41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• lck
    Avast Pro jó. De ha nem vetted meg akkor az Avast Home is tökéletes.
    Szerény tapasztalataim alapján viszont, Bitdefendernek és F-secure-nak jobb a Spyware védelme. Ami ugyan egy vírusirtónak nem az elsődleges feladata, bár egyre jobban elvárják tőle. Ugyanakkor mint már írtam a gépigényük nagyobb. A gépeden persze mindegyik normálisan elmegy. De neked kell eldönteni hogy mennyire fontos a program géphasználata.
  • BIZ0906
    Mi az a jézus?
    a hitet meg nagyívben leszarom XD
  • dragon11
    Aham.Szerinted Avast! PRO jó-e ?vagy váltsak vírusírtót?:) S ha igen, akkor milyenre?

Ez a configom:
    Alaplap:Msi 915P Combo2,Cpu:Intel Pentium 4 3,06Ghz 1-mb chas,Memória:PQI 2*512 DDR2 533Mhz,Videókártya:Asus Radeon X550 512MB PCI-Expressz,Táp:450W,Winyó:Samsung 160Gb 7200RPM

Még újítás alatt van a gép..
  • zvaragabor
    HiJackThis-t futtasd le újra(elég csak do a system scan), majd azon belül kipipálod a bejegyzések előtt a jelölőnégyzetet, és kattintasz a Fix checked gombra.
  • Doomista

csak ezt tudom betenni ide mostmár...
  • Firerock
    légyszives valaki
  • lck
    Hogy jobb vagy rosszabb ezt így nem lehet megmondani. A gépigénye mindegyiknek nagyobb az Avasténál, és mindegyik megbízható védelmet nyújt.
  • Doomista
    1.10.152.1584
  • dragon11
    Mármint h félre ne értesetek tudom h vírusírtó:D csak h jobb-e mint az Avast! PRO?
  • dragon11
    Aha értem.A Bit defender az mi? Meg az F-Secure?
  • lck
    Majd azt én úgyis tudom. - Aztán intézkedem. :D
  • Firerock
    total commanderbe keressem meg és töröljem ki?
    akkor ha ezeket kitörlöm semmi baj nem lessz a géppel?
    ezek azt is kilövik hogy a rendszergazda letiltotta a xy-t?
  • zvaragabor
    Nem tetszik valami? Mi az IP-d?
  • Doomista
    nah mivan ? hacker lett belöled ?
  • zvaragabor
    Jó, mondjuk a Vista fala kétirányú, bár alapból ki van kapcsolva az outbound filtering funkció. De nekem elég az egyirányú SP2-es is. :)
  • zvaragabor
    Meg a sávszélességed(DoS, DDoS, spammelés), meg a szabad tárhelyed, meg az IP-d (ami mögé elbújhat). :)
  • Cat 02 #4736
    Avira semmire se jó kb, csak dísz, meg megfogdossa a vírusokat, eset smart securityben meg minden benne van ...
  • lck
    Biztos az én crackjeim hiányoznak neki. :)
  • Doomista
    miért ne ?:D
  • lck
    Mióta Vistázok, Én is. + KAV 7.0 ( havi trial key-jel ) + a beépített Windows Defender ( nem röhögni ) + józan ész.
    Ha egy profi engem akarna megtámadni ( de miért akarna ? ) úgy is mindegy lenne mi van fenn.
  • dragon11
    Az Avira-ról mi a véleményed?(Abba minden van?jobb-e mint a smart security, vagy az én védelmem a comodoval?(majd beszerzem.))
  • Doomista
    50-60 k csak ? cabal accom ér 120 k-t :)
  • slime001
    Ez egy nagyon jó kérdés! Én meg nem fogom az 50-60k-t érő WoW accountom Windows tűzfalra rábízni!
  • Cat 02 #4729
    Eddig csak azt olvastam róla h az egyik legjobb, legalábbis v kifele v befele nagyon jól szűr ^^

Nekem Eset Smart Security van, amiben van tűzfal és valósidejű védelem is, szal vírust eleve le se tudok tölteni, illetve spyware szűrő is van benne, szal ad-aware semmit se szokott találni :)
  • zvaragabor
    Pár hónapja már én is csak a windows tűzfalát használom.
  • etele34
    Hát én sokáig csak ezt használtam és semmi bajom nem volt vele. Azért most nyugodtabb vagyok, hogy egy normálisabb tűzfal védi a gépemet. (PC Tools Firewall Plus és ingyenes is)
  • Doomista
    1 forintot hogy érne mikor kivonták a forgalombol ?:D
  • slime001
    #4718 - Már leírtam a megoldást!
    #4719 - Erre is válaszoltam már, de légyszíves holnap is kérdezd még meg!
    #4723 - Igen, az egyik legjobb!
    #4724 - Nem ér egy forintot se!
  • Cat 02 #4724
    Alap windows tűzfal is jó ^^
  • dragon11
    Ad-Awarebe mióta lenne free real-time?:) Comodo tűzfal tehát jó?Többiek szerint is?
  • Apocalipto
    Real times os... Fizetős vagy ingyenes? Tűzfal...hát ha win beépítettje van az elég gáz. Comodo helyette vagy egy internet security.
  • dragon11
    Aha igen crackelt.Nah de akkor milyen tűzfal kéne?????????????????
  • Apocalipto
    Áh, műxik
  • dragon11
    Szerintetek melyik a legjobb REAL-Time-os spayware írtó?Mert nekem Avast! PRO van, +Ad-Aware real timeja+Counter Spayware nincs semmi gondom, de ha tudnátok helpelni.

Hja és nincs tűzfalam, gáz-e?thx
  • Apocalipto
    Help...
  • slime001
    Hozzá kell adni a tűzfalhoz a portot amin kommunikál!
  • Apocalipto
    Valaki adjon nekem vmi arra vonatkozó infót hogy avirában hogy kell magam µtorrentben aktívvá tenni, mert hiába megyek rá hogy allow, nem tud csatlakozni a DHT hálózathoz és nem vált zöldre a pipa.
  • NeoMaN
    Én sem értem, hogy lehet ezzel valakinek problémája...
  • lck
    Így van, simán felment ráadásul nem is tiszta hanem régebben használt és ráadásul buherált winre.
  • etele34
    Hát én sem értem ezeket a "problémákat" néhány emberkénél az SP3 telepítését követően. Én (alapfokú felhasználóként) fogtam és letöltöttem és egyszerűen csak telepítettem ezt az SP3 javítócsomagot úgy, hogy hozzá sem nyúltam az SP2-höz. Nem integráltam nem töröltem semmit csak rátelepítettem és kész. Gond nélkül végigment a folyamat és semmi gondom nincs azóta sem és minden úgy működik ahogyan kell. Nem értem...