31
-
Wittgen #31 Lehet, h. Stohl színházi színésznek jó, de valjuk meg, amit a filmekben nyújtott eddig, az elég gáz volt. Meg egyáltalán nem az ő karakteréhez való egy ügynök szerepe+a magyar nézők egyből azonosítjá, mint műsorvezetőt, és így inkább lesz nevetséges, mint hiteles a sorozat.
Inkább vmi nem médiasztárolt színészt kellene leszerződtetni, aki a vásznon is tud mutatni vmit.
Szerintem meg nem a 24 koppintása lesz, csak 1 sztori lesz kibontva sok-sok részen keresztül. Hmmm...mondjuk a Katedrális regények jöhetnének.... -
Gabe18 #30 24... persze... Lesz vagy 24 nézője biztos...
-
#29 bukta lesz
-
duke #28 Stohl András 24 oraja nem rossz.
Mar latom is a nyito kepet.Stohl András imbojgo arcat latjuk egy palinkas uvegen keresztul.
06-07 stol mereven ul es pial
07-08 stol ugyan abban pozicioban ul es pial
08-09 stol total karosra tori a kocsijat
09-10 stol kokainozik
10-11 stol ismet pial
.......es igy tovabbi hasonlo izgalmas reszekkel -
Commandante #27 Attól, hogy valaki nagyon jó színházi színész, filmszínészként a vásznon lehet nagyon béna. És fordítva. A kettö közel sem egy és ugyanaz. Ami a színházban müvészet, az a vásznon leginkább ripacskodásra hajaz. -
#26 Ez ugyanolyan lesz minta a Rem Rendes mert az kurvajovolt!!11 -
#25 "Nyóc" vagy "13+11". Esetleg a régi nagy klasszikusok után: "Nagyváros", "Kinga", "Ötvös Buci", "Kengyelbőrben", "Ázsia Expresz", "Macao", "Kém Erik", "Garry K", "A veres keselyű bandája", "A nyár 24 pillanata", "Nyalóka", "Asztalszomszédok", "TJ. Buci", "Buci és Kinga", stb. :)
Amúgy Buci színházban nem rossz színész, sőt. Amit kapunk róla a sok szar gagyi magyar filmből az tényleg gáz, ami meg a rötlöklábból jön át, detto, de nem ezekből kell kiindulni.
Amúgy a stábból már csak az Usztics és a Szerednyei hiányzik, meg a Görbe Nóra, mint "Chloe" ... -
Commandante #24 Elég sok olyan american-like fasza magyar sorozatból láttunk már 1-2 részt, ami max. a harmadik rész után a 22:00 utáni idösávba került, és az elsö évad felét sem adták le, úgy tünt el a képernyöröl. Sajnos. -
#23 Vagy a Gyorskocsiból. Főszerepben Tomcat. :) -
#22 ez a Stól srác tényleg gáz. Amúgy majd akkor fikázzunk ha látunk belőle legalább 1 részt! Lehet hogy rajongó lesz mindenki ;)
Amúgymeg végre van valami. Ennyi vacak magyar film után statisztikai alapon mosmá' jónak kéne jönnie :) -
#21 igen, moziban gyakran vetítenek sorozatokat... -
Quantumleap #20 A 24 egy nagyon jó sorozat. Senki ne merje fikázni!
Ez most akkor mozifilm vagy sorozat lesz? Mert ha utóbbi, akkor milyen kasszasikerről beszélünk? Én amúgy inkább a magyar Prison Break-et csinálnám meg, ahol a Csillagból szöknek. -
Soundmaker #19 De ha a moziban eléri az 500 nézőt akkor már kasszasiker lesz -
Soundmaker #18 o.O wtf ....
Már megint mit akarnak összelapátolni a magyarok? Miért nincs valami eredeti ötlet? Mondjuk semmit nem tudunk a sztoriról, de hozzá kell tennem, hogy a külföldi produkciókon nevelkedett mozis, és sorozat korosztállyal nem fogják tudni megetetni ezt a sorozatot/filmet... Ugyanaz lesz a sorsa mint a magyar bandinak... -
#17 24 magyar verziója.....:) évszázad poénja....:))
Még nagy költségvetésű amerikai produkciótól is merész lenne,hogy a 24-et próbálja hozni....nemhogy egy magyartól.....:) Stohl Buci mint Jack Bauer...Inkább voksolnék Csányi Sándorra,hogy legalább a hajszín egyezzen.....:):):):) -
tsabigo #16 Stolh buciról hirtelen eszembe jutott az Európa Expressz című "zseniális" magyar krimi (vagy akciófilm vagy nem is tudom minek nevezzem)és befordultam teljesen.Azóta szüntelenül a rituális öngyilkosság gondolata jár a fejemben. :P -
#15 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
ne.
ezzel csak az a baj, h ami magyar az már eleve szar sajnos.
ami stolh buci, az már fos is egyenesen, de ha magyar remakeről beszélünk, az már leginkább vicc. -
Prof William #14 Félek... -
avman #13 tökmindegy milyen messze van, fasságokat írtál... kispajtás- -
#12 csak ne legyen "real-time" faszság....amúgy is sztem a 24 elég nagy sz.r -
#11 Én kíváncsi vagyok :) -
chokeerigo #10 Mi lesz a címe? Negyvennyóc -.- -
zero977 #9 Fasznak kellett ezt a 24-hasonlatot benyögni ???
24-et nem lehet elérni, megközelíteni sem ..így értelemszerűen csak szarabb lehet a végtermék .
Miért nem lehetett simán csak magyar akció-sorozatnak hívni,csavarral a végén, így most mindenki hasonlítgatni fogja a 24-hez ...megnézzük az első részt és jót mosolygunk.... áh, a hülye magyaraok mindet elrontanak már az elején .... -
Nyarlathotep #8 Amerika nagyon messze van, barátom! -
winnie #7 "Rosszabb embert egy kommandós/ügynök megformálására nem is találhattak volna, mint Stohl."
jaja, biztos jól látod. a 12 dühös emberben a hetes esküdtet, a tartuffe-ben orgont, a lear királyban edmundot, a holdbéli csónakosban vitéz lászlót, a hermelinben pálfit csuklóból hozza, de egy kommandósba (hú!) beletörbe a bicskája. -
Wittgen #6 Hé! Hó! Fonyódi Tibi qrva jó könyveket írt eddig, úgyhogy a sztorival biztosan nem lesz gond. Le merem fogadni nem is ismeritek az írói munkásságát. Az egyetlen buktató itt csak Stohl és a kevés pénz, amiből nem futja helyszínekre, díszletekre és effektekre.
Rosszabb embert egy kommandós/ügynök megformálására nem is találhattak volna, mint Stohl. -
#5 Uramatyám... -
avman #4 ugyanezt el lehet mondani kasszasikeres ámerikai színyészekre. és róluk még igaz is lenne ezen állítás. amúgy sem a színészeken bukna el, hanem a technikai és pénzügyi feltételeken, melyek már rég nincsenek. meg sztem szakemberek se sokan maradtak, aki egy korrekt tévésorozatot úgy le tudnának vezényelni, h túlszárnyalja a comcédok nívóját (és akkor még olyanról, h Linda, Angyalbőrben nem is beszéltem). -
#3 Nem kis ellen"propaganda" lesz majd a 24 fanok részéről!
Amúgy szerintem is halott 5let, és nem csak Bucimaci miatt. -
Nyarlathotep #2 Ja, nem tudom ki kiváncsi arra az alkoholista, kábitószeres amatőr színeszre! -
Sance231 #1 Bucival ez halott 5let. Mondjuk vszínű amúgy is...