23
-
chuky123 #23 Sanyix igazad van én meg azt hittem hogy ez még mindig a Mír.
A wikipédián utánaolvastam. Ez nemzetközi ürálomás (ISS)
-
assdf #22 De az rohadt nagy film volt, főleg az a beszólása hogy amerikai müszer orosz müszer mind egy kutya made in taiwan.. :D -
cain #21 ahogy elolvastam, hogy oroszok javították meg, az a snitt jutott eszembe, amikor szergej elkezdi ütni a 98as villáskulccsal az űrrepülő műszereit az armageddonban... :D -
#20 A Mir, már jópár éve az Indiai (?) óceánban pihen :) -
#19 A vörös bolygó... -
#18 Köszi.. -
chuky123 #17 off: Mint abba a Marsos filmbe a Címe nem jut eszembe. Az űrszondának vmi Orosz oprendszere volt és nem akart felszálni kis medvék mászkáltak a képernyön.
Csak onnan jutott eszembe Mert eredetileg az ürálomás is orosz volt (Mír) aztán persze nemzetközivé vált. Lehet hogy orosz oprendszer fut -
#16 Direkt a te kedvedért böffentettem be ;-) -
#15 Nemhinném hogy windows futna, meg az hogy lefagy a windows nembiztos hogy a szoftver hibája. Úgy szeretem ezeket az értelmes beszólásokat. -
#14 Lefagyott a vindóz... -
Balu0 #13 "Minden számítógép működik az űrállomáson"
- vagy 24 órája.. lassú let az SG tudomány rovata.. máshol ez a hír már lepörgött a főoldalról.. :(
Mindegy .. kommentelni úgyis ide járunk nem ? :D -
#12 rágógumit készítenek belőle -
darkhill #11 hát figyelj "kutyába" ugyse látod az arcát viszont azon gondolkoztam hogyha mégis besiklik a kigyó akkor vajon mit csinálnak a gumikkal? majd fennragad valamelyik I.T. ürhajó "szélvédőjén" -
#10 Erre én is kíváncsi lennék :)
Ez a nő maratonfutó, úgyhogy jól kidolgozott hátsója lehet, arc arca kicsit indiános beütésű. -
#9 odafönt hogy mennek a kóbor numerák? mert nem létezik hogy fent egyik férfi elvtárs kibírja fél évig, amikor fent vannak, és mondjuk az egyik társa nő... -
neoG #8 vagy lóg, "nézőpont" kérdése -
Pintyőke #7 Egesznap allo fa***** dolgozni. :D -
Psichopat #6 Vagy a nagymellű nőkkel utazó férfiak :D -
#5 A nagymellű nők örülhetnek odafent :) -
lacalaca85 #4 Suni a haját sem fogja össze az űrben, akkor miért viselne melltartót? -
Thrawn #3 Amikor az első amerikai nő - Sally Ride - visszatért az űrből, természetesen a melltartó viselése/nem viselése is terítékre került a sajtótájékoztatón. Sally így válaszolt: "A súlytalanságban nem lóg semmi." -
#2 Szerinted lenne vmi értelme?:) -
#1 Az űrállomásont melltartót sem viselnek a nők?