Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Sikeresen kijelentette h az excel és frontpage.exe nagyon veszélyes, illetve a winamp.exe."
vulnerabilities - azaz a sebezhetõségük nagyon veszélyes
ilyenkor egyenként jobb klikk->Add to exclusions->és OK
Ruszki rulzzz
na jó, nem a világ, de... nagyon jó!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ha van egy C meghajtóm és van egy E meghajtóm. Minden játék, letöltés E-n van. Ha újrarakom a C-t akkor gondolom a mentések elvesznek, de a többi ? Tehát a game-k mennek ?
nagyon böként ir magárol az oldalán 😛
Chaos Anno Domini
kaspersky rulez 😛
np.
szal kizárom.. de akkor miért very dangerous (nagyon veszélyes..)
thx.
figy én azt ajánlom,nézd végig az egész progit,és nem nehéz,kitanulod hammar hogy mit tégy mikor.
énmeg közben tesztelgetem a sunbelt vipre-t.
am igen, van angol tudásom... de akkor ennyi az egész.. akkor megnyugodtam h lehet úgy is scannelni h nem vok ott..😊
téháiksz
aohgy most látom,wunamo az lényegtelen,a többit töröld,szal kijelöled winamp kivételével a többit,jobb klik és megnézed a lehetöségeket.
Most itt voltam a gépnél és láttam, meg hallottam a hangját h vírust jelzett és rögtön töröltem!😊 viszont ha nem vagyok a gépnél és lenyomok egy full scan-t, akkor a vírus rajta marad, vagy mit csinál?(Mert nem vok itt->nem tudom deletezni a vírust.)
mert ez nem olyan, mint az ESS h kiírja a vírusok számát és aztán a scan után törli...
Itt egy kép h talált 7 valamit.. most ezekkel mit csináljak?
Akkor ha nem vagyok itt a gépnél, akkor megnyitom a deceted gombot és látom a trójai csoportot (mert megtalálta) és akkor törlöm ki, vagy hogy?
Nagyon szépen köszönöm aki segít!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fõleg te Doom.=)
köszi a választ.
Egy gépen van az AVAST! és egy másik gépen (másik városban is ráadásul) a NOD32. AVG-t mint olyat pedig hallani sem akarom. Állati szívás volt amikor el kellett távolítani egy alkalommal. Egy számítógépes szervízben dolgozó nagy tudású informatikus barátom is leizzadt rendesen amíg le tudta szedni (maradékok nélkül).
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
de nem nagyon futtatom ám,egy két rootkitem van,hiába törlöm,visszajönnek,csökkentet modban is stb =) de ugysem zavarnak 😛
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
és még két kérdésem lenne:
1.ha letörlöm (nem akarom) ezt a powerpack progit akkor ugyanúgy megmarad a kijelentkezés meg láttom továbbra is majd a c-t?
Ez a progi csak add egy kezelõ felületet nem, h ne kelljen szórakozni itt az msconfig ba meghasonló?!
2. Mi lehet az oka, h nem tudja megnyitni a mappákat a nod32 virusellenõrzéskor???
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Pedig lefuttatam egy csomo spywaret meg anti-virus-t
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
http://9gag.com/gag/5135249
Ha futó folyamatot akarsz vele kitörölni, mert máshogyan nem megy akkor egy másik ablakot kapsz. Ott kijelölöd (kikékül) a leállítani akart folyamat és alul az ablakban kiválsztod a 'Törlés' majd a 'Feloldás' fülre katt. és máris kész.