41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• slime001
    Spyware DOctort nem ajánlom, hogy futtasd rezidensen mert nagyon lelassítja a géped! Avirához pedig itt van 92 napos kulcs! Ha lejárt tudsz újat kérni! Avira Security Suite Key
  • mikiking
    Na beteszem a Spyware doctort,meg a Avira Premium Security Suite-t, vagy a Kaspersky Internet Security-t
  • WOLF3x6
    Biztosan volt mar ez elott is, de leirnad meg egyszer pontosan ezeknek a tiszito es favorit programoknak a nevet, amik segitettek rajtad?
  • Doomista
    ugy,hogy minden tisztito programot,ami mindigis fennt volt,favorit volt,lefuttattam,és javitott mindent,söt gyorsabbá tette a rendszert,és az uj washango programocskám még meglepetést is okozott oly annyira,hogy nagyon favorit programom lett:)
    majd azért csinálok még este egy töredez.-t.
    amit leirtam eddig csak azt cseszte el,mást már nem :)
  • Vardar
    Hogy sikerült? Miket cseszett még el?
  • Doomista
    oh ye sikerült minden hibát kijavitanom,ámen
    már azt hittem hogy örökre elkrja ez a program a rendszeremet
  • Doomista
    Népszerű témák
    1. Antivírusok és antispyware-ek

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
    10 perce még a top10ben sem voltunk,durva :D
  • Doomista
    spyware doctor a legjobb szerintem.
    aztán malwarebytes,spy sweeper,counterspy,avg antispyware.
  • mikiking
    és a felsoroltak közül legjobb ?
  • slime001
    Én nem szoktam külön spywareirtót használni! Ebben talán a többiek tudnak segíteni!
  • mikiking
    és spyware re ? az jo az Adaware ?
  • slime001
    Azt, hogy totál ne legyen "buziság" a gépbe sajnos nem lehet kizárni. Én az Avira Premium Security Suite-t, Kaspersky Internet Security-t vagy Eset Smart Security-t ajánlom.
  • mikiking
    Sziasztok... Kikérem szakértők véleményét... Feltettem a Xp-t . vagy 2 honapja.de még virusirto nincs benne....egyedül egy lejárt nod,és Adaware ,vagy mi..... mit ajánlotok ? mi a leghasznosabb ? ugy hogy total ne legyen buziság a gépbe ?
  • Doomista
    közben akkor már lefuttatom ezt a PCTOOLS DISK SUITET,végén még favorit program lesz :D épp az elöbb máris frissitett jo sokat ^^
  • Doomista
    én sem értem mi a jó faszomarcú élet van,még elsem kezdtem javitani,de még egy hiba jött be...néha elnyuzodik a hang,ugyhogy ideje télleg kijavitanom a gépemet,fuck you program ! fuck !
  • dragon11
    Őő, ha azt a pipát kiveszem, elvileg megkérdez mindent és kiengedi az Én általam engedélyezett gameket lassulás nélkül, nem igaz?

Linkt a Te magyarításodhoz plz!:)

THX! akkor visszarakom a kis 2009-et ha tényleg ez a megoldás..
  • Pianista
    mivan nekem még véletlenül se gátolja a gépem semmiben, se hibaüzenet se net lassulás, se kékhalál.... nem értem... lehet hogy mert SP1 -em van
  • snowkid16
    Még jóhogy nem telepítettem :D Köszönöm Doomista ezt azt áldozatot!
  • Doomista
    nah kéremszépen,nekem csodálatos tapasztalataim lettek a programmal kapcsolatban.
    elöször is: egyszer feltett egy kérdést,és a gép lefagyott.ez megtörtént másodszorra is.
    aztán érdekes modon a spyware doctor.exe re alert ablakkal rávágta,hogy virus,trojan,spywaret tartalmazhat,blockoljom vagy fogadjam el,vagy állitsam be a beállitásokban a dolgokat.ezis érdekes,mivel nem virusos.
    kicsit elkrt a gépemet is,mivel az internetet nem engedte kapcsolodni azonnal,kellet várni 4 percet ez miatt.végül most hogy uninstaláltam,az explorer és még egy fontos windows fájl hibás lett,ezért most takarithatom és javithatom a gépet. köszönöm ezt a programot,de nem áll szándékomban használni továbbra.
  • Pianista
    nem fogja a gépet, amit egyszer engedélyeztél azt mindig engedélyezni fogja, olyan egyszerű hogy szinte már bonyolultXD ezek a +ok, -ok: nagyon kevés beállítási lehetőség. röviden ennyi:)
  • Doomista
    köszi
  • slime001
    DropMyRights
  • lck
    Én egyenlőre nem állogattam benne semmit. 7 nap után mi lesz, mindent tilt szó nélkül ?
  • kraawz
    Csak egy AVG van a gépen,eddig bőven elég.
  • Doomista
    énis felraktam most,kiváncsi leszek mit tud.
    esetleg valamit bekéne állitani a beállitásokban ? vagy igy jo ahogy alapbol bevan?

meg ha valaki tudja akkor miis a hosszu neve ennek a DMR kis programnak? elfelejtettem,google meg nem a barátom ebben.
  • Doomista
    PCTOOLS DISK SUITE
    valaki probálta már ??!!
  • snowkid16
    Cúnyák :D. Én is cúnya vagyok?
  • L7wy
    Jaaaaa, így már értem, hát máson járt az agya, még írta, az biztos(bittos szerelmes):D

• lck
    Dynamic Security Agent -et mióta használod ?
    Első látásra érdekesnek és jónak tűnik.
    Mik a tapasztalataid ?
  • Vardar
    Ájjj. Haggyatok má. Cúnyák:D
    Most nem fogom feltenni a Spysweepert mert nem akarok letörölni semmit.
  • Doomista
    nincs.
  • snowkid16
    7678# hsz :D
  • snowkid16
    Most már oké :D, Nem tudtam tényleg jót mondott-e.
  • L7wy
    Azt mondaná a férfi logika is...
    De van counter strike nevű spyware?
  • Doomista
    ezt nagyon elirta...ugy akarta hogy "Nekem a CS egyszerre lett Counter Strike és Counter Spy:D"

FAILED REÁD FIAM !
  • snowkid16
    Nem a játékra és a spyware-ra gondolt? Női logika
  • L7wy
    "Nekem a CS egyszerre lett Counter Strike és Counter Strike:D"
    Ha? Mi ?
    Nem fogom...
  • snowkid16
    Hogy tényleg nő vagyok, értem. Tudok főzni, mosni, mosogatni, takarítani, értek számítógéphez :D. Mi kell még :D
  • snowkid16
    Azért érdekel az IT biztonsági szektor, mert a családban csak én értek ehhez, mindig tőlem kérnek segítséget.IT biztonsági szektor amikor első számítógépemet megkaptam, játszottam vele, és a második számítógépnél már be biztosítottam magat a vírusok ellen.Azért érdekel az IT biztonsági szektor és a játék.
  • Doomista
    akkor ajánld a farkadat,mert krv jó program !