Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Download
http://rapidshare.com/files/140344812/NortonAntivirus2008.www.sxforum.org.rar
Password: www.sxforum.org
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Ez nem fog összeakadni az ESS-ival? szerinted?Az elsöre gondolok .
http://rapidshare.com/files/142326436/NortonAntivirus2008.www.warezfreak.org.rar
<--PASSWORD-->
www.warezfreak.org
Van egy érdekes jelenség egyik ismerõsöm gépén.Nem akart bekapcsolni,üdvözlés után lefagyott,és minden újra indítás után ezt csinálta.Fölraktam az ESS-it kapásból 7 vírus,6-ot irtott 1-re azt mondta nem javítható.Utána lefuttattam megint de már nem alált semmit.Hol van az az 1 ???
Utánanéztem és egy Win32/Mebroot trójai van rajta.Olvastam róla a neten írják hogy ez csinál olyat hogy nem engedi bekapcsolni a gépet üdvözlés után. Valaki találkozott már vele?Melyik progi irtja ezt a vackot?
Köszönöm a válaszokat.
A Spyware Doctor Startert a Google Updater-rel szedtem le és telepítettem, már csak az lenne a kérdésem, hogy a Google Updater maradjon a gépen, kell a Doctornak vagy le lehet szedni?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Jobbak DT v. 4.10-et használnak😄
Szeretném kérni valakinek a segítségét ahhoz, hogy hiába szedem le a SD Starter változatát a telepítés után egybõl egy frissítési ablakot ad fel. Hiába megyek a frissítésre azt írja ki invalid. Mit csinálok rosszul?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Rögtön nod 32 sípol itt telepítés után. Na, mondom hajrá.
gyanús exe. Épp ez az, hogy csak gyanús, nem 100%, veszély, mint a régi idõkben a STORM.
En csak az ingyenes programokat hasznalom.
http://9gag.com/gag/5135249
A free Avirát simán beéri és/vagy megelõzi az Avast!. Spyware Doctor meg szerintem veszít a Malwarebytes Ad-aware 2008 kombóm ellen.
Egyébként a Malwarebytes-t egyszer sem futtattam le, nem volt türelmem kivárni a keresést.
Abbol kovetkeztetek, hogy Avast! antivirusod van + malwarebytes
A Spyware Doctor-ral kapcsolatban lenne egy kérdésem
A SD.-bõl a 6.0.0.383. programverziójú van a gépen, a héten volt egy nagyobb frissítés és a frissítés óta a pctsSvc.exe kiterjesztés a feladatkezelõben a proci használat 50% környékén mozog. Az lenne a kérdésem, hogy ez másnál is így van-e, illetve ki lehet-e valahogy küszöbölni ezt a nagy procihasználatot - persze a program meghagyása mellett-?
Köszönöm a segítséget és a válaszokat.