41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    akkor minek irtad le ?:D most én is ezt mondom :D
  • zvaragabor
    Várj, tudom, nem mondtam újat...
  • zvaragabor
    Bármit írok, te csak azzal jössz, hogy nem mondtam újat? :D És ha nem azért írtam mert újat akartam mondani?
  • zvaragabor
    CCleaner-rel registry-t pucolsz, ha nem, akkor telepítsd újra. Mást nem tudok.
  • Doomista
    :DDdd
  • zvaragabor
    Mármint témabeli eszmecsere.
  • Doomista
    mármint általános eszmecsere ?
  • dragon11
    Akkor segíts nekem ha ennyire ott vagy a dologba:D #6494..
  • zvaragabor
    Ez nem vita, hanem eszmecsere. :D
  • Doomista
    nah király,törölték ^^ gyors volt :D

oké zvara,én nem vitázok már veled,majd holnap reggeltöl :ddD
  • dragon11
  • zvaragabor
    Bizony a kép miatt. Máshonnan nem is. Hacsak nem olvasok vissza pár oldalt, hogy kikutassam, mit is használsz.
  • Doomista
    persze,mivel betettem a képet,stb :D logikus és érthetö ? vagy nem ? :D
    beraktama scriptet más forum topikba,aztán szoltak és ban ADSSADSADASD
  • zvaragabor
    Rögtön gondoltam, hogy nálad is hasonló a felállás. ;)
  • Doomista
    bmatenek szoltam hogy törölje,mert már idegesit :D spectator jol megszopatott véletlet :D
  • Doomista
    má megint nem mondasz ujat :D
  • zvaragabor
    Csak mert eddig nem riasztott, most frissült a databész és most kezdett el riasztani.
  • Doomista
    persze hogy az miatt,ez logikus,nem kell ész ehez -.-
  • dragon11
    Szerintetek mennyire jó az Avira IS? mennyire fogja a gépet?:D

Slime, várom válaszod az ESS-sel kapcsolatban, amire kell nekem.. stb.. meg az avira is..
  • zvaragabor
    Gondolom a #6421 miatt.
  • Doomista

LOL :DDD mostantol nyomhatok mindig ignoret,ha látni akarom a topikot ADDASASDDAS
  • dragon11
    Biztosan? A tűzfalja alapon szar az igaz, de átállítom interaktívra akkor elvileg jó!

Tehát akkor ESS gamelek, letöltök, erre jó? néha meglátogatom a piszkos oldalakat..^^ meg le is töltöm azokat :D seedelés miatt.. (2x-es számolás....)
  • slime001
    Biztonság szempontjából a Zone Alarm talán jobb, de szerintem teljesen felesleges. Egy ESS neked bőven elég lenne!
  • dragon11
    De nem tudom az ESS képessége milyen interaktív tűzfallal(tehát átállított) az általam megadott védelemmel szemben! szóval várom válaszod, szerinted melyik jobb..

Thx.
  • slime001
    az IS nem IC. Én ESS-t használnék. De ez mindenkinek tök egyéni meg ízlés kérdése. Nekem az a legfontosabb, hogy ne húzza le a gépet meg ne kötözködjön az antivírus.
  • dragon11
    Volna még 1 kérdésem:

Eset Smart Security ugyebár IC.. melyik jobb?

ESS v. Avast 4.8PRO + Zone Alarm +Spayware Doki real-time?:)
  • dragon11
    Értem. Köszönöm Szépen!

Rakom is felfelé..:) a Zone Alarm 1 qrva jó tűzfal, főleg Avast-tal! és ezt komolyan mondom!
  • slime001
    Elég bika géped lehet ha nem fogta meg az a sok program. Enyém ennyitől már tuti térdre rogyott volna!:) Spyware Doctor real-time védelme szerintem jó, de fölösleges. Bőven elég egy antivírus meg egy tűzfal. Ha valami rendellenetlenséget észlelsz akkor le lehet futtatni egy spyware keresést. Én hijckathissel szoktam néha végignézni a gépet ha ráérek!:)
  • dragon11
    Hát én naon rég Zone Alarm + Avast 4.8 PRO-t használtam + spayware doki real time-ot meg mellette az ad-aware 2007 real-timeja volt és biztonságba tudtam a gépem!

A boot idő csak picit nőtt meg, de más nem lassúlt! fel is rakom, ez nekem így lesz jó..:)

Vlami jó fajta anti spayware ami real-timeba nem fogja a gépet, de qrva jó..^^ (spayware doki néha lefut, vagy annak is jó a real-timeja?´)

Köszi..;-)
  • slime001
    Ha nem használsz levelezőklienst akkor minek a spamszűrő?
    Zone Alarm nekem duplájára növelte a boot időt, de te tudod. Ha nem IS-t használsz hanem külön-külön mindenre a megfelelő programot akkor én tűzfalnak a Comodo-t ajnálom vírusirtónak pedig Nod32 vagy Avira.
  • dragon11
    jobban fogja a gépet mint kis és lehetetlen élvezhetően netezni!:@
  • dragon11
    Nem használok!:) de úgy döntöttem, hogy megy a bitdefender aludni.. ez nem nekem való..

Felrakom az Avast 4.8 PRO-t meg a Zone Alarmot azt elég is.. nem?
  • slime001
    Használsz valamilyen levelezőklienst? Ha igen akkor mit?
  • dragon11
    Vlaki help már.. Nekem senki se segít^^

Itt nem bírom bekapcsolni az anti-spam-t..

Itt meg ha bekapcsolom a Real-Time Antivirus, Antispam and Antiphishing Mail Protectiont akkor bezárom és utána ugyan úgy disabled (nincs pipa..)

[szin=red]Vlaki igazán segíthetne Nekem is!

Big Thx aki segít.. (Ez a BitDefender Total Security 2008, sokak szerint a legjobb..)

• mrzoltan
    Akkor majd WLM-en dumálunk...
    Nah léptem reinstallozni,további jó napot,vírusokban mentes évet.
  • slime001
    Én azt használom és tökéletes!
  • mrzoltan
    Köszi ki is próbálom,mihelyt újradobtam a rendszert.
    IS ből is jó az Avira?Mert akkor a comodo-t nem rakom fel.
  • dragon11
    Hja és az Antispam enabled, de nem jó.. és fixelni kéne, hiába klikkelek rá, nem csinál semmit.

Aki segít, annak megköszönném..
  • dragon11
    A bitdefender total securitybe ha a real-time antivirus, antispam and antiphisinh mail protectiont enabledre teszem, rögtön visszarakja disabledre, HELP! ez kell nekem..
  • Doomista
    nincs.