41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
Vardar #509 Apocalipto kösz a tippet a windows rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköz-ről. Egy nem a témába illő kérdés: Hogyan tudok láblecet csinálni itt a felhasználói profilomba ? Mint pl.: Apocalipto gépének a leírása -
Vardar #508 Vigyázz nehogy úgy járj mint apcika! VÍRUS! fórum #2664-#2669 -
Apocalipto #507 omg mien eldugott vírusírtó ez? -
kollektor #506 hy!
solo antivirus 6.1 -hez egész véletlenül tud valaki okosságot?
-
Apocalipto #505 Jah warning : #503 - 100% on kihasználja a procit nagy fájlok vizsgálatánál -
Apocalipto #504 Amúgy..(nem mintha bárkit is érdekelne) én is SETI-ztem csak inkább töröltem mert mennyi az esélye annak hogy találnak E.T.-től származó "jeleket"...
20 éve keres vmit de még nem talált semmit se ez az egész -
Apocalipto #503 No, mind1, eltérő emberek, eltérő szokások, nem esik jól tovább vitázni
Más téma:
Mindig láttam h a windows update minden hónapban letölti az aktuális "windows rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköz·-t, csak azt nem tudtam hogy hol lehet elindítani; itt a megoldás ha valaki nem tudná: start >> futtatás >> beírod hogy mrt és el is indult. -
Apocalipto #502 a nod32 nem fizetős? (30 nap után az lenne) -
#501 Piece homies Azért van eza fórum, h mindenki elmondhassa a véleményét és mindenkinek másak a netezési, illetve azok a szokásai, hogy milyen biztonsági szoftvereket használ. -
Vardar #500 Lehet, hogy jól megy a géped aztán a fertőzés utáni 100. indításnál formázódik a merevlemez. Ilyenkor mit lépsz ? -
Vardar #499 1. SETI-zek
2. Nem állítottam, hogy az én védelmem tökéletes csak nem tartom elégségesnek a tiédet
3. A fizetős verziókra gondoltam a ,,gyári keresőit" alatt -
Apocalipto #498 Tudtommal automatikusan nemis frissíti magát, max azt lehet bepipálni h indításkor keressen újabb verziókat -
#497 A szakember ugyan azokat a antivírusokat futtatja le, mint az átlag user. A cégek nem készítenek külön szakembereknek szánt verziókat.
Az Ad aware, feltéve ha a free-ről van szó, akkor nem gond, ha nem frissítette magát, mivel a free nem rendelkezik automatikus frissítéssel. -
Apocalipto #496 u.i.: én újratudom telepíteni a windowst ha kell szal nem gond -
Apocalipto #495 óó csakis:) ha annyira ki akarod használni a teljesítményed SETI-zzé
Amúgy : nincsen semmilyen írtó 100% os mindig fog találni az egyik a másik után vmit akár egy cookie-t is nekem a gép tökéletesen megy nincs vele gond és ez nekem elég -
Vardar #494 A Nod32 1 éves működése során (na az krekkelt volt) nem talált semmit, mellette a többi aratta a vírusokat. Azért van Comodo tűzfalam mert ha a windows annyira jó lenne nem lenne más tűzfal a piacon. Az Ad aware nem frissítette magát ezért letöröltem. Lehet, hogy paranoiás vagyok, de jobb félni mint 30x újra telepíteni a Windowst.(Nekem még soha nem kellett újra telepíteni Windowst) Nekem van szabad gépteljesítményem és valami hasznosra akarom használni és én nyugodtabban netezem így mint a te verzióddal. Ha jönne egy biztonsági szakember és le futtatná a gyári keresőit a gépeinken meg nézném milyen képet vágnál az eredményen. A matematika és a szakemberek is mellettem szólnak. -
Apocalipto #493 Nekem nod32-m+windows tűzfalam+ad aware-m van és semmi gondom nincs nemtom mért kell 110000000 tűzfal+vírusírtó+spyware írtó -
Apocalipto #492 Nem, te inkább paranoiás vagy biztonsági szoftvereknél -
Vardar #491 Nem vagyok krekk párti biztosági szoftvereknél. -
Apocalipto #490 És minek vagy duplán regelve? -
#489 Look'n'Stop parancsojj :D -
#488 krekkelős xD -
Vardar #487 Infók a Look'n'Stop-ról? -
#486 Look'n'Stop! :D -
#485 markus56 is éne vok :D -
Vardar #484 Már meg van a hiba: a Comodo szemtelenkedett -
Vardar #483 Csak az Avast! aktív a többi ki van kapcsolva. A DropMyRightsal mi kéne csinálni fel telepítés után? -
Apocalipto #482 pont az előbb írtam le -
Vardar #481 Meg tudná valaki magyarázni a le írt rendszerösszeomlás okát? -
Apocalipto #480 *összegabalyodnak -
Apocalipto #479 Ha mindegyiknek megy a valós idejű védelme egymást is vírusnak jelezhetik =összegabaloydnak -
markus56 #478 Look'n'Stop + Nod32 + Comodo BOClean rulez :) Még mindig -
Vardar #477 Érdekes a gépem ez alatt a konfiguráció alatt még nem omlott össze, de egy kérdés miért omlott össze: ,,Egyszer egyidejűleg fenn volt a Nod32, az AVG 7.5 free és az Avast! 4.7. Az Avast!-tal telepítéskor kapásból 2 vírust találtam dacára hogy a Nod üzembehelyezéstől fenn volt a gépen. Amikor pedig az Amon-t (valós idejű védelem) ki akartam kapcsolni, leállt a gép és az XP egy hibaüzenettel köszöntött bekapcsolásnál." -
csabiks #476 Egyik hibája sem amiatt észleli spywarenek mert az adatbázisában bennevan az összes spyware h tudja irtani, ezért nem érdemes több spywareírtót feltenni a gépre! -
Apocalipto #475 *rendszered -
Apocalipto #474 "Egy kérdés: Bitdefender, Avast! 4.7, AVG 7.5 SpywareBlaster, Windows Defender, Spyware Terminator, Spybot mellé feltegyem az Avirát? "
Ez már kapásból 3 vírusírtó (avast,avg,avira) ha ezek fenntvannak úgy össze fog omlani a rndszered mint egy kártyavár -
Vardar #473 Kicsit biztonságmániás vagyok de, az egész gépen ez érdekel a leginkább. Csak az Avast! aktív a többi ki van kapcsolva amúgy még van Free Window Registry Repair, CCleaner, HijackThis most meg a DropMyRights-vel bajlódom. A gép 1 éves 768Mb RAM van benne, 2,8 GHz-s processzorral úgyhogy bírja a strapát. A Spybot kémprogramnak nézi a WinGuard Pro-t, ez a Spybot vagy a WinGuard Pro hibája? VBuster vélemények? -
#472 Ja ok. Én másra gondoltam :P Uhh... ez naon kemény védelem, de szükség van ennyire? :) Egyből annyi hogy 2 vagy több antivirus-ill antispyware nem tesz jót a gépnek, sőt! Hogyha gépkímélő kell, akkor Avira, SpywareBlaster, Spyware Terminator. Ha pedig a hatékonyságra fókuszálsz, akkor pedig Avast, SpywareBlaster, Windows Defender, és keresésre Spybot. -
Vardar #471 A VBuster amiről én beszélek nem a magyar víruskereső a Virusbuster, összesen 1 Mb feltelepítve csak azért ajánlottam, (semmiképp se főkeresőnek) mert nálam vírusokat talált amit az Avast! nem . A bizalmam akkor rengett meg benne amikor a már lejjebb említett laptopon vírust talált amikor csak az XP volt fel telepítve + pár ingyenes program jogtiszta forrásból, és még net se volt. Ezért kérdeztelek meg titeket, hogy próbáljátok ki mondjatok róla véleményt. Egy kérdés: Bitdefender, Avast! 4.7, AVG 7.5 SpywareBlaster, Windows Defender, Spyware Terminator, Spybot mellé feltegyem az Avirát? -
#470 Szia!
Én próbáltam a VBustert, szinte majdnem az összes létező antivírust ill. antispyware-t kipróbáltam már, de nekem nem igazán jött be. valahogy olyan érzésem van, hogy nincsen vele biztonságban a gép. a PC Media Antivirus és a Portable Antivirus viszont kettő kis jelentéktelen kereső nem?