41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
Vardar #4512 Nektek mikori a legutóbbi Spyware Blaster adatbázis? -
etele34 #4511 Figyusz ide!
Ez a progi egy nagyon jó és hatékony eltávolító (uninstall) program. Az, hogy beletettek még jó néhány plusz szolgáltatást is az a tervezőket dícséri és nekünk, felhasználóknak előnyös hasznos. Telepítsd fel és ezzel távolíts el ezentúl mindent. Meglátod, hogy mennyivel jobb. A többit meg majd kitapasztalod. Én naponta használom belőle a Böngésző takarítót. Nem kell a Windowsban kattintgatni a Vezérlőpultba meg... de hadd ne soroljam. Tedd fel és majd meglátod. Nah de abba is hagyom mert nem ide vágó ez a téma. -
Vardar #4510 Jól hangzik, csak el ne rontsa a gépemet:D -
etele34 #4509 Nos megnéztem a leírást. Ilyet ír erről, hogy "Csak a már törölt elemekhez/adatokhoz használható". Például ha kiüríti a Lomtárat vagy töröl valamilyen fájlt vagy mappát, akkor azok töröltként kerülnek megjelölésre, de fizikailag nem törlődnek. Ezzel az eszközzel véglegesen eltávolíthatja a merevlemezen (feleslegesen) hátramaradt adatokat. Gondolom ez valami hasonló lehet, mint a Disk Cleaner. Én azt is használok de ez szerintem most végre kitakarított nálam. Innen letöltheted ha érdekel. Szerintem egy hasznos segédprogram és van még néhány jól használható szolgáltatása is. Nem is beszélve arról, hogy ezzel rendesen maradvány nélkül el lehet távolítani programokat és még beszéli a magyar nyelvet is. -
Vardar #4508 Ez mit csinált? -
etele34 #4507 Úgy nézem, hogy megoldódott az a némi lassulásom, bár engemeddig sem zavart. Most viszont érezhetően gyorsabb lett a bebootolás és az aut. induló programok betöltődése. Megoldás: Találtam a Revoban egy menűpontot: Nyomok eltávolítása > Windows takarító/Nyomok eltávolítása. Lefuttattam, dolgozott majd három órát a program, de most érezhetően gyorsabb lett a gépem. Lehet, hogy kellett már ez a nagytakarítás végre. -
#4506 THX remélem van is vlahol -
#4505 Ezek valamelyikénél kellene érdeklődni. -
#4504 Egy kérdés:
Magyarországon meg tudom venni valahol a bitdefender GameSafe-et?? -
etele34 #4503 Igen az vagyok. De úgy gondoltam, hogy ennyit (plusz időben) áldozhatok egy jobb védelem oltárán. Ezt a kicsivel több várakozási időt viszont ellensúlyozza az ingyenességük. Majd meglátom. A következő néhány hónap bizonyíthatja, hogy megérte-e vagy sem. -
#4502 Te egy türelmes egy ember vagy!:) -
etele34 #4501 Én némi, de nem zavaró lassulást inkább csak a bekapcsolást követően érzek. Ez is csak addig tart amíg meg nem jelenik a Tálca és rajta a tűzfal, az avast és a helyi kapcsolat ikonja. Az előző (Spyware Doki nélküli) állapothoz képest ez plusz idő, amitől már használható a gép úgy 15-20 plusz másodpercet jelent, de kibírható még szerintem. Utána már nem veszek észre lassulást. -
#4500 Elvileg megy benne a valós idejű védelem, de nem minden része! De szerintem hagyd kikapcsolva a valósidejű védelmet mert baromira visszafogja a rendszert! -
etele34 #4499 Értem és köszi a választ.
A Terminator sokszor annyit kérdezett, hogy már uncsi volt. És többnyire teljesen feleslegesen és feleslegesre kérdezgetett rá. Szerintem.
De ezt a kérdezést a változásokra most ellátja a tűzfalam, csak most a lényeges és tényleg csak a fontosakra kérdez. Ez is PC Tools akár a Spyware Doctor.
Ötleted nincs arra (már előbb is kérdeztem), hogy hogyan tudnám leellenőrizni, hogy tényleg az OnGuard Protection valós védelemként működik-e? Vagy a free (Starter) változatban nem működik csak a fizetősben? Érdekelne a dolog. -
#4498 Köszi a segítséget! Nem találta meg és már az agyamra ment, mert az IE-t is letiltotta...meg folyamatosan töltött a gép... Fogtam a Vista lemezt és újratelepítettem a gépet. -
#4497 Azért mert a Terminatorba HIPS van és az kérdezett! -
etele34 #4496 Az előbb kitörlődött egy mondatrész, de remélem így is érthető.
Kérdeznék én is. Aki ismeri jobban a Spyware Doctor Startert mondja meg nekem, hogy hogyan tudnám leellenőrizni azt, hogy az 'OnGuard Protection ' az valóban a valós védelem-e ennél az ingyenes programnál? Azért kérdezem, mert - amíg használtam - a Terminator főleg, de a Windows Defender is elég sokat rákérdezett dolgokra. A Spyware Doctor ebben a két napban pedig eddig nagyon hallgatag és semmit sem kérdez. Csak időnként feldob egy figyelmeztető ablakot, ha van frissítés. (így állítottam be ) Két napja próbálgatom és eddig tetszik. Van hozzá magyarítás is így könnyebben tudom használni.
Köszi a válaszokat. -
etele34 #4495 Lehet, hogy egy trójaiba ágyazott undok spywaret szedtél be. Nem lehet pontosan tudni, ezért a NOD, az AVAST! is találhat annak ellenére, hogy valóban inkább ezek antivírus programok, de most már anti-spyware és rootkit adatbázisuk is van.
A#4417-ben betettem néhány Online Scannert is. Próbáld meg, hátha megtalálják. Itt van még kieegészítésnem hozzájuk az ESET Online Scanner
De az A-Squared Free vagy a Trojan Hunter
De lehet, hogy ha feltennéd az AVAST!-tot akkor az a Boot-idejű kereséssel le is szedné. Elképzelhető. -
#4494 spyware doctor....spy sweeper...ennyi. -
Apocalipto #4493 De spyware miért vírusírtót ajánlatok? -
Vardar #4492 Avast!; meg Kaspersky online scanner. -
#4491 inkább tedd fel nod 3.0-t... szerintem azért jóval jobb a 2nél -
Apocalipto #4490 Pfff bekaptál vmi szép kis spyware-t, esetleg próbáld meg a spyware doctor starter-ral, lentebb megtalálod a letöltési linket, párszor beírták már. -
#4489 Ha rákattintok a "No" feliratra, akkor is megnyitja a böngészőt és valami oldalt ad be:
Ha rákkattintok, hogy "Yes", akkor meg egy fájlt akar letölteni... -
#4488 Sziasztok! Ma reggel óta folyamatosan hibaüzeneteket kapok, ha a fájlok között böngészek...
Ezt írja ki:
Ezt már említettem a Vista topic-ban, onnan küldtek ide...
Vírusírtóm: Nod32 2.70.42
anti-spyware: Counter Spy 2
Ami a legrosszabb, hogy egyik program sem találja meg a vírust...
-
#4487 uh :S akkor szrtm nem kompatibilis a program vagy valamelyik program,és szétkrta :s xp-t használj ember :) -
harcsy #4486 Köszönöm. Win2000-rem van. -
#4485 windows xp topikban kérdezd,ha olyan op. rendszered van. -
harcsy #4484 Bocsi, hogy ide írtam, de pont itt emlegettétek ezeket a progikat. Gondoltam ismeritek őket, van valami ötlet.
Köszönöm, hogy válaszoltál,abba is hagyom itt az offot. -
#4483 Sajnos nem tudtam leírni! Beégtem! Amúgy nem tudom, hogy mit lehet ilyenkor csinálni! Egy rendszer-visszaállitást próbálj meg! Más ötletem nincs! Ha törlődött akkor törlődött! -
#4482 Ez Antivírusok és Antospywar-ek topik! Sajnos itt ebbe nem tudunk segíteni! -
harcsy #4481 Sziasztok!
Bízom benne, valaki tud segíteni...
Pár napja megtetszett a TuneUp Utilities progi és letöltöttem. Aztán úgy döntöttem leveszem. A Revo-t használom én is. Odáig eljutottam, hogy a 600valahány megtaláltat törölnöm kellett volna. Ezt már nem tettem meg, kiléptem a progiból.Mindez a D- történt, mert kicsi gépem van és a C már kezdett betelni, így néhány dolgot a D-re kezdtem pakolni. Másnap szükségem volt a D-ről valamire és az nem volt.. eltünt. Megnéztem eseménynaplót,ott kb abban az időpontban, mikor töröltem a progit, onnantól jöttek a hiba jelentések a disc-ről.
A sz.gépet nagyon kevés ismerettel használom. Csak a jelenség egyforma idejéből gondolom, hogy a D eltűnése kapcsolódik a törléshez. Ha kell, be tudom tenni a hibák meghatározását.
Szerintetek lehet-e az általam ítak az ok, és van-e valami varázslat a D-m visszaszerzésére? -
#4480 Szerintem az nem normális, hogy 100-on pörög! Valami hiba lehet a programmal! Telepítsd újra hátha megoljda a gondot! -
#4479 hát lehetséges,mivel nálam is nagyon behuzta a gépet az állando védelmével,szal uninstal reá örökké...de lehet azért mert + kaspersky is ott volt :P -
#4478 ennek kellene 100 on pörögnie?? -
#4477 Magyarul az állandó védelem! -
#4476 AVG Resident Shield Service -
#4475 MSN-en is szívesen segítek bárkinek!:) Sőt elég sok embernek ott szoktam! -
#4474 Hy!
azt akarom kéredezni hogy a 8 as AVG -nek ez az avgrsx.exe milyen modulja mert sokszor 100 on tekeri a gépet -
Apocalipto #4473 Itt segítőkész jófiúként viselkedik