41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• ludla
    Én a spyware terminátort használom benne vannak azok a védelmek amik neked kellenek, és jól is végzi a dolgát, legalább is nálam jó.
  • Vardar
    Nekem ZoneAlarmmal rossz emlékeim vannak. Meg a Spyware Terminatorral is.
  • Vardar
    Nem kell köszönöm. Inkább légyszíves olyat keress nekem ami az #1867-ban foglaltakat teljesíti.
  • ludla
    Szivesen, de hátha valakinek még jól jönnek ezek.
  • Vardar
    Nekem olyan kellene aminek valami host(?) és IE védelme van. Most futtattam le a spycar fájlokat. Az a-squared(most ezt van fenn) jelzett miondegyikre kivéve az IE-sekre és a hostosra. Wincleaner jó erre?
  • ludla
    Tűzfal ZoneAlarm Free
    7.0.337 letölt
  • Vardar
    Kösz de már mindegyik megvolt/van.
  • ludla
    Spyware terminator 2.0.1.224 letölt
    Ez is full ingyenes!
  • ludla
    Tessék ingyenesen használható jó progik!
    AVG
    Comodo Tűzfal
    Avast HomeAvast Home regisztráció
    BitDefender for Windows Free Edition v8 Bitdefender Free edition 8
  • bmate0007
    Tényleg nem az. Én már csak tudom.
  • Dj Faustus #1861
    Bocsesz, de ez nem warez fórum. ;)
    Barátod a Google, meg a crackkereső oldalak (astalavista és társai).
    Vagy használj ingyenes (próbaidős) alternatívákat.
  • spidey91
    Bocsesz de kéne a kaspersky 7.0125-höz egy jo kis key ami nem black listes köszke egy link kéne (monjuk valéami torrent.)

• slime001
    Szerintem azért ez nagyon érdekes hogy csak az Avast találta meg, meg még valami neve nincs irtó :) Warezolni szabad csak normális vírusirtó kell haha!
  • WhiteEagle
    Van egy érdekes problémám, ami igazából nem okoz semmiféle gondot, csak furcsállom. Szóval a ZoneAlarm Security Suite legújabb verziója fut a gépemen, és van egy Netgear routerem ami egy Virgin Media-s 4Mbites kábel internet modemhez kacsolodik. Az érdekes az, hogy több mint százezer(!) betörési kísérletet ír az Overview fülön a ZoneAlarm, amiből egy se kritikus besorolású. Ha megnézem az Alerts and Logs oldal Log Viewer fülén, azt látom, hogy a "betörési kísérletek" 99.99%-a 192.168.1.1 IP-ről (ami ugye a saját routerem!) érkezik a 192.168.1.2:2869 címre. Átlagosan 6 másodpercenként(!) van egy. Gondot ez nem okoz, letöltés is meg tényleg akár 500 Kbyte/mp-vel is, de mégis, mi a fenéért csinálja ezt? Zone Alarm hályesége vagy valaki "eltérítette" a routeremet? A routerem egyébként jó erős jelszóval védett, hozzáférek a beállításaihoz is, és a wi-fi része teljesen ki van kapcsolva, csak kábeles kapcsolatokat használok. Mi lehet akkor ez az egész? Köszi előre is.
  • Vardar
    Ez egy érdekes mondat. Vedd meg ha kell. Nekem itt van ingyen az Avast!. Meg most keresek valami ingyenes aktív védelmű kémprogramírtót. Én se warezolok többé.
  • ludla
    Sziasztok miért nem használok Bitdefendert, szerintem a legjobb a vírus keresés terén. Bidefender,letöltő
  • Vardar
    A legújabb Daemon Toolst honnan lehet leszedni?
  • Vardar
    Végre sikerült feltölteni: az eredmény
  • Vardar
    Kaspersky online scanner milyen gyorsan végez?
  • Vardar
    Leszedtem a Spy Sweepert torrent oldalról mikor kicsomagolnám vinnyog az Avast!. Mondom jól van karantén. Karanténba nem találom. Játszanák Age of Empires I-el, elindítanám a Daemon Toolst valami trójai van a .dlljében. Fel se tudom tölteni virustotalra mert mihelyt kiszedem a karanténból rögtön aktiválódik. SOS! Elemezne valaki egy HijackThis logot? Valami Subot-H trójai van a Daemon Toolsba.
  • Vardar
    Ezek a fizetős verziók. A freek között fényévek vannak. Én is inkább tapasztalatnak hiszek. A kutatások mutatják mennyi sz*rt eszünk. Egy se tudja azonban bebizonyítani, hogy a ezek miatt 10 évvel kevesebbet élünk.
  • lck
    Persze - mindegyik jó - én pl. nem tudom eldönteni.
  • Yoda001
    [majdnem 3..]
  • Yoda001
    én inkább hiszek a saját tapasztalataimnak,és az a 3% semmi
  • bmate0007
    Lehetséges az, hogy egy biztonsági program lelassít egy adott játékot? Jelen esetben a FIFA 07-ről van szó.
  • lck
    Bocs, nem lehet beszúrni, de az oldalon megtalálható.
  • lck
    av-comparatives teszt
    AVG: 97,75%
    Avast: 95,24%
    De ez csak egy teszt.
  • Yoda001
    avast
  • lck
    Sztem kb. egyformák. AVG-nek kicsit kisebb a gépigénye, de a free naponta csak egyszer frissít automatikusan. Ha frissíteni akarsz, kézzel kell rátenned. Az Avast meg pont olyan mintha nem is ingyenes lenne. Minden csimál automatikusan, bár a múltkor 1-2 MSN-en terjedő genyát nem észlelt, akkor picit megharagudtam rá.
  • FlyHigh
    AVG ingyenes otthoni vírusírtója vagy az Avast! otthoni free cucca a hatékonyabb?
  • bmate0007
    Ja.
  • Apocalipto
    15:32 - Úgyhogy nekem megmarad az Avira. Jobban bejön.
    20:10 - nah nálam most Look'n'Stop tűzfal, Nod32 3.0, Spybot.

El tudod e már dönteni mit rakjál fel?!
  • bmate0007
    Értem.
  • zvaragabor
    Nyisd meg a windows tűzfalat, katt a kivételek fülre. Na kábé ugyan ez, amit ezen a tűzfalon látsz. Továbbá nem látok rajta semmilyen beállítások menüt, HISP-et, komponens, hálózat beállításokat, esetleg éppen hálózatot használó programokat, vagy egyáltalán egy általános főmenüt. Látszik, hogy az egész egy puritán, egyszerű felépítésű fal, semmi extrával. Kifelé irányuló csomagszűrés biztosan van benne, mert nem érné meg egy XP tűzfallal azonos képességű falat készíteni.
  • bmate0007
    De hogy? xD Én ennyiből még nem tudom megmondani, hogy milyen.
  • zvaragabor
    Nem, de látszik rajta.
  • bmate0007
    próbáltad már vagy micsoda?:D
  • zvaragabor
    Ez csak annyival jobb az XP beépítettjénél, hogy van outbound csomagszűrése.
  • bmate0007
    lol. xD
    ez azért durva. xD
    nah nálam most Look'n'Stop tűzfal, Nod32 3.0, Spybot.
    Ha kell, akkor küldök hozzájuk okosságokat.
  • Yoda001
    egyébként elmondod milyen progikat használsz most? nekem most csak avast és cs, ezek közül a hacking 100% virus 45 és spyware 30%... tűzfal nincs, mennyit javítana? :D