41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Yoda001
    nemhiszem
  • Apocalipto
    *Avast
  • Apocalipto
    Aavst?
  • Yoda001
    érdekes, játszottam, kiléptem.. elakartam inditani az ff-t nem ment, megprobáltam ie-t, nemment, valami ip-hez akart csatlakozni (pedig google a kezdöoldal).. msnt megnyitom,nemtud bejelntekezni,hiba.. na mondom mi a wtf van? feladatkezelöt megnyitom megnézem mik mennek, semmi különös... beakaom zárni, nemmegy... megnyitom mégegyszer, ott akarom bezárni,lefagy... lool most restartoltam, és megy, mi lehetett ez? tüzfalat is megnéztem nemvolt semmi elálitva, de érdekes hogy 6 ff is ment egyszerre, mig a feladatkezelöbe 0
  • bmate0007
    ok, megpróbálok, és köszönök szépen mindent.
    WinCleaner Anti-Spyware 1 folyamatot futtat, minimális erőforrás-igényű program.
    (az meg már más kérdés, h milyen hatékony ;))
  • lck
    Próbáld meg az AVG-t újra felrakni, aztán szépen szabályosan telepítsd le.
    Hátha...
  • Vardar
    Wincleaner Antispy mennyit fogyaszt? Szerintem meg futass le egy Free Windows Registry Repairt.
  • zserrbo
    Sőt a szolgáltatásokból is.
  • zserrbo
    Hát nemtom, de ha eseleg a bizonsági központ zavarna akkor XP-Antispy-al le tudod tiltani :D
  • Apocalipto
    Dehogynem
  • bmate0007
    dehogyis...
  • Apocalipto
    Ááá csak a szokásos, megőrjítetted a rendszert a sok vírusírtó meg túzfal telepítésével meg törlésével
  • bmate0007
    ok.
    CCleanerrel próbáltam, elkapott sok mindent, de azóta is fent áll a probléma. :D
    Akkor lehet, hogy visszarakom. xD
  • zserrbo
    Hát érdekes, talán registry takarítás?
    előtte csiálj rendszervisszaállítási pontot és a reg-ből törlés előtt biztonsági mentést az reg-ről
    erre én a jv16PowerTools-t szoktam használni, de van sok egyéb is.
    pl ccleaner
  • bmate0007
    Történt egy kis hiba:

Nincsen semmilyen vírusirtó a gépre felrakva, de a Biztonsági Központ azt írja, hogy nincs bekapcsolva az AVG antivirus...Az tény és való, hogy remrég uninstalláltam a progit, de akkor is el kellett volna tűnnie nem?
    Ja és még valami. Hogyha felrakom a Nodot, vagy valamilyen más antivírust, akkor pedig azt mondja, h a Windows több víruskereső szoftvert talált a gépén...Pedig csak egy volt felrakva.
    Vannak ötletek?
  • bmate0007
    Dani szerintem egy kicsit moderálni kellene magad.
    Mindenkire rászólsz, fennhangon panaszkodsz, és nem "kell" hanem "kérnék", vagy "kérek"..
  • bmate0007
    Illemtant nem tetszik ismerni? :)
    WinPatrol
  • bmate0007
    Bannerképet akartok majd beszúrni? :)
    Most arról van szó? Ok, mehet szerintem. Ja és kösz Gabi.:D
  • Vardar
    Abból nagyon elegem van. Olyan csendes társ kell mint a BOClean.
  • zvaragabor
    Spyware Terminator.
  • Vardar
    És van olyan ingyenes program ami mindkettőt tudja? És nem engedi feltelepülni a kémprogramokat? Én eddig csak a Threatfireről (csak heurisztika) és a BOCleanről (csak adatbázis) hallottam. Ha van más várom a javaslatokat. Eddig senki sem jelentkezett.
  • zvaragabor
    Idézet a tesztből:
    "Mi a modern antivírus programok legalapvetőbb hiányossága?
    A vírusadatbázisra hagyatkozás és a kiforratlan heurisztikus keresés."

Ezt úgy lehetne legjobban értelmezni, hogy a szignatúra keresés magában kevés, és a heurisztika, vagy sokkal inkább a proaktív védelem is egymagában kevés. Épp ezért kell mind a kettő, mert így kiegészítik egymás hiányosságait.
  • Vardar
    Most egy BOCleant kiváltó adatbázissal rendelkező program kellene.
  • Vardar
    Ha már lesz banner akkor legyen szabályzat, meg Gy.I.K.
  • Apocalipto
    Definíciós ADATBÁZIS.. nem értem..
    Amúgy ha te azt mondod hogy a nod a szar, más szerint az avast mért nem lehetne az?!
  • Vardar
    Nagy a gépigénye. Nem az Avast! szar. Kaspersky online scanner?
    És nekem szért kell adatbázisos mert én abban bízok. Mert mint a teszt megmondta a mai biztonsági programok legfőbb hátránya a gyatra heurisztikai képesség.
  • kuolla
    Nah heli ismét :)
    Szal ma ezt csináltam meg :
    -Noddal átfésültem mélyen mindent, semmi
    -AVGvel végigszenvedtem, talált 1et, de kb 10X kellet próbálkozni mert állandóan resetel a gép...
    -AVG antyspyvel meg spybottal takarítottam, de mostmár nemtom kikapcsolni se a gépet csak ha kihuzom 220ból :) A gond az h Start menü és csak a kijelentkezés ikon van ott meg a felhaszn váltás... :) semmi más... Jah és a Feladat kezelőt se nem tom előhozni mert kiírja h a rendszergazda zárolta :) Poénos :) Tipp? Avast meg szar... bocsi... lefagy gépem tőlle
  • SHADOWEYES7
  • zvaragabor
    Habár bmate0007 nyitotta a topikot, szerintem illene ráhagyni a döntést.
  • zvaragabor
    Vagy inkább írj te légyszíves. :)
  • SHADOWEYES7
    Ok.
    Nem:)
  • zvaragabor
    Írok.
    Te jelentkeznél? :)
  • SHADOWEYES7
    Írsz, vagy irjak én ??
  • SHADOWEYES7
    Legyen.
  • zvaragabor
    És ha versenyt hirdetnénk a bannerműhelybe?
  • SHADOWEYES7
    Én arra gondoltam mivel jól pörög a topik tényleg jól mutatna 1 banner, és mivel itt is van jogom akkor sec-perc alatt be tudom tenni :)

Szólok a banner műhelybe ha gondoljátok,csak valami elképzelés kelle,vagy anyag hozzá.
  • zvaragabor
    Ha volna kedved, nyugodtan csinálj, és megnézzük. ;)
  • SHADOWEYES7
  • Apocalipto
  • slime001
    nem