41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Pianista
    Ha érdekel valakit a Panda enyi vírust ismer: 1814343
  • Pianista
    nekem szerencsére az:)!
  • Pianista
    Zone alarm security suite volt fenn.
  • lck
    Igazából az A-squared képességeit akarom tesztelni, azért is hagytam ennyire magára. Az egymilliós malware adatbázis kiváncsivá tett.
    Mamutu nincs fenn, de most látom hogy van már belőle 1.0-ás, majd lehet hogy megnézem.
  • zvaragabor
    Hát a win és a router fala nagyjából ugyan annyit tud, de outbound traffic filteringet nem. Én win fala helyett föltennék valamit, amé véd kifelé is. Akár a zone alarm free fala is jó, az elég egyszerű.
    De ha az antimalware naprakészebbnél is naprakészebb, meg heuristika meg proaktív védelem is van benne, az xp-t is frissíted, akkor talán megengedhető a router+sp2 fal.

Egyébként az antimalware-ban benne van a Mamutu is?
  • lck
    Hali!
    Dobtam fel egy új wint. A védelem: router + win tűzfal + A-squared antimalware 3.1 (valós időben). Semmi más. ( Persze frissített win + firefox )
    Szerintetek mennyire féljek ?
  • lck
    És Ök is, minek terhelnék hülyeségekkel ?
  • bmate0007
    Én tegnap raktam fel a Panda Antivirus+Firewall 2008-at.
    Az eredmény lehangoló volt. 43 folyamat futott, a panda előtt meg 25-26 (!!!). A memóriából több mint 150 megát elhasznált. :S
    A teszteken való szereplésről meg nem is beszélve. (Ja meg a törésekről. :D)
    Szóval én eddig reménykedtem a pandában, de mostmár csak azoknak tudom ajánlani, akiknek bivalyerős a gépük.
  • zvaragabor
    Mi volt előtte fent?
  • Pianista
    Hy!

Nézzétek meg a Panda legújabb termékét:
    Panda Internet Security 2008.
    2 napja tettem föl de már 12 vírust és 214 kémprogit talált!
  • Yoda001
    :D viszont
  • Vardar
    Boldog Karácsonyt minden topikosanak. És minden embernek, aki antivírus/antispy programokat készít.
  • zvaragabor
    Az biztos, hogy a keylogger, adware a spyware-ek közé tartozik. Feladatuk ugyan az: kémkedés.
  • lck
    Én meg eddig mindíg a crack-re fogtam hogy nem indul el. :)
  • Apocalipto
    HardwareOC ezt
  • ziby
    Hi! Mit gondoltok a bitdefender -ről?
  • zserrbo
    Ok, bár igazából ez egy megtévesztés, amit az anti-spyware-ekkel eladnak :) Nagy az átfedés az anti-vírusokkal.
  • zvaragabor
    Bmate-nak írt válaszodat akartam csak kiegészíteni, úgyhogy tulajdonképpen veled értek egyet.
  • zserrbo
    Na Zvara ebből nem esett le, hoyg most melyikünk felé hajlasz a válasszal, de teszek egy új megjegyzést:
    CounterSpy Consumer, Definition 697
    Browse by Threat Category
    Az 1. linken meg szinte csak "trojan" szót látok.
    A 2. linek igaz itt nem taglalják külön a spyware-t mint kategória, de akkor is ez egy "anti-spyware", de ez se csak spyware-eket talál meg. Meg sok midnenre rámondják, hoyg spyware. KEz már eléggé marketing szagú lenni a név. Néhány jól hangzó szó és máris veszik a cuccot. Pl a spyware sz ószerinti fordítása kémprogram. Ezzel most nem mondtam újat gondolom.
  • zvaragabor
    Aztán még ott a dialer, keylogger, adware, és még elég nagy számban wormok is.
  • zserrbo
    ha azt vesszük alapul, hoyg az anti-spyware-ek se csak spyware-ek írtására képesek, hanem igen nagy %-a a definícióiknak trójai/backdoor akkor....
  • bmate0007
    ez mind nagyon szép és jó, de ha valaki csak kémprogi-irtónak akarja használni, akkor az sztem válasszon mást:D ugyanis csak 44000 spyware semlegesítésére képes a program.
  • zserrbo
    Így jártál , am kb eddig szoktam általában.
  • Vardar
    Hogy vagy te fenn 2-ig?
  • Vardar
    Ezt én akartam!!!!
  • zserrbo
    Na végre megértük:
    Az a-squared Anti-malware malware adatbázisa túllépte az 1 milliomodik definíciót is.
    Emellett nemrég több modult is frissítettek, úgy vettem észre rég óta először. Bár lehet tévedek.

Last a-squared update:

Today, 1:49 AM
    Version: 3.1.0.13

Number of Malware signatures:
    Trojans 648744
    Dialer 50580
    Worms 84248
    Spyware 43374
    Traces 174267
    Total 1001213
  • slime001
    PC Worldös kód 1 hónapig jó. Itt van az e havi: ms9y40 Ezzel a www.nod32.hu/pcworld oldalon kell beregisztrálni.
  • bmate0007
    Tud valaki vmi rendes oldalt adni, ahol Nod32 3.0-ás kódok vannak? én www.nod321.com-ot használtam, de ott szinte napi rendszerességgel kellett a serialokat ki/be írogatni.
    Szóval létezik más hasonló oldal?
  • Yoda001
  • Apocalipto
    Yoda ma éli aktivitása csúcsát.
  • Yoda001
  • Vardar
    A visszaállítás sikerült ellenben kivételek közé kellene rakni.
  • Vardar
    AVG Free aktív védelme(először életemben!!!) jelzett egy fájlra. Na már most 1. kivételek közé kellene tenni, 2. valahogy megkellene menteni a fájlt mert 700MB-t ír ki a karantén és csak 300-at állított vissza a mappába az eredeti méretét pedig nem ismerem.
  • Vardar
    Programot.
  • Yoda001
  • Apocalipto
    *Másszor - nemtudok írni
  • Apocalipto
    Egyszer egy .pdf-nél mászor meg nemtudom
  • slime001
    Milyen fájlnál fagyott le? Nállam még nem csinált ilyet.
  • Yoda001
  • Apocalipto
    *korábban