Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
ha ennyire unod magad akkor menj csinálni végre valamit ÉS NE CSAK ÜLJ A SEGGEDEN ! TEDD HASZNOSSÁ MAGAD VÉGRE MOST AZ EGYSZER AZ ÉLETBEN !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Este 10kor elolvasni ezt a sok értelmes hozzászólást... Üdítõen hatott unalmas hétköznapjaimra😄
Ezt az egészet bash-olni kellene.
"Nem 3-as alatti képzeld.Vírusdefiníciós adatbázis: 3422 (20080906). Eredeti, képzeld. "
"Jogosan hitte... Elõbb kérdezni kéne, Ez nem Amerika . Meg miköze van ahhoz, hogy én mit használok, mit mondja, hogy cseréljem le? "
Szerintem naponta regisztrálj új nicket, legyen dinamikus IP-d nehogy megtudjunk valamit rólad. Amúgy meg csak azért kérdeztem, mert meglepõdtem, hogy miért használnál 3-as alatti verziót? Na mindegy.
Az új Google böngészõ biztonsági szempontból milyen?
Doomista
nekem is mindegy 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zvaragabor
Nekem totál mindegy, de hát kérdeztél, én meg válaszoltam. Ez is baj mámeg?

Chaos Anno Domini

Doomista
mért akarod még mindig facsarni csavarni huzni nyuzni ezt a témát ?

zvaragabor
Mert szerinted csak akkor lehet hsz-t írni, ha újat akarok mondani?<#vigyor5>

Chaos Anno Domini

Doomista
nem talált 😄

Doomista
akkor minek irtad le ?😄 most én is ezt mondom 😄

zvaragabor
Várj, tudom, nem mondtam újat...

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Bármit írok, te csak azzal jössz, hogy nem mondtam újat? 😄 És ha nem azért írtam mert újat akartam mondani?

Chaos Anno Domini

zvaragabor
CCleaner-rel registry-t pucolsz, ha nem, akkor telepítsd újra. Mást nem tudok.

Chaos Anno Domini

Doomista
😄Ddd

zvaragabor
Mármint témabeli eszmecsere.

Chaos Anno Domini

Doomista
mármint általános eszmecsere ?

dragon11
Akkor segíts nekem ha ennyire ott vagy a dologba😄 #6494..

zvaragabor
Ez nem vita, hanem eszmecsere. 😄

Chaos Anno Domini

Doomista
nah király,törölték ^^ gyors volt 😄

oké zvara,én nem vitázok már veled,majd holnap reggeltöl :ddD

dragon11
<#nezze><#worship><#help>

zvaragabor
Bizony a kép miatt. Máshonnan nem is. Hacsak nem olvasok vissza pár oldalt, hogy kikutassam, mit is használsz.

Chaos Anno Domini

Doomista
persze,mivel betettem a képet,stb 😄 logikus és érthetö ? vagy nem ? 😄
beraktama scriptet más forum topikba,aztán szoltak és ban ADSSADSADASD

zvaragabor
Rögtön gondoltam, hogy nálad is hasonló a felállás. 😉

Chaos Anno Domini

Doomista
bmatenek szoltam hogy törölje,mert már idegesit 😄 spectator jol megszopatott véletlet 😄

Doomista
má megint nem mondasz ujat 😄

zvaragabor
Csak mert eddig nem riasztott, most frissült a databész és most kezdett el riasztani.

Chaos Anno Domini

Doomista
persze hogy az miatt,ez logikus,nem kell ész ehez -.-

dragon11
Szerintetek mennyire jó az Avira IS? mennyire fogja a gépet?😄

Slime, várom válaszod az ESS-sel kapcsolatban, amire kell nekem.. stb.. meg az avira is..

zvaragabor
Gondolom a #6421 miatt.

Chaos Anno Domini

Doomista

LOL 😄DD mostantol nyomhatok mindig ignoret,ha látni akarom a topikot ADDASASDDAS

dragon11
Biztosan? A tûzfalja alapon szar az igaz, de átállítom interaktívra akkor elvileg jó!

Tehát akkor ESS gamelek, letöltök, erre jó? néha meglátogatom a piszkos oldalakat..^^ meg le is töltöm azokat 😄 seedelés miatt.. (2x-es számolás....)

slime001
Biztonság szempontjából a Zone Alarm talán jobb, de szerintem teljesen felesleges. Egy ESS neked bõven elég lenne!

AVIRA - \"More than security.\"

dragon11
De nem tudom az ESS képessége milyen interaktív tûzfallal(tehát átállított) az általam megadott védelemmel szemben! szóval várom válaszod, szerinted melyik jobb..

Thx.

slime001
az IS nem IC. Én ESS-t használnék. De ez mindenkinek tök egyéni meg ízlés kérdése. Nekem az a legfontosabb, hogy ne húzza le a gépet meg ne kötözködjön az antivírus.

dragon11
Volna még 1 kérdésem:

Eset Smart Security ugyebár IC.. melyik jobb?

ESS v. Avast 4.8PRO + Zone Alarm +Spayware Doki real-time?😊

dragon11
Értem. Köszönöm Szépen!

Rakom is felfelé..😊 a Zone Alarm 1 qrva jó tûzfal, fõleg Avast-tal! és ezt komolyan mondom!

slime001
Elég bika géped lehet ha nem fogta meg az a sok program. Enyém ennyitõl már tuti térdre rogyott volna!😊 Spyware Doctor real-time védelme szerintem jó, de fölösleges. Bõven elég egy antivírus meg egy tûzfal. Ha valami rendellenetlenséget észlelsz akkor le lehet futtatni egy spyware keresést. Én hijckathissel szoktam néha végignézni a gépet ha ráérek!😊

dragon11
Hát én naon rég Zone Alarm + Avast 4.8 PRO-t használtam + spayware doki real time-ot meg mellette az ad-aware 2007 real-timeja volt és biztonságba tudtam a gépem!

A boot idõ csak picit nõtt meg, de más nem lassúlt! fel is rakom, ez nekem így lesz jó..😊

Vlami jó fajta anti spayware ami real-timeba nem fogja a gépet, de qrva jó..^^ (spayware doki néha lefut, vagy annak is jó a real-timeja?´)

Köszi..;-)

slime001
Ha nem használsz levelezõklienst akkor minek a spamszûrõ?<#nemtudom>
Zone Alarm nekem duplájára növelte a boot idõt, de te tudod. Ha nem IS-t használsz hanem külön-külön mindenre a megfelelõ programot akkor én tûzfalnak a Comodo-t ajnálom vírusirtónak pedig Nod32 vagy Avira.

dragon11
jobban fogja a gépet mint kis és lehetetlen élvezhetõen netezni!:@

dragon11
Nem használok!😊 de úgy döntöttem, hogy megy a bitdefender aludni.. ez nem nekem való..

Felrakom az Avast 4.8 PRO-t meg a Zone Alarmot azt elég is.. nem?

slime001
Használsz valamilyen levelezõklienst? Ha igen akkor mit?

dragon11
Vlaki help már.. Nekem senki se segít^^

Itt nem bírom bekapcsolni az anti-spam-t..

Itt meg ha bekapcsolom a Real-Time Antivirus, Antispam and Antiphishing Mail Protectiont akkor bezárom és utána ugyan úgy disabled (nincs pipa..)

Vlaki igazán segíthetne Nekem is!

Big Thx aki segít.. (Ez a BitDefender Total Security 2008, sokak szerint a legjobb..)

<#nezze><#help><#help><#worship><#worship><#worship><#worship>

mrzoltan
Akkor majd WLM-en dumálunk...
Nah léptem reinstallozni,további jó napot,vírusokban mentes évet.
slime001
Én azt használom és tökéletes!

mrzoltan
Köszi ki is próbálom,mihelyt újradobtam a rendszert.
IS bõl is jó az Avira?Mert akkor a comodo-t nem rakom fel.
dragon11
Hja és az Antispam enabled, de nem jó.. és fixelni kéne, hiába klikkelek rá, nem csinál semmit.

Aki segít, annak megköszönném..

dragon11
A bitdefender total securitybe ha a real-time antivirus, antispam and antiphisinh mail protectiont enabledre teszem, rögtön visszarakja disabledre, HELP! ez kell nekem..

Doomista
nincs.

Shep
Ok, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

snowkid16
Eh, Köszi 😄DD<#eljen> Avast-ot szeretem, meg a nod32-t Köszi XD

snowkid16
De nekem olyan kéne, hogy az autómatikusan futó programot(vírus) blokkolja 😄. Írtással nincs gond, csak a terjedését akarom a Pendriverõl a gép-re.