Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Felettébb érdekes. Lefuttattam az F-Secure online scannert és talált egy valamit a JkDefrag-ban. Ez a JkDefrag egy ingyenes lemeztöredezettség mentesítõ kis programocska. Itt a VírusTotal analízise errõl.
Az, hogy az F-Secure jelezte azt még betudtam volna fals riasztásnak, de hogy a Kaspersky is ráindult az már elgondolkoztató.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nah ezt a programot használod mellé, de nem real-timemmal, hanem csak néha-néha lefuttatod..
Maximális védelmed lesz.
UI.: Windows Tûzfalát kapcsold ki ha bevan.😊
Most fent van a a-squared Anti-Malware + Spybot - Search & Destroy és ha jol látom mindkettönek állandó védelme van bekapcsolva.(ez igy mennyire egésséges?) Plusz még ott a ESS-i.It nem lessz itt összeakadás? Ha valami van akkor melyik probálya megfogni? vagy majd akkor fognak összeverekedni?
AVIRA - \"More than security.\"
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
A shutdown -a parancs leállítja a kilépést. Ez ideiglenes megoldás.
Talán valami vírusirtóval kellene próbálkozni
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
feladatkezelöben a SYSTEMnél valamit kinyom,az miatt jön be ez,aszem futtatásba ha azt beirod,vagy valami mást akkor eltünik...ennyit tudok...:\ de tom hogy ez semmit nem ér :o
Rendesen frissített és vírusirtóval felszerelt windows nem kapja be.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Van valami módja hogy ne jöjjön be mert így tölteni hajnalban.<#help>#help>
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
köszi mindent 😉)
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
hisz ha nincs internet,aki honnét jönne a rossz indulatu cucc ? akkor minek az a spyware program ? logikus 😄
regedit törlésével lol 😄D épp ezaz,hogy regedit fájl is kell hogy fullos legyen a program 😄
TE LÁÁÁMAAAAAAAAAA
Ember, ezt alaposan megszívtad....
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run: [\YUR1.exe] C:\Windows\system32\YUR1.exe
O4 - HKCU\..\Run: [\YUR2.exe] C:\Windows\system32\YUR2.exe
O4 - HKCU\..\Run: [\YUR3.exe] C:\Windows\system32\YUR3.exe
O4 - HKCU\..\Run: [\YUR4.exe] C:\Windows\system32\YUR4.exe
O7 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System, DisableRegedit=1
Még saját honlapjuk is van. Menõ.
Amúgy meg az SP2 és az IE 6 használatához csak gratulálni tudok.