41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Vardar
    Anti malware tud a legtöbbet. Jó az.
  • benkoszabi
    üdv. az avg-ről mi a véleményetek? itt az internet security-ra, anti malware-ra..vagy antivirus professional-ra gondolok...ezek közül ha választanák, melyiket válaszzam...illetve összeségében a többi termékhez képest hol áll az avg? jó cucc?
  • Cat 02 #2669
    És hol tudtad leállítani ? mert gondolom a guard gátolja, de nem látom az óra melleti kis részen (tray talán a neve) h menne
  • Doomista
    hehe,2 hete az infotanárunk is ugyanig volt hogy benyomta a laptopot,elinditotta a falra a vetítőt,oszt mindenki látta,hogy egy warning jött le a nortonbol,ugyebár virust jelzet az egyik mappában,a tanárbá meg nemtudta vele leirtani,istenelt,mi meg nevettünk :D nemtom kül milett,valahogy csak leirtotta otthon xD
  • Doomista
    igen.legalábbis nálam gátolta,és nemcsak ez az egy programnál volt ilyen hatáskör :D
  • Vardar
    Ma tartott az angol idegen nyelvű tanárunk egy előadást Skóciáról. Berakta a kis lemezkéjét a laptop meghajtóba és elindította volna az előadást amikor az autorun.exe-t a Nod32 2.7 vírusnak ismerte fel. Valami BSV/A small féreg. Azért Nod a köbön.
  • Cat 02 #2665
    Az lehetséges h Avast gátolja a feltöltést youtubuera ?
  • Doomista
    ah,ez mint pl a Anti Trojan Shield 2 ez csak egy alap mellékletes program,nem értem mért kell sok embernek ilyen kis progikat használni,mikor vannak jobb tudásu progik is,és ugyanugy beszerezhetöek,biztonságosabbak,több virust tudnak leirtani,ezek a mellékletes programok csak pár gyerek megprobál feltörni a szoftverekböl célu féleségű izémizéség...van vagy ezernyi mellékletes trojan irto program :D
    megnéztem hogy másik mit irtak hozzá,semmi jot,nagy szr ez az egész program ugy ahogy van =)
    persze ez most ugy jött ki lehet hogy nem ismerem a software világát,ezért kaptam le stb,akkor meg a nagyobb tudásu embereket tessék kérdezni,ezért is vannak ilyen forum topikok,és emberek,avagy mi,hogy segitsünk,azt meg nem lenézni kell vagy elvetni,hanem szépen megfogadni,vagy legalább idefigyelni hogy aha szal ez meg az a jo,kiprobalom,hatha igazatok van...

ZA security meg tűzfalként pro program,nem virus,avagy trojan eltávolitoként.
  • Pianista
    na mindegy, most ugyis a ZA security suitot használom
  • Doomista
    ember,amiket felsoroltam azoknak a föcéljük hogy a trojaiakat irtsák le...
  • Pianista
    -Vírusról
  • Pianista
    ez nem vírus hanem "trójai" irtó vírusról szó sincs
  • kollektor
    megszünt a támogatása is ,nem frissül
  • Doomista
    kevés :D
    ide jobb kéne,pl avast,avira,kaspersky...
  • Pianista
    Hy!

letöltöttem egy bizonyos "Anti Trojan Shield 2" -t 80 000 es trójai adatbázissal, ez jó vagy kevés??
  • kollektor
    AVIRA sem rossz
  • Apocalipto
    Avast
  • Penec
    melyik a legjobb ingyenes virusirtó?
  • 4kos
    Valaki nemtudja mi lehet a problémám?
    Szar volt a gépem , gondolom vírusos de nem talált igazából vírust.
    Újratelepítettem és az első telepítésre már az várt hogy Remote Procedure Called leállt és 1 percen belül ujraindul a gép.Szerintem jól telepítettem újra szal restore pointokat kitöröltem netet kihúztam , leformáztam a merevlemezeket, mégis beszart.Neten azt találtam hogy valami msblast , végigcsináltma az utasítások de ott olyna reg fileokat meg fileokat ajánlgattak hogy illő törölni ami nekem nincs szal gondolom mégse ez a vírus az hanem valami más.
  • bmate0007
    Milyen védelmed van?
    Futtass le te is HijackThis-t.
  • bmate0007
    Az csak egy elemző-pogram. Megmutatja, hogy mik zajlanak a gépedben, és oonan tudod kiszűrni, hogy mi micsoda.
  • Pianista
    nem ugy értem, hanem hogy a hijackthis kémprogi irtó e.
  • Noodlee
    Sziasztok!

Úgy néz ki a dolog, hogy beszedtem egy trójait, és nem tudom leírtani:
    C:\WINDOWS\Temp\Perflib_Perfdata_6cc.dat

Valaki találkozott már vele?
    Esetleg hol találok rá gyógyírt, mert már végigbújtam pár fórumot, de semmi :(
  • Apocalipto
    de, konténer szpáj kémprogram írtó
  • Pianista
    mi lenne velem az sg fórum nélkül...
  • Pianista
    counterspy is jó az ijenre?? vagy ez nem kémirtó??
  • bmate0007
    Hogy érted? Megelőzni? Dehogynem? NOD32 3.0! xD
    Viccen kívül HijackThis. Jobb felső sarokban Direct download.
  • Pianista
    nekem még régebben a 40 gigás vinyómon volt 1 trójaim amit a panda nem tudott irtani mert befészkelte magát a rendszerbe az volt a neve hogy deskmo.dll de még csökkentett módba se tudtam törölni, csak annyit kérdeznék hogy nincsen e 1 olyan progi amivel az ehez hasonló eseteket lehet kezelni??
  • Pianista
    nincs mit
  • Apocalipto
    Kösz, így már megvan és törölhetem
  • Apocalipto
    Ez oldal, az meg folyamat, nem ugyanaz
  • bmate0007
    Ez az amit linkelt Kollektor, és én is mondtam. Szóval vmit csinálj.
  • Pianista
    kikapcsoltad a "rendszer védett fájlainak elrejtése" opciót??
  • Apocalipto
    Ezt nem értem, a Hijackthis is megtalálta azt a winupdate exe folyamatot. Szerinte az E:\WINDOWS\system32\winupdate.exe folyamat az, de én ilyet nem találok, rejtett fájlok mutatása pedig be van kapcsolva. Megpróbálom csökkentettt módban, hátha megtalálom
  • Pianista
    ha tud valaki registryt buherálni akkor mondja el hogyan lehet a panda antivirus 2008 on meghosszabbítani a frissítés határidejét
  • bmate0007
    Rájuk is fért az újítás, egyem is őket...
  • fittyfene
    Nevet váltott az AVG nevű vírusírtójáról ismertté vált Grisoft
    A cseh Grisoft AVG Technologies néven folytatja.
  • bmate0007
    Lehet. Isohunton nézz szét. Ott vannak jó cuccok.
  • Pianista
    talán valamiféle regisztrációs buherálás megoldaná
  • Pianista
    régebben raktam cracket de az csak a vásárlás pontot tüntette el frissíteni viszont ugyanúgy nem tudtam:((