Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ezt az egészet bash-olni kellene.
"Nem 3-as alatti képzeld.Vírusdefiníciós adatbázis: 3422 (20080906). Eredeti, képzeld. "
"Jogosan hitte... Elõbb kérdezni kéne, Ez nem Amerika . Meg miköze van ahhoz, hogy én mit használok, mit mondja, hogy cseréljem le? "
Szerintem naponta regisztrálj új nicket, legyen dinamikus IP-d nehogy megtudjunk valamit rólad. Amúgy meg csak azért kérdeztem, mert meglepõdtem, hogy miért használnál 3-as alatti verziót? Na mindegy.
Az új Google böngészõ biztonsági szempontból milyen?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
oké zvara,én nem vitázok már veled,majd holnap reggeltöl :ddD
Chaos Anno Domini
beraktama scriptet más forum topikba,aztán szoltak és ban ADSSADSADASD
Chaos Anno Domini
Slime, várom válaszod az ESS-sel kapcsolatban, amire kell nekem.. stb.. meg az avira is..
LOL 😄DD mostantol nyomhatok mindig ignoret,ha látni akarom a topikot ADDASASDDAS
Tehát akkor ESS gamelek, letöltök, erre jó? néha meglátogatom a piszkos oldalakat..^^ meg le is töltöm azokat 😄 seedelés miatt.. (2x-es számolás....)
AVIRA - \"More than security.\"
Thx.
Eset Smart Security ugyebár IC.. melyik jobb?
ESS v. Avast 4.8PRO + Zone Alarm +Spayware Doki real-time?😊
Rakom is felfelé..😊 a Zone Alarm 1 qrva jó tûzfal, fõleg Avast-tal! és ezt komolyan mondom!
A boot idõ csak picit nõtt meg, de más nem lassúlt! fel is rakom, ez nekem így lesz jó..😊
Vlami jó fajta anti spayware ami real-timeba nem fogja a gépet, de qrva jó..^^ (spayware doki néha lefut, vagy annak is jó a real-timeja?´)
Köszi..;-)
Zone Alarm nekem duplájára növelte a boot idõt, de te tudod. Ha nem IS-t használsz hanem külön-külön mindenre a megfelelõ programot akkor én tûzfalnak a Comodo-t ajnálom vírusirtónak pedig Nod32 vagy Avira.
Felrakom az Avast 4.8 PRO-t meg a Zone Alarmot azt elég is.. nem?
Itt nem bírom bekapcsolni az anti-spam-t..
Itt meg ha bekapcsolom a Real-Time Antivirus, Antispam and Antiphishing Mail Protectiont akkor bezárom és utána ugyan úgy disabled (nincs pipa..)
Big Thx aki segít.. (Ez a BitDefender Total Security 2008, sokak szerint a legjobb..)
<#nezze>#nezze><#help>#help><#help>#help><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Nah léptem reinstallozni,további jó napot,vírusokban mentes évet.
IS bõl is jó az Avira?Mert akkor a comodo-t nem rakom fel.
Aki segít, annak megköszönném..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!