41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• dragon11
    kk, már is. kezdem a serials.ws-el, jó?
  • Doomista
    van egy ötletem.szedj le minden védelmedet,és ugy menjél internetezni pár száz virusos oldalra :D
  • dragon11
    jaja, marad a kis.:)
  • Doomista
    jobb.
    csak hogy az avg ingyenes,a spy meg fizetös...
  • vezse49
    Üdv! Mi a véleményetek a Spy Sweeper-ről? Jobb mint az AVG antispyware
  • mrzoltan
    Egyetértek doomal.
  • Doomista
    dragon azért mert vardar azt mondta,attol még ne szedd le a kist,oszt cserélj antivirus+tűzfalra...persze k már irtad hogy nem cseréled,de majdnem azt akartad ! magadnak higgy,pár hétig probáld,ha nem teccik leszeded !
  • Doomista
    leszarom hogy valami baja van a kisnek,stb,nálam eddig sosem engedet be semmi szart,akkor meg miért ne maradhatna ? ne mások véleményére hallgassunk,hanem a sajátunkra ! énis mondhatom hogy a nod szar,de kinem szarja le hogy mit mondok rá ? ha neki bejön marad ugyis,szal csakis magatokban higgyetek,köszöntem.
  • dragon11
    Aha, mind1. Marad a Kis:)
  • etele34
    Ne foglalkozz ezzel. Ettől még jók ezek a szoftverek és teszik a dolgukat.
    Ha bele gondolsz - a sportban például - nem mindig a mindenkori elsőt, a legjobbat akarják a többiek legyőzni? Indulj ki ebből és máris jobb lesz a kedved.
  • dragon11
    Sztetek ez a védelem?:)

vardar miatt ^^ elvette a kedvem, h a leghíresebbeket akarják elmosni :\
  • etele34
    Bizony bizony így van ez. Csak itthon ennyire népszerű. Ez nem jelenti egyben azt is, hogy rossz. Nehogy össze mossátok a két fogalmat. Csak a tisztán látás miatt.
  • Vardar
    Mi a ***?
  • dragon11
    Oks, de elbizonyítottak a többiek..am Vardar, Te okosat mondtál, van benne igazság!:)

Akk. én Avast PRO-t használnék, meg ZA(Zone Alarm), Spayware Doki, meg néha lefuttom a-squared.:)

ez jó-e?

am KIS nagyon jó, de nagyon igaza van Vardarnak.:-s
  • Doomista
    dragon látom beleélted magad a kisbe,nodot meg itt pakolod hogy -**** stb.
    csak annyit kérek,mivel én sem szeretem a nodot,de nem irok minden nodos hszre hogy szr meg ***,szal csak tiszteld a nodot is,azt is használják,azis jó,izlés kérdése.köszönjük :) csak kicsit tulhajtod a témát,ennyi a gond. KIS ÖRÖKKÉ !
  • etele34
    Európában a Nod és a Kaspersky vezet...
    Ez csak félig igaz. Európában -a felhasználók által - a legkedveltebb 10 antivírus szoftver közül a NOD az első tízben hosszú évek óta nincs benne. Viszont ott van évek óta az avast!Pro, az F-Secure, a BitDefender, a Trend Micro, a McAfee o és természetesen Kaspersky. Sajnos nagy hirtelen nem találom ahonnan olvastam, de egy német informatikai lapban volt arra emlékszem. A NOD csak itthon ilyen népszerű.
  • Vardar
    Ajjj. Mind a kettő szar.
    Mind a kettő egy csomag. A víruskeresők mellé odaraktak egy szar tűzfalat és eladták drágábban. Szóval se istenítsétek itt őket, hogy azok a legjobbak...
    A vírusíróknak vannak aranyos kis programjaik amikkel előre beellenőrzik, elrejtik az alkotásaikat a neves víruskeresők elől. Európában a Nod és a Kaspersky vezet. Ergó a vírusok nagy része kicsúszik alóluk. Tehát ha feldolgoznak egy vírust akkor a vírust az egyik már látja, a másik még nem. És nem egyszerre dolgoznak fel vírusokat.
    Én Avast!-ot használok, Comodoval, Spyware Doctorral és Spyware Blasterrel. Tökéletesen megvagyok elégedve a védelmemmel.
  • mrzoltan
    Addig nincs vele gond,meg ha bírja a gép erőforrásokkal.
    Nekem sokat zabált...
  • dragon11
    Az volt nekem, 4trójait hagyott.. mind1, nekem ilyet sose csinál..
  • mrzoltan
    Nekem feladta a kaspersky,nyomtam egy fulscann-t este,közbe este elkezdte frissíteni a virusdatabase-t és a scann reggel még mindig ment, a frissítés is 10h-ja,rádásul amikor kiakartam kapcsolni a scann-t nem kapcsolta ki ,se a frissítés és max.-on pörgette a winyót ,meg fagyott a gép.

Meg előtte nézem az ipon.hu-t erre kiírja a winfos def. központ hogy a KIS ki van kapcsolva,mondom qva anyád:megnyitom a control panelt és rákatt a pirosan villogó szövegre.
    Az meg írja , hogy corrupted a virusdatabase meg infected meg minden és befagyott.3 restart kelett mire uninstall-oltam a KIS.
    Hát ezért.
    Szal Kaspersky uninstall.
    ESS install.
    Yah és ezzel semmi gond
  • dragon11
    Mind1, én Kasperskyre esküszök.Majd írd meg Zoltán, hogy miért váltottál vissza ESS-re, köszi.:)
  • Cat 02 #5371
    Nem váltott, visszaváltott. KIS egy picit túlparázza a dolgokat.
  • dragon11
    Áh nem hinném.. kaspersky nagyon híres.. legjobb ;)

am. meg még Te kérted a véleményünket a kis-ről, hogy hogy váltottad ESS-re?:D (nekem az volt^^)

• mrzoltan
    nyugi majd jön egy jobbfajta vírus azt levágja az KIS-t.
    Majd írja hogy kikapcsolt....
  • dragon11
    Össz.:)
  • Cat 02 #5367
    Jah, és abból hány volt valóban veszélyes ? ^^
  • dragon11
    ESS, szánalom az a program..:( 4trójai maradt a gépen mikor kaspersky IC-t felpakoltam az szedte le..

am meg nincs 100%os vírus megtalálási lehetőség, nem is lesz soha.Azért, mert először a vírus jelenik meg, aztán a kereső.. szal^^

+az adatbázist mindenki magának csinálja, nem osztják meg.

én maradok Kaspersky Internet Security-nél, semmi bajom vele.Nem kérdez sokat, írtja a vírusokat.:)
  • Zyra
    Köszi.
    A másik az micsoda?
  • Cat 02 #5364
    Automata.
  • Zyra
    Az ESS-ben a Beállítások/Frissítés >> Frissítési szervernél mit kell megadni? Az 'Automatikus kiválasztást' vagy pedig ezt a szervert: http://u35.eset.com/eset_eval
    Melyiket a kettő közül?
  • Zyra
    Jó nektek. Én meg kezdek sárgulni az irígységtől.
  • Cat 02 #5361
    Nekem csak 42 :S
  • mrzoltan
    50 évig nem lesz gondom...
  • Zyra
  • Cat 02 #5358
    Nekem is, főleg h felismerte svghostot :D
  • mrzoltan
    nah mostmár megint ESS.
  • Pianista
    az áttekintésben nobbfent kell valamilyen gombnak lenni ami jelzi ha van újabb verzsön ha friss akkor ez van benne "Firewall is up to date" vagy hasonló.
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Nekem elég régóta ez a Zone Alarm verzió van fenn: zaSuiteSetup_70_462_000_en.exe

van belőle újabb?
  • Vardar
    Jó ez. Zone Alarmot esetleg lecserélheted Comodo-ra. De nem fontos.
  • PoisonChihuahua
    #5348-ra valaki?