41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Vardar
    CS-t is futtasd le.
  • slime001
    Szerintem nincs ebbe semmi különös. Már több mint 1 éve nekem is csak tracking cookie szokott a gépemen lenni. Vírust akkor látok ha direkt, tesztből felmegyek néhány vírusos oldalra, de akkor se jön le a gépemre mert a Nod32 rögtön blokkolja.
  • bmate0007
    Tyű! Milyen védelmed van teneked?
  • Doomista
    Ma este minden lehetö antivirus antispyware programot beinditottam full scanba+töredezésmentesitöt,meg ugye registry tisztitok,rendszer tisztitok.

eredmény:
    AVG Anti-Spyware talált 2 db tracking cookiet.
    a-squared talált 2 db tracking cookiet.
    spyware doctor talált 2 db tracking cookiet.

ennyi :D

fullba krv sok idö volt ám lescannolni a gépem,kaspersky 5 órát tolta a scant,többiek 3-4 órát :) de látván,hogy a gép tiszta... :)
  • Doomista
    Pedig elkaphatja,ez derült ki :o
  • zserrbo
    Ha rárakom pl pendrive-ra a végén még mutálódik...
    Amúgy tudtátok, hogy az autómata mosógép is adathordozó? Asszem az idei érettégin írta ezt az egyik gyerek a sulinkban. Gondolom otthon a gép a mosógépen van vagy talán azon tárolják a lemezeket. Vagy ki tudja talán mossák benne :D
  • Vardar
    Nem. Mindenki a Swatit-et használja. És annyira elégedettek, hogy többé nem is akarnak más programot használni.
  • Yoda001
    .
  • bmate0007
    Meghalt a topic.^^ Mi van? Mindenki malware-mentes? :)
  • Doomista
    töröld.
  • slime001
    Az A-sqaured scanneléskor talált egy ilyen nevű fájlt: Riskware.RiskTool.Win32.Reboot.e. Olvastam róla egy picit a neten bár nem sok minden van, azt mondják nem kártevő. Szerintetek töröljem? Lesz valami baja a gépnek tőle?
  • Yoda001
    elkaphat, ha megeszi a gépét
  • Doomista
    Most egy kérdés pittyang e a világ körül:
    -Számítógépes férget/vírust elkaphat e egy ember ?!
    A válasz egyszerű,ám elgondolkoztató...
  • zserrbo
    És ez vírus is ráadásul, furcsáltam is hoyg megfogta.
  • zserrbo
    kb 100 ezres volt a definíciója az anti-spyware-nek. Már órákkal azelőtt megfogta, hoyg a nod vagy másik írtó jelzett volna. Pl. NOD (nálam), AVG (vírus és antispyware-jük, Kaspersky antivisus. Utóbbi 3-ról mástól tudok később kapcsolták csak le ugyanazt az msn vírust. Már kicsit megkopott az emlék, de úgy rémlik ugyanazt. Meg amúgy is egy délelőtt vagy 50 emberről hallottam közvetve vagy közvetlenül MSN vírusfertőzésről.
    Szerintem, ha ilyen gyorsan reagált akkor biztos köze van a tűzfal részéhez is.
  • slime001
    Jaaaa...Szerinte Zvara (és én) arra gondolt hogy maga a tűzfal fogta meg és nem a tűzfal spyware irtója.
  • zserrbo
    Outpost Pro 4 és kiírta, hoyg IRC Bot-ot fogott (a rezidens védelem). Csak a főoldalán írta ahol sorolja az elkapott spyware-eket (is). Nem láttam jelzést, ezért először kicsit paráztam nehogy én is küldjek ilyen okosságokat szerte a világba, de véletlen kiszúrtam az Outpost nyitólapján. Ekkor először és eddig utoljára vettem hasznát a beépített anti-spyware-nek, ha nem nézzük a cookie-kat.
  • zvaragabor
    Melyik tűzfal? És hogyan? Mire riasztott? És mit írt ki? :)
  • zserrbo
    Mondjuk sose felejtem el nekem az IRCBot nevűt a tűzfalam fogta meg, teszteltem mim állítja meg hát a tűzfal volt :)
  • zserrbo
    vírusírtóval :) Szerintem nem annyira veszélyesek, hogy külön ingyenes eltávolítót adjanak ki mindegyikhez.
  • slime001
    Spyware Doctor, Spy Sweeper, A-squared, Nod32 talán.
  • Vardar
    MSN vírusokat mivel lehet eltávolítani?
  • Yoda001
    :D
  • zserrbo
    Na ja, ezért se javallott olyan címre MSN accot regelni amelyikt haszálja is az ember rendszeresen. Nekem is küldhetnek spamot nyugodtan 1-2 hónap múlva venném csak észre :D
  • Yoda001
    kikapcsolom azt kész :D
  • zserrbo
    Mondjuk patchel megoldom, hogy folyamatosan küldhessek neked rezgést, hátha kiakad a monitorod vagy elszédülsz . Először csak párat poénból, majd letiltalak :D és később is meg van a napi szórakozásom míg te nem tiltasz le :D
  • Yoda001
    és az mit csinál? S:A:D_
  • Yoda001
  • zserrbo
    vagyis küldöm :P :D
  • zserrbo
    Na akkor mennek a spamok :D
  • Vardar
    Már szinte mindenki meg van.
  • Yoda001
    sehova sem írom be, soha az életbe, ide is csak azért mert tudom kik vennének fel, de azért thx
  • aszizoli
    Nyilvános helyre ne írd be az email címed, ha nem muszály, mert utánna csodálkozni fogsz a sok spam levél láttán. Inkább privátban küld.
  • Yoda001
    [email protected]
  • Vardar
    Akinek van MSN címe(és közösségi tag), az kérem adja meg. Köszönöm.
  • zserrbo
    NaIgazad van így pontosabb.
  • zvaragabor
    Nekem gond nélkül fölment.
    Aki kipróbálja, vagy használni fogja, az kapcsoljon ki minden más IDS/IPS-t, mert összeakadhatnak. Például a Comodo v3 HIPS modulja. De én inkább a Comodo hipsét ajánlom.

Különben ez egy viselkedés elemző, nem heurisztika. Nem a kártékonynak vélhető programkódokat keresi, hanem a kártékonynak vélhető program viselkedést.
  • zserrbo
    lol :D
  • Doomista
    haha én felsem tudom tenni,valami error 010x1x hibát ir ki
  • zserrbo
    Már egy ideje én is észrevettem a Mamutut-t, úgy állítják be, mintha anti-malware lenne, de rögtön a képe mellett már csak a trójai, vírus és féreg szó szerepel. Igaz lentebb mondják, hoyg 100%-os védelem így meg úgy, meg ha jól vettem ki a heurisztikára mennek rá nem a definíciókra.
    Nem használtam még, de majd felrakom valamikor.