41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    azért egy köszönömt kaphatok egyszer az életben,ha már segitettem a kevés idömtöl függetlenül?:D
  • Firerock
    szia
    köszönjük hogy idejöttél,már mehetsz is,segíteni nem segítesz csak fikázol mindenkit,szevasz
    mennyél játszani a te körödben mozgó barátiadhoz azokhoz akik azthiszik hogy értenek a számítógéphez pedig közük sincs hozzá
  • mrzoltan
    Nem neked, ennek az áldott, ügyes Firerock-nak.
    Nah most jó?
  • Doomista
    valami info rola ? :)
  • etele34
    Talán mert ez a legjobban látogatott topik, ezért ide teszem be. StartUp Defender.
    Ingyenesen letölthető (az egyébként pénzes progi) holnap reggel kilencig.
  • Firerock
    nemtudom
    Sp3-at felraktam és jólett,vagyis még nemtudom most tesztelés alatt van
  • dragon11
    V. spyware/vírus írtás?
  • dragon11
    Nekem mondod h én azt mondtam vírusos az a hely? azon több tűzfal van, mint égen a csillag..

Rock: Egy .NET Framework update jóvá rakta?
  • mrzoltan
    aki 1 winfost nem tud felrakni az sztem kussoljon...
    Nekem furcsamód sose volt ilyen problémám.
    Dragon: Nekem sincs eredeti winfos-om csak a serial eredeti szal happy.

Azt meg magyarázzátok meg neki,hogy a microsoft.hu, windows update nem tartalmaz vírusos frissítéseket és nem qrja el a gépet.
  • Firerock
    köze nincs hozzá,csak okoskodik,nem kell vele foglalkozni,csak bólogatni hogy ügyes vagy...már megcsináltam
  • Doomista
    egyértelmü és logikus.

hogy igen.
  • dragon11
    Nem mindenkinek van eredeti winfosa.

Annyit mondok még, hogy ha eredeti regisztrált winfost tesz fel(1 kulcs 2gépre jó!) akkor ha nem frissíti is jó lesz.. de Én szoktam frissíteni, kárt csak nem csinál..

Bár winfos sose tudni..
  • mrzoltan
    NAh beszart a frissítetlen winfosod?
    Kell neked fosni a Windows Update-től.
  • dragon11
    Én már válaszoltam, próbáld meg újra rakni a windowst, ha úgy sem.. eredeti winfos -> winfos frissítés és tuti jó.
  • avasika
    HI!Én felraktam már, kiprobáltam.Szerintem jó,keveset eszik,könnyű kezelhetőség,szép.Aztán mondom kellene nézni hozzá egy serialt-bár még eléggé új-hátha tudok egy egyéveset szerezni.Meg is lett,e-mail cim beir aztán a serial.Persze hogy szar volt,rögtön le is tiltott még a 15 napos probaverziotól is,pedig 2 napja volt fent.Na minegy töröltem de csak úgy tudtam hogy a progi elirányitott a gyártó weboldalára ott meg kellett adni az e-mail cimem és utánna törlödött a progi.Azthiszem még kell egy kis idő mire jó serialokkal használható lesz,de akkor szerintem megtartom!ÜDV!
  • Firerock
    ja és még be van kapcsolva az autómata frissítés de azt jelzi hogy nincs
  • Apocalipto
    Valaki vállalkozó szellemű felrakhatná a Sunbelt Vipre-t, kíváncsi vagyok hogy teljesít/ meg h mi a véleménye róla
  • Firerock
    LÉGYSZIVES VALAKI
    megpróbáltam interneten is,de ott is hiba van
  • balcsi70
    Köszöntem.Oké látom a másik a Java-hoz tartozik?
  • etele34
    Hali mindenkinek!
    Találtam egy ilyet. McAfee Virus Scan Plus
    Kevés angol tudással nem igazán értem, de van valami utalás egy éves FREE-re. Ha valaki megnézné és beírná, hogy mi ez az, jó lenne. Lehet, hogy többeket is érdekelne majd ez a program ha valóban egy évig ingyenes lehet.
    Köszike.
  • Doomista
    O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)

csak ezt,a másikat hujuj NEEE !!!!
  • balcsi70
    Ok azért megmutatom.Igy néznek ki:

O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_05\bin\ssv.dll

O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)

Törölni kell?
  • Doomista
    nálam is
  • Doomista
    azokat mind töröld.
  • balcsi70
    Köszönöm. Van még ilyen no name file.
  • slime001
    Nálam "All files"-on van.
  • Firerock
    "Próbáltam rendszervisszaállítást csinálni
    de azt írta ki hogy nem lehetséges,megcsinálta,ujraindult és kiírta
    töbnél is próbáltam de ezt írta ki."
  • WOLF3x6
    Avira Premium Security-nel AntiVir Guard-ot milyen modra erdemes allitani? (all files, use smart extensions, use file extensions list)
  • Doomista
    mi a gond ?
  • Pianista
    hogyan tudnám helyreállítani mert az újratelepítés nem segít:_(
  • Pianista
    köszönöm NOD!!!
  • Pianista
    bakter:(
  • Doomista
    nincs másik fajta :O
  • Pianista
    nem tud valaki valamilyen telepítő progit ami felváltja a winfososat?? bekrepált a "Microsoft Windows Installer"
  • Doomista
    ez nem file :D ez registry file :D de már semmihez sem tartozik.
    pl egy program törlése után keletkezhet.program meg ugye nincs meg.
    vagy egyéb oka van.
    töröld.
  • balcsi70
    Ez nállam is jelen van ez a file.(ez mi akar lenni?)törölyem? kösszi.
  • dragon11
    Hali, Nekem is volt. eredeti windows feltevése, mert frissítés kell a winfosnak. :) nekem ez oldotta meg. ugyan ez volt a gondom.
  • Doomista
    jah inkább kérdezz meg minket,mert törléssel itt vigyázni kell...egyszer töröltem egy elemet nagyon régen,mikor még nem értettem annyira hozzá,és máris egy hibával dobot mindig ki a windows leállitásánál.
  • avasika
    azért kértelek meg rá mert igazábol nemnagyon tudom mi a jó és a rossz.Néha ki tudom venni a gyanus ellemeket de ha nem vagyok bnne biztos(és eggyálltalán nem is tudom hogy mi az) akkor inkább nem törlöm nehogy nagyobb kárt csináljak.
  • Doomista
    tisztább a logod mint a enyim :DDDD
    nm :D