Online videószerkesztőt kínál a YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL
A szerverpark nagysága és a használók arányától függ. Ha észrevehetõ lassulás van csúcsidõben, akkor növelni kéne a sávszélt.. ez alap lenne 1 normális világban.
A nagyobb rendszer persze drágább, de jóval több pénzt is hoz.
A szerverpark nagysága és a használók arányától függ. Ha észrevehetõ lassulás van csúcsidõben, akkor növelni kéne a sávszélt.. ez alap lenne 1 normális világban.
A nagyobb rendszer persze drágább, de jóval több pénzt is hoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Én inkább attól tartanék h megosszak olyan videókat amiket nem kívánok megosztani másokkal, de szerkesztés közben letölti a gép ami a szerverükön van, és az nem jó.
Nagyfokú óvatosságot javaslok az ilyen online görénységekkel szemben!
Én csak olyan szoftvert vagyok hajlandó a gépemre felrakni, amelyik nem egy távoli valakitõl függõen indul el, minközben az adataimat ki tudja hova küldözgeti...
Ezért elsõ dolgom a flashplayert is legyilkolni az összes gépemrõl, akkor is ha ehhez fájlokat kell egyenként törölgetni.
Majd ha az a rohadék úgy is feltelepíthetõ lesz, hogy otthon, egy internetre NEM kötött gépre fel lehet rakni, majd akkor. Meg ha nem nyomatnak a pofámba weblaponként húsz mozgóképes reklámot a flash segítségével!
Az összes ilyen online erõszakolást bojkottálni kellene. Mert valakik nagyon próbálják MEGKEDVELTETNI az amberekkel, hasonlóan a bankkártyahasználathoz.
Ezek mind egy kaptafára mennek. Elõször jön a BEETETÉS, aztán a szüret. De annak senki se fog örülni.
A bankok már lassan megkezdik a szüretet. Az online "megoldások" beetetõi még az elején vannak, de várjatok csak!
Én csak olyan szoftvert vagyok hajlandó a gépemre felrakni, amelyik nem egy távoli valakitõl függõen indul el, minközben az adataimat ki tudja hova küldözgeti...
Ezért elsõ dolgom a flashplayert is legyilkolni az összes gépemrõl, akkor is ha ehhez fájlokat kell egyenként törölgetni.
Majd ha az a rohadék úgy is feltelepíthetõ lesz, hogy otthon, egy internetre NEM kötött gépre fel lehet rakni, majd akkor. Meg ha nem nyomatnak a pofámba weblaponként húsz mozgóképes reklámot a flash segítségével!
Az összes ilyen online erõszakolást bojkottálni kellene. Mert valakik nagyon próbálják MEGKEDVELTETNI az amberekkel, hasonlóan a bankkártyahasználathoz.
Ezek mind egy kaptafára mennek. Elõször jön a BEETETÉS, aztán a szüret. De annak senki se fog örülni.
A bankok már lassan megkezdik a szüretet. Az online "megoldások" beetetõi még az elején vannak, de várjatok csak!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Bohóckodásra egy moviemaker is elég.
De van jónéhány ingyenes editor, pl. Virtual Edit. Ennek a JúTyúb mixernek csak annyi értelmét látom, hogy a bohóckodás közben többeknek, többször szottyan kedve videopostoláshoz/videokereséshez.
De van jónéhány ingyenes editor, pl. Virtual Edit. Ennek a JúTyúb mixernek csak annyi értelmét látom, hogy a bohóckodás közben többeknek, többször szottyan kedve videopostoláshoz/videokereséshez.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
másrészt, aki tényleg felvételt akar szerkeszteni, azt gépen csinálja
ez ilyen óvodásoknak valo, alapszintû valami, amit elneveztek annak, ami...
ez ilyen óvodásoknak valo, alapszintû valami, amit elneveztek annak, ami...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nyilván amit kevesebben használnak, gyorsabb
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a youtube olyan lassu a legtobb esetben hogy el sem tudom kepzelni, mert o vezet... ellenben a daily motion nekem eddig mindig gyors volt.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Nem lenen rossz dolog, hogyha Premiere-szintû webalkalmazás lenne, és a brutális erõforrásokkal bíró szervert használná renderelésre, akkor még én is használnám. Azért így ránézésre egyszerû szerkesztésekhez, bohóckodni a házi videófelvételekkel (amire valószínûleg kitalálták) teljesen rendben van.
Hmm... vki biztos használja... nekem az online képszerkesztõk sem jönnek be...
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)