Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
- Sosem jár le. De frissít rendesen és automatikusan.
- Szinte soha semmit nem kérdez.
- De ha kérdez magyarul teszi.
- Virus - Spyware védelem egyben, jó szinten.
A gépigénye elfogadhatóan kicsi.
Szõkének jobbat nem tudok.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
am jó csaj?XD
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
figy,elöször ajánld a szöke csajnak azt,hogy fesse be a haját mondjuk barnára.hidd el lesz külömbség...1 év helyett 1 hét alatt fogja megtanulni használni a védelmi csomagot.
Az 1.-t javasolnám(ezt magyarítással teheted magyarrá), megéri az internet security-t használni belõle(nemtom sima antivirushoz mûködik-e a magyarítás, de nem csak ezért javaslom az IS-t)Magyarítás innen tölthetõ.
Ha nem ez mellett döntesz, a véleményem szerinti sorrend a magyar ajkú szoftverekrõl néhány sorral fejjebb 😄
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Az alábbi fájlokat és mappákat ne ellenõrizze. A fájlok nincsenek kitéve vírusfertõzés veszélyének. A fájlok ellenõrzése azok zárolása miatt súlyos teljesítménybeli problémákat okozhat. Ha egy adott fájlcsoport név alapján azonosítható, az egész mappa helyett csak ezeket a fájlokat zárja ki. Egyes esetekben szükség lehet az egész mappa kizárására. A fájlnév kiterjesztése alapján ne zárjon ki fájlokat. Ne zárja ki például az összes .dit kiterjesztésû fájlt. A Microsoft nem tudja ellenõrizni az alábbi fájlokkal megegyezõ kiterjesztéssel rendelkezõ más fájlokat.• A Microsoft Windows Update vagy az Automatikus frissítések szolgáltatáshoz kapcsolódó fájlok • A Windows Update vagy az Automatikus frissítések szolgáltatás adatbázisfájlja. Ez a fájl a következõ mappában található:
%windir%\SoftwareDistribution\Datastore
Zárja ki a Datastore.edb fájlt.
• A tranzakciós naplófájl. A fájlok a következõ mappában találhatók:
%windir%\SoftwareDistribution\Datastore\Logs
Zárja ki a következõ fájlokat:• Edb*.log
Megjegyzés: A helyettesítõ karakter azt jelenti, hogy több fájl is lehet.
• Res1.log
• Res2.log
• Edb.chk
• Tmp.edb
Én az ESS-t használom, és ezt a (mindig csak a)bekapcsolás utáni belassulásosféle dolgot egy ideje már én is észrevettem, de nem tudom hova tenni és mivel magyarázni. Minden esetre engem is bosszant a dolog.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Nekem eddig NOD32-m volt, le kellett szedni a hivatalos oldalról a próbaverziót, és azt ki kellett "végteleníteni" és onnantól kezdve napi rendszerességgel frissítette magát.
Végül is jó kis program, meg magyar is, de nagyon idegesítõ, hogy mikor bekapcsolom a gépet a NOD rátesz vagy 20-30 másodpercet, és csak utána lehet hozzányúlni a géphez...
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e ajánlani egy jó vírusirtó/keresõ programot (jó lenne, ha magyar lenne), amivel megoldható lenne a frissítés is, és nincs hasonló "idõhúzás"?!
Remélem érthetõ... 😄
Elõre is köszönöm!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
mindent elmondok.
Win32:Agent-ABGE
probáld a többit.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Az ikonjából nem jövök rá.
CHIP.eu honlaprol,és mikor megakartam nyitni elkezdett visszafelé számolni ezzel az üzenettel,és kitörölte egy az egybe.Szerintetek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
teljesen lefutatam talált ezt azt,nem töröltem,aztán lefutatam gyorsan,ugyan azt találta.szrtm gyors elég.pl program filesbe nem lehet spyware,csakha spyware programot teszel fel ugyebár,de te nyilván nem raktál fel valami programot ami spyware programot ad meg érted miröl beszélek DX
Teljesen vagy gyorson jobb futtatni a Malwarebytes-t?