41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Vardar
    A spyware Terminator képességei.
  • Vardar
    A 2. mondat a F-Secure Internet Security 2008-ról volt.
  • lck
    Mert free :))
    ( Mégsem, pont annyiba kerül mint a windows )
  • Vardar
    Felszínes a Defender tudása.
    Fizetős, és nem annyira népszerű senki sem crackeli.
  • eZo
    Spyware Terminator vagy Spyware Doctor amit inkább érdemes használni ?
    Windows Defenderrel mi a baj ?

F-Secure Internet Security 2008-ról akkor senkinek semmi infója vagy véleménye ?

• Vardar
    Defendert lecserélheted Spyware Terminatorra.
  • eZo
    Sziasztok !
    F-Secure Internet Security 2008-ról van valakinek valami tapasztalata ?
    Nod32+Comodo Firewall+Windows Defender kombónál jobb ?
  • zvaragabor
    Akkor szegény Norton termékek mit szóljanak? :)
  • Apocalipto
    +t
  • Apocalipto
    bmate007: a SUPER anti spyware alig tudtam letörölni a gépről!
  • bmate0007
    Comodo Firewall Pro
  • FZoleee
    Sziasztok!
    Szerintetek melyik a legjobb tűzfal? :P
  • Vardar
    Nekem nem tette.
  • zvaragabor
    Avira automatikusan frissül
  • Vardar
    Az update gomb megnyomása nem nehézség neki.(Szerencsére)
  • zvaragabor
    Akkor jó. Csak mert arra gondoltam, hogy akinek kellene, annak egy gyakorlatilag hozzáértést/kezelést nem igénylő antivírus kell.
  • Vardar
    Nem zavar.
  • zvaragabor
    Csak felhívom í figyelmet, hogy az ingyenes avria amilyen jó, olyan hátrányai is vannak. (nagyon)Lassú a frissítés letöltése, dial-up kapcsolattal talán még lassabb is. Aztán pár milliószor már írtam, hogy amikor frissít, akkor kidob egy szép nagy reklámablakot, amiben a fizetős verziót reklámozza.
  • Vardar
    Hát... Tudom valami kisebb fogyasztású op. rendszer után nézek nekik. Vagy Norbi update az XP-nek.
  • zserrbo
    Hát nemtom, de netezésre se nagyon alkalmas egy ilyen kis gép :(
  • Vardar
    És az Avira?
  • Vardar
    Hát most lesz bekötve nekik a net.... Én vagyok megbízva védelemtervezéssel. Tegnap jártam náluk és akkor szembesültem a gép elavultságával. AVG telepítője el se indult. Egy ST mennyit fogyaszt? Az ST-be intergrált ClamAV rezidensen mennyit ér?
  • zserrbo
    1. sztem lehet ennyi ramom a nod32 amon modulja be se tötődik. Jártam így egy 128MB memóriával rendelkező gépen, de biztosra nem tudom hoyg a ramja miatt vol. aza fix, hoyg a gépet nem szerette.
    De ilyen kis gépre korszerű vírusvédelmet találni hátt....rezidensen nem futtatnám.
  • Vardar
    Nod KEVESET FOGYASZT?! Avira/AVG-ről akkor még nem hallottál.
  • slime001
    Nod32, Spybot: Search & Destroy. Nod32 talán a legkevesebbet fogyaszt és még korrekt is. Spybot: Search and Destroy-nak meg kapcsold ki a rezidens védelmét és hetente vagy ha olyan oldalon jártál scanneld.
  • Vardar
    1 GHz-s 128 MB RAM-os gépre kellene víruskereső/kémprogramírtó.
  • zvaragabor
    Ha az executable-t töltötted le, akkor másolhatod. Ha az installert, akkor telepítsd máshol is.
  • Vardar
    HijackThis-t kell telepíteni? Vagy csak elég az exe-t átmásolni és más is tudja használni?
  • zvaragabor
    ProSecurity Free - HIPS
  • Vardar
    Még mindig áll a #1113.
  • zvaragabor
    Nem tudom. Lehet később veszik észre, vagy kevesen használják még, vagy az ápdét szerverük nem egy észlény.
  • Vardar
    Pandánál miért nincs ilyen probléma?
  • zvaragabor
    Mert közkézen forog. Valaki megveszi, a kulcsot felteszi valamelyik serial-os oldalra, majd megjelenik több ilyen jellegű oldalon is, és mindenki töltögeti le ezerrel. Az update szerverek kiszúrják, és letiltják. Így mindenki, aki ilegálisan szerzett kulccsal használja, egy idő után bekrepál neki.
  • Vardar
    Nod nem ingyenes és abba se ment. AVG semmit se ér. Avira mindig újraindul csak 1 bekapcsolás alatt tudom neki megmagyarázni, hogy nem kell aktív védelem. F-Prot nem fut.(kb. 200 fájlt keres pedig minden jól van beállítva) Tudsz az F-Prothoz beállításokat miknek, hogy kellene állni?
  • Vardar
    És ez miért van így? Miért lesznek illegálisak a kulcsok?
  • lck
    Kaspersky - kis gépigény - nagyon gyakran frissülő adatbázis. Nagyon hatékony. ( Ez a 6-osra vonatkozik mert azt teszteltem csak. A 7-est nem tudom, de gondolom talán az sem rosszabb. )
    Telepítéskor egy key fájlt kell neki meegadni ami alapján bizonyos ideig frissít. De többször előfordult már hogy egy sima vírus adatbázis frissítés után közölte hogy a kulcs illegális és nem frissít tovább. Ilyenkor mindíg új kulcs után kell nézni, ami nem tudni megint meddig lesz jó.
  • Dj Faustus #1115
    "Tudtok valami jó víruskeresőt aminek elég egyszer elmondani, hogy nem kell aktív védelem?"
    F-prot (ebben alapból nincs) ;)
    Nod32, AVG, Avira (mindben kikapcsolható a rezidens vírusvédelem)
  • Vardar
    Ja ezt elrontottam különkérdés lett volna. A kaspersky mivel jobb? És mi az, hogy kilőhetik hozzá bármikor a felhasználói kódot?
  • Vardar
    1111-edik hozzászólás.
    Tudtok valami jó víruskeresőt aminek elég egyszer elmondani, hogy nem kell aktív védelem?(Bitdefender v10 és Avast! van fenn)(ÉS NEM KELL VCATCH MEG FURKÓ!)
  • lck
    Kasperskyt - ha nem zavar hogy bármikor kilőhetik a key-t hozzá.