41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#5392 kk, már is. kezdem a serials.ws-el, jó? -
#5391 van egy ötletem.szedj le minden védelmedet,és ugy menjél internetezni pár száz virusos oldalra :D -
#5390 jaja, marad a kis.:) -
#5389 jobb.
csak hogy az avg ingyenes,a spy meg fizetös... -
vezse49 #5388 Üdv! Mi a véleményetek a Spy Sweeper-ről? Jobb mint az AVG antispyware -
#5387 Egyetértek doomal. -
#5386 dragon azért mert vardar azt mondta,attol még ne szedd le a kist,oszt cserélj antivirus+tűzfalra...persze k már irtad hogy nem cseréled,de majdnem azt akartad ! magadnak higgy,pár hétig probáld,ha nem teccik leszeded ! -
#5385 leszarom hogy valami baja van a kisnek,stb,nálam eddig sosem engedet be semmi szart,akkor meg miért ne maradhatna ? ne mások véleményére hallgassunk,hanem a sajátunkra ! énis mondhatom hogy a nod szar,de kinem szarja le hogy mit mondok rá ? ha neki bejön marad ugyis,szal csakis magatokban higgyetek,köszöntem. -
#5384 Aha, mind1. Marad a Kis:) -
etele34 #5383 Ne foglalkozz ezzel. Ettől még jók ezek a szoftverek és teszik a dolgukat.
Ha bele gondolsz - a sportban például - nem mindig a mindenkori elsőt, a legjobbat akarják a többiek legyőzni? Indulj ki ebből és máris jobb lesz a kedved. -
#5382 Sztetek ez a védelem?:)
vardar miatt ^^ elvette a kedvem, h a leghíresebbeket akarják elmosni :\ -
etele34 #5381 Bizony bizony így van ez. Csak itthon ennyire népszerű. Ez nem jelenti egyben azt is, hogy rossz. Nehogy össze mossátok a két fogalmat. Csak a tisztán látás miatt. -
Vardar #5380 Mi a ***? -
#5379 Oks, de elbizonyítottak a többiek..am Vardar, Te okosat mondtál, van benne igazság!:)
Akk. én Avast PRO-t használnék, meg ZA(Zone Alarm), Spayware Doki, meg néha lefuttom a-squared.:)
ez jó-e?
am KIS nagyon jó, de nagyon igaza van Vardarnak.:-s -
#5378 dragon látom beleélted magad a kisbe,nodot meg itt pakolod hogy -**** stb.
csak annyit kérek,mivel én sem szeretem a nodot,de nem irok minden nodos hszre hogy szr meg ***,szal csak tiszteld a nodot is,azt is használják,azis jó,izlés kérdése.köszönjük :) csak kicsit tulhajtod a témát,ennyi a gond. KIS ÖRÖKKÉ ! -
etele34 #5377 Európában a Nod és a Kaspersky vezet...
Ez csak félig igaz. Európában -a felhasználók által - a legkedveltebb 10 antivírus szoftver közül a NOD az első tízben hosszú évek óta nincs benne. Viszont ott van évek óta az avast!Pro, az F-Secure, a BitDefender, a Trend Micro, a McAfee o és természetesen Kaspersky. Sajnos nagy hirtelen nem találom ahonnan olvastam, de egy német informatikai lapban volt arra emlékszem. A NOD csak itthon ilyen népszerű. -
Vardar #5376 Ajjj. Mind a kettő szar.
Mind a kettő egy csomag. A víruskeresők mellé odaraktak egy szar tűzfalat és eladták drágábban. Szóval se istenítsétek itt őket, hogy azok a legjobbak...
A vírusíróknak vannak aranyos kis programjaik amikkel előre beellenőrzik, elrejtik az alkotásaikat a neves víruskeresők elől. Európában a Nod és a Kaspersky vezet. Ergó a vírusok nagy része kicsúszik alóluk. Tehát ha feldolgoznak egy vírust akkor a vírust az egyik már látja, a másik még nem. És nem egyszerre dolgoznak fel vírusokat.
Én Avast!-ot használok, Comodoval, Spyware Doctorral és Spyware Blasterrel. Tökéletesen megvagyok elégedve a védelmemmel. -
#5375 Addig nincs vele gond,meg ha bírja a gép erőforrásokkal.
Nekem sokat zabált... -
#5374 Az volt nekem, 4trójait hagyott.. mind1, nekem ilyet sose csinál.. -
#5373 Nekem feladta a kaspersky,nyomtam egy fulscann-t este,közbe este elkezdte frissíteni a virusdatabase-t és a scann reggel még mindig ment, a frissítés is 10h-ja,rádásul amikor kiakartam kapcsolni a scann-t nem kapcsolta ki ,se a frissítés és max.-on pörgette a winyót ,meg fagyott a gép.
Meg előtte nézem az ipon.hu-t erre kiírja a winfos def. központ hogy a KIS ki van kapcsolva,mondom qva anyád:megnyitom a control panelt és rákatt a pirosan villogó szövegre.
Az meg írja , hogy corrupted a virusdatabase meg infected meg minden és befagyott.3 restart kelett mire uninstall-oltam a KIS.
Hát ezért.
Szal Kaspersky uninstall.
ESS install.
Yah és ezzel semmi gond -
#5372 Mind1, én Kasperskyre esküszök.Majd írd meg Zoltán, hogy miért váltottál vissza ESS-re, köszi.:) -
Cat 02 #5371 Nem váltott, visszaváltott. KIS egy picit túlparázza a dolgokat. -
#5370 Áh nem hinném.. kaspersky nagyon híres.. legjobb ;)
am. meg még Te kérted a véleményünket a kis-ről, hogy hogy váltottad ESS-re?:D (nekem az volt^^)
-
#5369 nyugi majd jön egy jobbfajta vírus azt levágja az KIS-t.
Majd írja hogy kikapcsolt.... -
#5368 Össz.:) -
Cat 02 #5367 Jah, és abból hány volt valóban veszélyes ? ^^ -
#5366 ESS, szánalom az a program..:( 4trójai maradt a gépen mikor kaspersky IC-t felpakoltam az szedte le..
am meg nincs 100%os vírus megtalálási lehetőség, nem is lesz soha.Azért, mert először a vírus jelenik meg, aztán a kereső.. szal^^
+az adatbázist mindenki magának csinálja, nem osztják meg.
én maradok Kaspersky Internet Security-nél, semmi bajom vele.Nem kérdez sokat, írtja a vírusokat.:) -
Zyra #5365 Köszi.
A másik az micsoda? -
Cat 02 #5364 Automata. -
Zyra #5363 Az ESS-ben a Beállítások/Frissítés >> Frissítési szervernél mit kell megadni? Az 'Automatikus kiválasztást' vagy pedig ezt a szervert: http://u35.eset.com/eset_eval
Melyiket a kettő közül? -
Zyra #5362 Jó nektek. Én meg kezdek sárgulni az irígységtől. -
Cat 02 #5361 Nekem csak 42 :S -
#5360 50 évig nem lesz gondom... -
Zyra #5359 -
Cat 02 #5358 Nekem is, főleg h felismerte svghostot :D -
#5357 nah mostmár megint ESS. -
#5356 az áttekintésben nobbfent kell valamilyen gombnak lenni ami jelzi ha van újabb verzsön ha friss akkor ez van benne "Firewall is up to date" vagy hasonló. -
#5355 Sziasztok!
Nekem elég régóta ez a Zone Alarm verzió van fenn: zaSuiteSetup_70_462_000_en.exe
van belőle újabb? -
Vardar #5354 Jó ez. Zone Alarmot esetleg lecserélheted Comodo-ra. De nem fontos. -
#5353 #5348-ra valaki?