41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Vardar
    Apocalipto kösz a tippet a windows rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköz-ről. Egy nem a témába illő kérdés: Hogyan tudok láblecet csinálni itt a felhasználói profilomba ? Mint pl.: Apocalipto gépének a leírása
  • Vardar
    Vigyázz nehogy úgy járj mint apcika! VÍRUS! fórum #2664-#2669
  • Apocalipto
    omg mien eldugott vírusírtó ez?
  • kollektor
    hy!

solo antivirus 6.1 -hez egész véletlenül tud valaki okosságot?

• Apocalipto
    Jah warning : #503 - 100% on kihasználja a procit nagy fájlok vizsgálatánál
  • Apocalipto
    Amúgy..(nem mintha bárkit is érdekelne) én is SETI-ztem csak inkább töröltem mert mennyi az esélye annak hogy találnak E.T.-től származó "jeleket"...
    20 éve keres vmit de még nem talált semmit se ez az egész
  • Apocalipto
    No, mind1, eltérő emberek, eltérő szokások, nem esik jól tovább vitázni

Más téma:

Mindig láttam h a windows update minden hónapban letölti az aktuális "windows rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköz·-t, csak azt nem tudtam hogy hol lehet elindítani; itt a megoldás ha valaki nem tudná: start >> futtatás >> beírod hogy mrt és el is indult.
  • Apocalipto
    a nod32 nem fizetős? (30 nap után az lenne)
  • bmate0007
    Piece homies Azért van eza fórum, h mindenki elmondhassa a véleményét és mindenkinek másak a netezési, illetve azok a szokásai, hogy milyen biztonsági szoftvereket használ.
  • Vardar
    Lehet, hogy jól megy a géped aztán a fertőzés utáni 100. indításnál formázódik a merevlemez. Ilyenkor mit lépsz ?
  • Vardar
    1. SETI-zek
    2. Nem állítottam, hogy az én védelmem tökéletes csak nem tartom elégségesnek a tiédet
    3. A fizetős verziókra gondoltam a ,,gyári keresőit" alatt
  • Apocalipto
    Tudtommal automatikusan nemis frissíti magát, max azt lehet bepipálni h indításkor keressen újabb verziókat
  • zvaragabor
    A szakember ugyan azokat a antivírusokat futtatja le, mint az átlag user. A cégek nem készítenek külön szakembereknek szánt verziókat.

Az Ad aware, feltéve ha a free-ről van szó, akkor nem gond, ha nem frissítette magát, mivel a free nem rendelkezik automatikus frissítéssel.
  • Apocalipto
    u.i.: én újratudom telepíteni a windowst ha kell szal nem gond
  • Apocalipto
    óó csakis:) ha annyira ki akarod használni a teljesítményed SETI-zzé
    Amúgy : nincsen semmilyen írtó 100% os mindig fog találni az egyik a másik után vmit akár egy cookie-t is nekem a gép tökéletesen megy nincs vele gond és ez nekem elég
  • Vardar
    A Nod32 1 éves működése során (na az krekkelt volt) nem talált semmit, mellette a többi aratta a vírusokat. Azért van Comodo tűzfalam mert ha a windows annyira jó lenne nem lenne más tűzfal a piacon. Az Ad aware nem frissítette magát ezért letöröltem. Lehet, hogy paranoiás vagyok, de jobb félni mint 30x újra telepíteni a Windowst.(Nekem még soha nem kellett újra telepíteni Windowst) Nekem van szabad gépteljesítményem és valami hasznosra akarom használni és én nyugodtabban netezem így mint a te verzióddal. Ha jönne egy biztonsági szakember és le futtatná a gyári keresőit a gépeinken meg nézném milyen képet vágnál az eredményen. A matematika és a szakemberek is mellettem szólnak.
  • Apocalipto
    Nekem nod32-m+windows tűzfalam+ad aware-m van és semmi gondom nincs nemtom mért kell 110000000 tűzfal+vírusírtó+spyware írtó
  • Apocalipto
    Nem, te inkább paranoiás vagy biztonsági szoftvereknél
  • Vardar
    Nem vagyok krekk párti biztosági szoftvereknél.
  • Apocalipto
    És minek vagy duplán regelve?
  • bmate0007
    Look'n'Stop parancsojj :D
  • bmate0007
    krekkelős xD
  • Vardar
    Infók a Look'n'Stop-ról?
  • bmate0007
    Look'n'Stop! :D
  • bmate0007
    markus56 is éne vok :D
  • Vardar
    Már meg van a hiba: a Comodo szemtelenkedett
  • Vardar
    Csak az Avast! aktív a többi ki van kapcsolva. A DropMyRightsal mi kéne csinálni fel telepítés után?
  • Apocalipto
    pont az előbb írtam le
  • Vardar
    Meg tudná valaki magyarázni a le írt rendszerösszeomlás okát?
  • Apocalipto
    *összegabalyodnak
  • Apocalipto
    Ha mindegyiknek megy a valós idejű védelme egymást is vírusnak jelezhetik =összegabaloydnak
  • markus56
    Look'n'Stop + Nod32 + Comodo BOClean rulez :) Még mindig
  • Vardar
    Érdekes a gépem ez alatt a konfiguráció alatt még nem omlott össze, de egy kérdés miért omlott össze: ,,Egyszer egyidejűleg fenn volt a Nod32, az AVG 7.5 free és az Avast! 4.7. Az Avast!-tal telepítéskor kapásból 2 vírust találtam dacára hogy a Nod üzembehelyezéstől fenn volt a gépen. Amikor pedig az Amon-t (valós idejű védelem) ki akartam kapcsolni, leállt a gép és az XP egy hibaüzenettel köszöntött bekapcsolásnál."
  • csabiks
    Egyik hibája sem amiatt észleli spywarenek mert az adatbázisában bennevan az összes spyware h tudja irtani, ezért nem érdemes több spywareírtót feltenni a gépre!
  • Apocalipto
    *rendszered
  • Apocalipto
    "Egy kérdés: Bitdefender, Avast! 4.7, AVG 7.5 SpywareBlaster, Windows Defender, Spyware Terminator, Spybot mellé feltegyem az Avirát? "

Ez már kapásból 3 vírusírtó (avast,avg,avira) ha ezek fenntvannak úgy össze fog omlani a rndszered mint egy kártyavár
  • Vardar
    Kicsit biztonságmániás vagyok de, az egész gépen ez érdekel a leginkább. Csak az Avast! aktív a többi ki van kapcsolva amúgy még van Free Window Registry Repair, CCleaner, HijackThis most meg a DropMyRights-vel bajlódom. A gép 1 éves 768Mb RAM van benne, 2,8 GHz-s processzorral úgyhogy bírja a strapát. A Spybot kémprogramnak nézi a WinGuard Pro-t, ez a Spybot vagy a WinGuard Pro hibája? VBuster vélemények?
  • bmate0007
    Ja ok. Én másra gondoltam :P Uhh... ez naon kemény védelem, de szükség van ennyire? :) Egyből annyi hogy 2 vagy több antivirus-ill antispyware nem tesz jót a gépnek, sőt! Hogyha gépkímélő kell, akkor Avira, SpywareBlaster, Spyware Terminator. Ha pedig a hatékonyságra fókuszálsz, akkor pedig Avast, SpywareBlaster, Windows Defender, és keresésre Spybot.
  • Vardar
    A VBuster amiről én beszélek nem a magyar víruskereső a Virusbuster, összesen 1 Mb feltelepítve csak azért ajánlottam, (semmiképp se főkeresőnek) mert nálam vírusokat talált amit az Avast! nem . A bizalmam akkor rengett meg benne amikor a már lejjebb említett laptopon vírust talált amikor csak az XP volt fel telepítve + pár ingyenes program jogtiszta forrásból, és még net se volt. Ezért kérdeztelek meg titeket, hogy próbáljátok ki mondjatok róla véleményt. Egy kérdés: Bitdefender, Avast! 4.7, AVG 7.5 SpywareBlaster, Windows Defender, Spyware Terminator, Spybot mellé feltegyem az Avirát?
  • bmate0007
    Szia!

Én próbáltam a VBustert, szinte majdnem az összes létező antivírust ill. antispyware-t kipróbáltam már, de nekem nem igazán jött be. valahogy olyan érzésem van, hogy nincsen vele biztonságban a gép. a PC Media Antivirus és a Portable Antivirus viszont kettő kis jelentéktelen kereső nem?