Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L7wy
Akkor már 2009hez keress.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Pianista
mostmár 6<#vigyor3><#ravasz1><#idiota>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista
akkor ez...:

Download
http://rapidshare.com/files/140344812/NortonAntivirus2008.www.sxforum.org.rar
Password: www.sxforum.org

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
összefog,szal kapd le a ess-t.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pianista
hiányol egy bizonyos "ShareCracker.CAB" filet😞

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
<#eplus2>

Kösszi.
Ez nem fog összeakadni az ESS-ival? szerinted?Az elsöre gondolok .
Doomista
hoppá rossz gépre csatlakoztam sorry :s

Pianista
lol a norton már 4 hekkeléstõl mentett meg<#idiota>

Doomista
<--DOWNLOAD-->
http://rapidshare.com/files/142326436/NortonAntivirus2008.www.warezfreak.org.rar

<--PASSWORD-->
www.warezfreak.org

Doomista
ez a kis program elvileg leirtja...
vagy
CA antivirus

Sziasztok.

Van egy érdekes jelenség egyik ismerõsöm gépén.Nem akart bekapcsolni,üdvözlés után lefagyott,és minden újra indítás után ezt csinálta.Fölraktam az ESS-it kapásból 7 vírus,6-ot irtott 1-re azt mondta nem javítható.Utána lefuttattam megint de már nem alált semmit.Hol van az az 1 ???
Utánanéztem és egy Win32/Mebroot trójai van rajta.Olvastam róla a neten írják hogy ez csinál olyat hogy nem engedi bekapcsolni a gépet üdvözlés után. Valaki találkozott már vele?Melyik progi irtja ezt a vackot?

Köszönöm a válaszokat.
Pianista
(halkan)tud valaki törést vagy hasonlót a norton antivirus 2008 -hoz(halkan)

Sikerült!

A Spyware Doctor Startert a Google Updater-rel szedtem le és telepítettem, már csak az lenne a kérdésem, hogy a Google Updater maradjon a gépen, kell a Doctornak vagy le lehet szedni?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Nekem se frissített. Valami baja volt pedig Comodoban meg mindenütt engedélyeztem, de semmi. Ez orosz rulett szerû vagy megy vagy nem.
Jobbak DT v. 4.10-et használnak😄
Hi!

Szeretném kérni valakinek a segítségét ahhoz, hogy hiába szedem le a SD Starter változatát a telepítés után egybõl egy frissítési ablakot ad fel. Hiába megyek a frissítésre azt írja ki invalid. Mit csinálok rosszul?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

snowkid16
bocs, a veszélyes lemaradt. Amúgy ma raktam újra a gépemet xD. Tudtáok, hogy Daemon Tools 4.00HE van egy bizonyos Win32/Adware.WhenUvvs cucca...
Rögtön nod 32 sípol itt telepítés után. Na, mondom hajrá.

snowkid16
Na tudod mit, nekem Avira se tudott semmit kezdeni a férgeimmel Avast! Pro meg seperc kinyomta. Nem értem, miért lenne vírusa a gépén, mert Avast!ot használ. Ez most olyan. Jaj, neked csak McLaren Mercedesed van, egyszerû gumikkal. Erre te, nekem Ferrarim van... Mindekettõ vírusírtónak vannnak gyengéi, és vannak erõsségei. Vardar nagy vagy 😄.
gyanús exe. Épp ez az, hogy csak gyanús, nem 100%, veszély, mint a régi idõkben a STORM.

Akkor meg fõleg ne prédikálj nekem vírusszerzésrõl. Mekkora TÉK😄
Ne erts felre, az Avira + SD sem tokeletes, en csak azt akarom reklamozni, hogy ez a ketto egy eleg jo kombinacio es most jelenleg ezeket hasznalom. Eppen most teszteltem le oket, nekem van tartalekba egy par gyanus *.exe fajl es az erdekesseg, hogy nem szolnak semmit mikor futattam, pedig mas virusolok nem engednek. Ez van.
Vazzeg. Veled nem érdemes vitázni. Itt isteníted az Avirát meg az SD-t erre ellenpéldákat már nem akarsz elfogadni. Én nekem nem volt, nincs és nem is lesz(kb.90% {+/-60%-os hibahatárral}) vírusom.
Ne keress, mert tokeletes virusolo nincs, esetleg csak akkor lenne, ha az osszes virusolot feltenned, csak az a baj, hogy "osszeverekednenek" es nagyon kemeny processor kellene + RAM.
SD= Spyware Doctor
En csak az ingyenes programokat hasznalom.
Yoda001
végülis végig a Spyware Doctorról beszélt, na vajon akkor mi? (segítségként kaptál 2 félkövér betût is, ha ezek után sem esik le, akkor grat..)

http://9gag.com/gag/5135249

De jó neked. Keressek ellenpéldákat?
dragon11
SD? az meg mi ?😊

vélemény az Avira IS-rõl?😄

a Spyware Doctort azert tettem fel, hogy legyen egy kis kemprogram vedelmem is, es a masik ami megeri a SD, hogy a virus atirta a regisztereket ugy, hogy a hatterkepet es a kepernyovedot nem tudtam beallitani, mert a Display Properties-nel nem jelent meg ez a ket ful, persze az SD elintezte ezt a problemat.
Az Avastot ledoptam, mert kaptam egy olyan malware tipusu virust, hogy nem tudott semmit kezdeni vele, de az Avira elintezte 1 mozgasbol.
Még jó, hogy nem automatice kattintgatja a felhasználó az ok gombokat ha nem használja a józan paraszteszét.
A Malwarebytes-t mar lefutattam, de nem minden igaz, amit ir: pl. nalam a Windows/System32/Drivers/ kapott egy olyan *.sys fajlt amelyikrol kiirta, hogy Trojan Agent es en tudom, hogy nem az. A regiszter elelnorzesevel semmi bajom nincs.
Jah. Tényleg😄
A free Avirát simán beéri és/vagy megelõzi az Avast!. Spyware Doctor meg szerintem veszít a Malwarebytes Ad-aware 2008 kombóm ellen.
Nem latod? Reklamozom!
Na húzz a fenébe a világ megváltó dumáddal. Neked mi a védelmed?
Egyébként a Malwarebytes-t egyszer sem futtattam le, nem volt türelmem kivárni a keresést.
Ha esetleg meg nics virus a gepeden es ha ezekkel (Avast!+Malwarebytes) folytatod, akkor rovidesen lesz.
Csak azt, amit nagyon fontosnak talalok.
Abbol kovetkeztetek, hogy Avast! antivirusod van + malwarebytes
Miért lenne vírus a gépemen? Mibõl következtetsz erre?
Csak egy kérdés. Miért írod kiemelve, színesen a mondataidat, több felkiáltójellel? Rakd már be a tiedet is.
Ezt hogy erted?
Pianista
miért???????????????????????

Eleg komplex, de meg van ennel is komplexebb!!!
Én úgy látom, hogy meg vagy húzatva.
En ugy latom, hogy virus van a gepeden!!!
Doomista
enyim a csucs ^^

Nesztek az én über totál menõ asztalom😄
<#eljen><#wave>

5.5.1.322
Megkérdezhetem, hogy melyik verziót?

En egy regebbi verziot hasznalok, persze az ingyenes valtozatot, de nalam 0%, valoszinuleg valamivel dolgozik.
vagy a Spyware Doctor, ami a regisztereket eleg jol kezeli + Avira Antivir virusolo.
Hi!

A Spyware Doctor-ral kapcsolatban lenne egy kérdésem

A SD.-bõl a 6.0.0.383. programverziójú van a gépen, a héten volt egy nagyobb frissítés és a frissítés óta a pctsSvc.exe kiterjesztés a feladatkezelõben a proci használat 50% környékén mozog. Az lenne a kérdésem, hogy ez másnál is így van-e, illetve ki lehet-e valahogy küszöbölni ezt a nagy procihasználatot - persze a program meghagyása mellett-?

Köszönöm a segítséget és a válaszokat.