézését a filmnek. 2.-at úgy ahogy még láttam. Az első új volt, jó volt és minden benne volt, a többi már nem érdekel. -
#11 zenetáboros vicces, többi szar -
#10 Az első 3 isteni volt, de a 4-5, más szereplőkkel, borzalom -
#9 de:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mégegy olyan filmet, amiben egy 16 éves kissrác mindenáron dugni akar, aztán megtalálja az igazi szerelmet, miközben Jim apja megint tanácsokat osztogat a f@szverésről :D
-
#8 borzalmas volt már az 5 it, nemtom h minek csinálják itt a feszkót, már nem lehet erről semmit lehúzni:((( -
#7 első még úgy ahogy elment azóta PFFF:S
zenetáboroson viszont röhögtem egy jó párat -
#6 Már a másodikat is rókabőr lehúzásnak találtam -
#5 ne -
#4 nem telhet el év új fifa, nfs és amerikai pite nélkül. -
#3 az 5 jönne ki itthon szinkronos dvd-n:( -
Csaba007 #2 Ja remélem jólesz!!
De egy ideje már fentvan az imdb-n:) -
#1 Pár hónappal ezelőtt bejelentették, hogy lesz Amerikai pite 6!
Nekem mind az 5 is bejött, már nagyon várom a 6. részt
Bemutató 2008-ban
A rész címéről: (csak aki látta az 5-őt! Bár nem is olyan nagy spoiler..)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Beta House a focicsapat neve, ahol a fiúk játszanak
Képekkel még sajnos nem tudok szolgálni, de addig is néhány infó az IMDB-n:
Szereplők:
[spoiler]Mr. Levenstein (Jim apja)
Ryan Grimm
Erik Stifler
Nick Anderson
Dwight Stifler
Cooze
Ashley
Bobby
Margie
Matt Stifler