17
Úgy hallottam hogy magyarországra érkezik egy nagyon híres bélyeg erről nem tudtok információkat h mikor készítették vagy hogy ki lesz e egyáltalán állítva? előre is köszi az onfókat(egy hobbi bélyeggyűjtő)
-
kalikali #17 http://www.sellosmundo.com/Europa/Italia/sello_5803.htm
EZ az,megtaláltam,de mennyi lehet az értéke????? -
kalikali #16 Sziasztok! Tudnátok segíteni nem találok egy béllyeget a neten! Pste italiane 20 lire: Félrefordított női fejjel,a fejen hajelkötő van.
Segítségeteket köszönöm. -
#15 Szerintem A Kék Mauricius a legértékesebb ;)
"Kék Mauritius : A világ leghíresebb, és egyik legdrágább bélyege. Az 1847. szeptember 21-én kibocsátott bélyegből a világon 27 darab maradt fenn. A mauritiusi bélyegek tartják a világ bélyegárverési rekordját: 3 829 500 dollárért cseréltek gazdát 1993-ban." -
#14 passz, de ha ezt beszerzed es megmutatod egy janynak biztos befuto vagy :DDDDDD -
Hajnalcat #13 Engem inkább a világ legszebb és legrégebbi bélyegei érdekelnek...
(Egyébként már 4 bélyegalbumom is van. Szeretem őket gyűjteni lány létemre.) -
#12 Hello!
Nem ez a bélyeg. A Bélyeg festője Horace A Talbot volt, aki kisgyerkkorában festett bélyegeket.
Erről még pontosabb információt a vikipédiáról, vagy a nyomozás.blogon tudsz rákeresni -
marosiviki #11 Én azt halottam, hogy valami nagy értékű bélyeget hoznak mostanában hozzánk kis hazánkba. A bélyegek amúgy nem varázsolnak el engem annyira :) -
#10 a legutóbbi asszem ez:
de komolyra fordítva a szót ezek közt kell lennie gondolom -
#9 Úgy 20 éve gyűjtöttem a bélyeget, megnézem az albumomban hátha... :-) -
#8 Mmm úgy látom nem sok mindenki hallott a dologról hmm pediG azt hittem h igen... -
#7 hmm érdekes kis blog kár h nincs hozzá szólás még mert engem is érdekelne a téma, és sztem ráhibáztál összefügg a kérdésemmel is;) -
#6 HMm nem igazán!!!SŐT EGYÁLTALÁN NEM! -
#5 Hello!
Milyen az a Hoffman bélyeg?
-
#4 Hoffman bélyeg? -
#3 Hmm honnan tudod h erről a bélyegről van szó amúgy? vagy h jött ez az infó??? -
#2 Hello!
Hallottam róla, ha jólk tudom őt Talbotnak hívták, gyerekkorában bélyegeket festett.Több információt a www.nyomozas.blog.hu-kapsz.
Hello! -
#1 Várom infóitokat!