41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• slime001
    Igen, a Nod32 egy állandó védelem cucc is! (sírnom kell)
  • Puhos
    Hi!

Itt megtalálod.
  • Cat 02 #3710
    A NOD32 az ilyen állandó védelem cucc is ? Illetve vki meg tudja mondanni melyik a legfrissebb vírusadatbázis nála ?
  • Pianista
    Hy!

a ZA és a Pc Tools Antivirus megfér egymásmellett aktív védelemmel?
  • zvaragabor
    Jah hogy a tűzfalban? Abban már pár build óta benne van egy kereső. Ez a kereső a készülő Comodo AntiVirus alapszintű motorja. Elég kezdetleges, csak keresni lehet vele, meg persze törölni. De semmi mást nem tud. Mivel az adatbázisa nem frissül, így az elég picurka lehet. Sok a téves pozitív, sok DOS-os fájlt vírusnak ismer föl. A CAV-ban persze már a javított, továbbfejlesztett, kiegészített, szóval a komplett változata lesz. Ezt a beépített keresőt egyáltalán nem ajánlom egyedüli használatra. Kipróbálni ki lehet, de nem ér sokat.
  • Yoda001
    hát, én tegnap töltöttem le, legjobb tudomásom szerint nincs ennél újabb, de pontos verzió: 3.0.22.349
  • zvaragabor
    Melyik verzióban?
  • Yoda001
    comodonak legújabb verziójában már van malware,spyware,vírus scannelő... m ennyire hatékony?
  • Yoda001
    mi biztos nem fogjuk, sry...
  • Doomista
    jah az télleg érdekes
  • Apocalipto
    Elég érdekes, hogy a teszteken mindig az első, nemde?...
  • Doomista
    nah nálam meg mindig,szal gondolhatod hogy nem ok nélkül mondom rá hogy szar,ha nálam nem teszi meg amire készitették,nem tudok mit tenni :\
  • Lipi1980
    Hali! A következő problémám adódott:

Egy pár napja olyan boot-olási hibát vettem észre a gépen, hogy bekapcsolás után van hogy a windows "belépő oldalán" a betöltést jelző csíkban nem mozog a jel, vagyis itt fagy le. Van olyan is, hogy az induláskor a alaplap bejelentkező képénél fagy le az egész...

Van, hogy egy-két reset segít a dolgon, és bejön a windows, és gond nélkül tudom hnasználni, de van olyan is, hogy vagy 50-60 reset után sem hajnalandó elindulni...

Mi lehet a probléma? Spyware, boot vírus?
    Kaspersky nem jelez semmit...
  • slime001
    Szerintem nem állandóan beszeded, hanem nem törlöd le.
  • bmate0007
    "Low a riskje"
    Akkor mi itt a probléma? Sz*rd le! Az is lehet, hogy nem is igazi adware...Ha meg mást nem talál, akkor pedig felesleges, annyi szar a gépre, ahogy Slime is mondta..
  • Vardar
    Állandóan talál valami adware-t. Low a riskje és valahonnan mindig beszedem...
  • slime001
    Én pl. azt, hogy teljesen fölösleges ennyi szar a gépre! Comodo, Avira bőven elég. Ha paranoiás vagy akkor Spyware Doctorral átnézheted néha a géped, de tracking cookie-kon kívül úgy se talál mást.
  • Vardar
    Nekem most Spyware Doctor, Comodo 3, Spyware Blaster, Avira Premium van. Egyelőre szépen muzsikálnak. A Threatfire feltelepítésével kacérkodok. Ti mit gondoltok?
  • slime001
    Nálam ilyen még nem fordult elő.
  • overlocker
    PC Security Shield 2007 ez egy modositott F-secure szal f-secure 2
  • Doomista
    az hogy amit talál nem irtja le ...
  • slime001
    Szerintem meg az egyik legjobb a vírusirtó. A tűzfalát én se használnám, de magával a programmal nem tudom mi bajod van. Máté te meg mit szerencsétlenkedsz itt? Comodo oszt' jónapot!
  • Doomista
    hehe,nemcsak a tuzfalával van itt gond,hanem maga a programmal,az egész egy nagy rakás sz*r.
  • zvaragabor
    Mi a baj a tűzfalával?
  • bmate0007
    Én most gondolkozom az ESS-n, de a tűzfala miatt elég bizonytalan vagyok..
  • Pianista
    akkor nem cserélem le 1enlőre a ZA -t:)
  • zvaragabor
    Nem tudom mennyire volt félreérthető, az #3679-esre vonatkozik az "Ezt nem értem", #3680-ra a security shield.
  • Doomista
    látszik hogy a program más termékekböl áll össze...szal felesleges letöltened...
  • Pianista
    ezt én is láttam... pontosabban azt kérdeztem hogy nincs e valakinek tapasztalata a progiról, de azért thx.
  • zvaragabor
    Ezt nem értem.

Security Shield - A cég összes terméke mástól licenszelt. Többek között a Comodo tűzfala is, amiért még van képük pénzt is kérni.
  • Doomista
    gdrfhftsh
  • Pianista
    erről a Security Shield 2008 ról nem tud valaki valamit??
  • Pianista
    1-1 szinten mondom
  • Yoda001
    cfp.exe , én meg comodot nem tudom telepíteni, azt írja h a parancsikonokat nem tudja leszedni (telepítésnél), nade wtf? már uninstallálva van a progi...
  • Vardar
    Nagyon belassult a netem. A Comodo meg nem akarja magát mutatni. Mivel lehet még ellenőrizni a netes adatforgamat? Mi a Comodo .exe-jének a neve?(Ami fut)
  • Vardar
    Threatfire akkor mehet Avirával?
  • zvaragabor
    Matousecen 74%-os. Hol van 50-70% között?
  • Pianista
    a matousec -en
  • zvaragabor
    Hol?
  • Pianista
    A ZA mikor gyengült le így? sok helyen 50-70% os