41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Vardar
    A VÍRUS!, Védelmi Program Tesztek és ebbe a topikban is általános biztonság technikáról van szó. Csak mindig más hol folyik az eszmecsere. És mindig OFF.
    A CS-AVG antispy-A-squared free trióból én a fizetősekre gondoltam. Végre kellene egy megfelelő tudású aktív védelmes antispy, ami induláskor kezdi a védelmet.
    MSN vírusok ellen mi a jó?
  • slime001
    Szerintem szólni kéne bmate007-nek hogy a topic cime legyen megváltoztatva és valami ilyesmi legyen: "Antivírus és Antispyware programok" Mert ingyenesek közül nincs sok emlitésre méltó és akkor itt kilehetne tárgyalni az összes vírusirtót.
  • zserrbo
    CS-ből tudtommal nincs free? - ez nem kérdés volt :)
  • zserrbo
    Mondjuk annyi nem tiszta még, hogy ez miért tartozik ebbe a topicba?
    CS-ből tudtommal nincs free? Vagy a 2 free-t és a CS fizetős változatát kérdezted?
  • zserrbo
    Én az a-squared-re szavazok :) Mondjuk még nem nagyon volt rá szükségem, azért nyugodtabb vagyok, ha ott figyel.
  • slime001
    Szerintem a Counter Spy
  • Vardar
    Az AVG antispy-CS-a-squared trióból melyik a legjobb?
  • zvaragabor
    Rootkit.

Proaktív védelem: Nem adatbázis alapján keres, hanem feltételezhetőleg potenciálisan rosszindulatú kártevőkre utaló módosítások, működéseket figyel. Nincs szükség frissítésekre, tehát a nulladik napi fenyegettettségek ellen, és a polimorfikus vírusok ellen használható.
  • Yoda001
    mi az a rootkit és proaktiv védelem? :d
  • Vardar
    AVG Antispy aktív védelmének hatékonyságáról tud valaki, valamit?
  • zvaragabor
    Lehet, hogy tévedek, lehet, hogy van benne valami kis adatbázis, de mintha rootkitek ellen. Nem próbáltam.
  • zvaragabor
    Safe'n'Sec Pro - proaktív védelem adatbázis nélkül csak ma ingyen.
  • zvaragabor
    Aham. :)
  • Apocalipto
    Felkiáltójelet kaptál zvara?
  • zvaragabor
    Írtam nekik. Ha válaszolnak, és beleegyeznek, akkor majd megbeszélem velük a részleteket.
  • Vardar
    Na, akkor mi lesz a bannerrel?
  • bmate0007
    Nagyon ismeretlen proginak tűnik. Legalábbis nekem. Valaki esetleg hallott már róla valamit?
  • zvaragabor
    Korábban linkeltem a BufferZone Pro-t a daily donwloadról, most linkelem a hivatalos oldalról az ingyenes verziókat. Link.
  • bmate0007
    A bannerost?
  • Vardar
    Na. Akkor írjuk ki azt a versenyt és gyűjtsünk anyagokat.
  • Eurolac
    Köszönöm, hogy leírtad a tapasztalatod.
  • zvaragabor
    Nem kell túl bonyolítani, szólok a bannerműhelybe, hogy lenne igény bannerra, és hogy összehozhatnának egy versenyt. A házigazda ezt lerendezi, jelentkezőket gyűjt, megszabja a határidőt. Nekünk esetleg csak anyagot kell szolgáltatnunk, és megmondanunk, hogy kábé mekkora méretű legyen a banner. Zsűrizés még szerintem megbeszélés tárgya.
  • Vardar
    Akkor a VÍRUS!ba kellene Gy.I.K. Itt meg lehetne egy lista a lejobb ingyenes programokról, tesztekkel alátámasztva vagy valami. Vagy a vírusírtó problémákhoz megoldások.(pl.: Most Máté AVG eltávolítási problémája.)
    És akkor mi legyen a banner? Mindenki meg mondja mi az ötlete és abból csinálunk? Máté eldönti? Bannerműhelybe rendelünk vagy verseny? Akkor a versenyt ki döntené el? Moderátorok?
    Szerintem mindenki írja le a véleményét aki úgy érzi, hogy a topik közösségébe tartozik arról, hogy hogy kellene megcsinálni. Úgy sincs fennt mindenki egyszerre az oldalon.
    Én arra szavazok, hogy együtt(!) beszéljük meg mi legyen benne. Aztán feltennénk (MI!) ötleteket és azt mi(!) osztályoznánk.
  • zvaragabor
    Banner ügyben intézkedhetek, ha gondoljátok.
    F.A.Q./GY.I.K. tartalma mindössze annyi lehetnek, hogy: "Google a barátod!" Az ingyenes antispy és antivir nagyon tág fogalom, értelmetlen lenne neki FAQ-ot csinálni, mert tényleg annyi minden ehetne benne, hogy nem lehetne összehozni.
  • Vardar
    Akkor majd lesz banner? Mi lesz benne? Ki csinálja? Lesz Gy.I.K?
  • Vardar
    Nem érdekel annyira, fenn van a CS.
  • lck
    Mert egyel több pipát raktál. :)
  • Vardar
    Nem lehet vele átvizsgálni semmit, mert csak arra való, hogy figyelje és megsemmisítse az aktivizálódó, letöltődő kémprogramokat a gépeden. Az adatbázisa kicsi 41000 valamennyi. Nekem rossz tapasztalatom van vele. Miután átállítottam a frissítés gyakoriságát, nem engedte újra megnyitni a beállítások menüt arra hivatkozva, hogy nem vagyok rendszergazda.
  • Eurolac
    Sziasztok!Van valakinek tapasztalata a Comodo BOCleanról? Esetleg tudja valaki, hogy lehet vele mappát,vagy fájlt vizsgálni? Előre is köszönöm.
  • bmate0007
    Ő nagyon otthon van az ilyenekben. Biztos segít.
  • bmate0007
    Ezt priviben--->Doomistától.
  • Vardar
    Counter Spy-t hogy kell crackelni?
  • bmate0007
    Nem találkoztam még valós riasztással. ;-)
  • Apocalipto
    H-h rossz a fájlrendszer védelem??
  • bmate0007
    Hello!

Azért szedtem le, mert nem igazán voltam megelégedve a védelmi képességeivel, és a hatékonyságával.
    A tapasztalataim:
    Jó:-Ingyenes vírusirtó
    -Keresőnek elmegy
    Rossz:-Nincs internetes védelem
    -Fájlrendszer védelem rossz
    -Angol nyelvű

Azért van még mit rajta javítani. :-)
    Üdv:Máté
  • eurodav
    Örülök, hogy sikerült! Illetve lenne egy kérdésem: miért szedted le az AVG-t? És mik a tapasztalatod róla? Üdv!
  • bmate0007
    #1713 Gabinak ment xD
  • bmate0007
    eicarnak meg se moccan..xD
  • bmate0007
    oké, megnézem őket, meg még megpróbálok néhány msn-vírust is kiszúrni vele. hátha...:D
  • Apocalipto
    Eh lol..