41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• bmate0007
    Milyen kémprogi-irtót tetszenek ajánlani az urak a Comodo tűzfalhoz, és a Nod32-höz? :D
    Válaszukat előre is köszönöm.
    Mély tisztelettel:Tóth Máté
  • Doomista
    jah,védelme télleg ratyi.

#1260: nekem is kaspersky 6.0**** van,2 ora alatt scannolja le a gépem,de nem izgat engem sem.

spyware irtoknál meg spy sweeper lassu,de az sem érdekel.
  • bmate0007
    *restart
  • bmate0007
    tudom, tudom ne foglalkozz vele, resart és semmi baj nem lesz. (volt nekem is)
  • Vardar
    Feladatkezelő mennyit ír ki? AVG telepítés közben meg valami hibát ír ki majd megnézem, hogy mit.
  • bmate0007
    128mb-os gépre már nagyon nehéz védelmet találni.
    talán próbáld meg az avg antivirus ingyenes változatát.
    am. nekem az avira jobban fogta a gépet, mint a nod.
  • Vardar
    Nod szerinted fut majd 1 GHz-s 128 MB Ramos gépen?! És amúgy is az crackelt.
  • bmate0007
    nod32 :)
  • Vardar
    Avira gépigénye mennyi? Melyik a legkisebb gépigényű?(128MB RAM-osra kellene)
  • slime001
    Nekem annó a Kaspersky Internet Security 6 amikor megjelent 23 óráig scannelte a gépet de viszont talált 164 virust :) Nem értem amúgy miért scannelt eddig, utánna lefuttatam és másfél óra alatt végzett.
  • bmate0007
    #1259: Viszont sztem a védelme elég ratyi. :) Az igaz, h a keresési pontossága kiváló, és egyértelműen otthagyja a Nodot, de a rezidense csapnivaló. EICAR-tesztfájlokból egyetlen-egyet sem fogott meg. Ezért is váltottam vissza a Nodra.

#1260: Azért sztem ezis számít, ha nem is a legnagyobb mértékben. :)
  • slime001
    Komolyan nem értelek titeket. Nem mind1 hogy egy vírusirtó hány óra alatt scanneli a gépet? Scannelni úgyis baromi riktán kell. Az legyen a legkisseb gondotok hogy lassan scannel -_-
  • Doomista
    Avira AntiVir PersonalEdition Classic-t kiprobáltam.
    Elég egyszerű program,az updateje nálam gyors,ami a nettül függ ugyebár,de vannak olyan virusirtok,ahol korlátozott a sebesség,és ezért nem töl a maxal. Lefuttattam teljeskörü vizsgálatra,virusos floodereket talált,ami jó,mivel más antivirus szoftver ezeket nem találta meg.Ezen kivül 1 warning fájlt jelzett,mert nem tudta megnyitni [.syn] Természetesen a virusos flooderek csak akkor fognak müxene,mint egy aktiv virus,mikor beinditod a progit.Egyszoval a gépemen semmi trojan nincs/avagy nem észlelt az antivir,nemrossz program,de nekem nem kell egyenlöre,uninstall rá :) A scanja meg pont jo gyorsaságú,kasperskyjé lassab nem kicsit.
  • Doomista
    Most tesztelem énis az avirat,majd holnap megjön a full eredmény.
  • Vardar
    Az Avira nem riasztott?
  • bmate0007
    vagy Nod :)
  • bmate0007
    vagy AVG Antivirus xD
  • bmate0007
    Hát...nemt tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem semmire sem riasztott, úgyhogy lehet,h csere lesz BitDefenderre. :D
  • Apocalipto
    Na most akkor van vagy nincs? Akkor riasztott amikor a TEMP-ben volt
  • zvaragabor
    Azért mondtam, hogy próbáld ki a tesztfájlt, hogy lásd, van internet védelme.
  • Vardar
    Nekem az Avast! vinnyogott rá.
  • Apocalipto
    Most ezt mér mondtad? Valamelyik nem riaszt rá?
  • zvaragabor
    #1247-et Apocaliptonak címeztem. :)
  • Vardar
    Melyiknek a nagyobb a tudása? Avira/Bitdefender v10? Lentebb hallottam, hogy Ick lecserélte az Avast!-ot Avirára mert nem fogott meg msn vírusokat. Mi a legjobb ezen kártevők ellen? EICAR már lefutott.
  • zvaragabor
    Hogy ne lenne, próbáld ki az EICAR tesztfájl-t.
  • Apocalipto
    Szerintem egy is bőven elég lenne, de a 2 van ugyanolyan jó
  • Vardar
    Lehet, hogy a Bitdefender v 10 Free-t leváltom a Nodra. Szerintetek megéri? Egy Avast!(aktív) Nod(kikapcsolt védelmű) páros jó?
  • Apocalipto
    Lehet, én is anélkül netezek, a windows túzfal semmit se ér, szal tul képpen nincs is tűzfal
    Az Avirának meg nincsen internet vírus keresője? Ez gáz....Úgy nem érzem magam biztonságban
  • Vardar
    Most olvasom a Chip magazint. A hónap terméke a Comodo tűzfal. Ennek ellenére arról cikkeznek, hogy lehet tűzfal nélkül netezni.
  • zvaragabor
    Az ingyenes verzió csak otthoni használatra ingyenes.
  • Apocalipto
    Az Avira cégeknek,iskoláknak,szervezeteknek stb. ingyenes? Csak mert ált. sulimban az volt minden xp-s gépen. (és mindig kiírta a bizt. közp. h a vírusvédelem elavult, fohh de idegestett)
  • Apocalipto
    értem...
  • zvaragabor
    Most nézem hogy ez a ThreatFire korábban Cyberhawk néven futott. Megvásárolta a PcTools, és átnevezte ThreatFire-re.
  • Vardar
    Megéri 10 éves és 2 éves könyveket, újságokat olvasni.
  • zvaragabor
    Hát ha jól tudom, akkor már rég óta más motort használnak, szóval két teljesen különböző programról beszélünk.
    Igen, F-Secure finn, F-Prot izlandi.
  • Vardar
    Ja bocs. Mi a kettő között a különbség? Az egyik Izlandi a másik finn?
  • Apocalipto
    Avirának nincsenek ilyen moduljai? Internet kereső,outlok,p2p stb. stb.?
  • Apocalipto
  • zvaragabor
    Tudom, meg is van a hozzászólás, de ő az f-prot-hoz adott linket, nem az f-securehoz(nem összekeverendő!).

Csak azt akartam mutatni, hogy F-Secure-nál F-Prot termék. Azért, mert az f-secure az f-prot motorját használta.
  • bmate0007
    jóvanna.:D:D:D