10
  • Tetsuo
    LOL
    A szerverpark nagysága és a használók arányától függ. Ha észrevehető lassulás van csúcsidőben, akkor növelni kéne a sávszélt.. ez alap lenne 1 normális világban.
    A nagyobb rendszer persze drágább, de jóval több pénzt is hoz.
  • stremix
    Én inkább attól tartanék h megosszak olyan videókat amiket nem kívánok megosztani másokkal, de szerkesztés közben letölti a gép ami a szerverükön van, és az nem jó.
  • halgatyó
    Nagyfokú óvatosságot javaslok az ilyen online görénységekkel szemben!

Én csak olyan szoftvert vagyok hajlandó a gépemre felrakni, amelyik nem egy távoli valakitõl függõen indul el, minközben az adataimat ki tudja hova küldözgeti...
    Ezért elsõ dolgom a flashplayert is legyilkolni az összes gépemrõl, akkor is ha ehhez fájlokat kell egyenként törölgetni.
    Majd ha az a rohadék úgy is feltelepíthetõ lesz, hogy otthon, egy internetre NEM kötött gépre fel lehet rakni, majd akkor. Meg ha nem nyomatnak a pofámba weblaponként húsz mozgóképes reklámot a flash segítségével!

Az összes ilyen online erõszakolást bojkottálni kellene. Mert valakik nagyon próbálják MEGKEDVELTETNI az amberekkel, hasonlóan a bankkártyahasználathoz.

Ezek mind egy kaptafára mennek. Elõször jön a BEETETÉS, aztán a szüret. De annak senki se fog örülni.
    A bankok már lassan megkezdik a szüretet. Az online "megoldások" beetetõi még az elején vannak, de várjatok csak!
  • joebacsi
    Csak a youtube 20 százalékot tudhat magáénak a HTTP forgalomból
  • Morden23
    Bohóckodásra egy moviemaker is elég.

De van jónéhány ingyenes editor, pl. Virtual Edit. Ennek a JúTyúb mixernek csak annyi értelmét látom, hogy a bohóckodás közben többeknek, többször szottyan kedve videopostoláshoz/videokereséshez.

• bertino
    másrészt, aki tényleg felvételt akar szerkeszteni, azt gépen csinálja
    ez ilyen óvodásoknak valo, alapszintű valami, amit elneveztek annak, ami...
  • bertino
    nyilván amit kevesebben használnak, gyorsabb
  • dotkom
    a youtube olyan lassu a legtobb esetben hogy el sem tudom kepzelni, mert o vezet... ellenben a daily motion nekem eddig mindig gyors volt.
  • Gerygrey
    Nem lenen rossz dolog, hogyha Premiere-szintű webalkalmazás lenne, és a brutális erőforrásokkal bíró szervert használná renderelésre, akkor még én is használnám. Azért így ránézésre egyszerű szerkesztésekhez, bohóckodni a házi videófelvételekkel (amire valószínűleg kitalálták) teljesen rendben van.
  • ssdb
    Hmm... vki biztos használja... nekem az online képszerkesztők sem jönnek be...