Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AVIRA - \"More than security.\"
Az Esetbõl minden esetben rendes LEGÁLIS példány volt a gépeken, az AVG-bõl a 8-as otthoni verzió. Mit értek? Szart se!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Registry TuneUp
TuneUp Utilities 2008
Systweak Advanced System Optimizer
Advanced WindowsCare V2 Personal
WashAndGo
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Itt kezdõdik... meg a google-be beírt crack, meg warez szavakkal. Szánalmas.
Aki képben van annak a kis rendszerpartíciójáról (fullosra feltelepített állapot) van képmentése, amit 10 perc alatt bármikor visszaállíthat.
Egy pöttyet több tapasztalatom lehet a témában, mint neked okoska, ugyanis 10+ éve IT szakmában dolgozom. A heti 30 különféle PC szarakodással, még lehet, hogy keveset mondtam. ^^
És a tapasztalatom azt mutatja, hogy a userek hülyék mint a segg!
Hiába teszel fel vírusirtó shieldeket, tûzfalat, trójai védelmet, a fasz usernek, akkor is kell az a crack és akkor is elindítja ha a Spybot már ordít, hogy éppen módosulni készül a registry-ben valami.
Az MSN használatuk pontosan ilyen ostoba. Másik lúzer küldi az "ezt próbáld ki nagy jó kis képernyõvédõ" szarokat, õ meg naná, hogy indítja is.
Amikor meg már alig bootol be a win és minden kattintásnál valami elmebaj történik, akkor az esetek 99%-ban már nincs értelme 4-5 órákat víruskereséssel elbaxni, mert az idõ pénz! A te idõd megy el vele, a munkadíjakról nem is beszélve.
Az idõ pénz! Ez a lényeg! Ha tovább tart az irtás és egyáltalán nem garantált az eredmény, akkor vajon mi a jó megoldás ?<#ravasz1>#ravasz1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Trójai gyanús a gép. Jó kezdjük... hdd kiszerel víruskeresõkkel teletömött gépbe betesz.
-Eset Smart Security deep scan ---> 44 ---> karantén--->del /kb. 2 óra 20 perc/
-AVG full scan ---> Hopp, ez is talált 6 db-ot ---> del /kb. 1 óra 20 perc/
-Spyware Doctor ---> tracking cookie-kat talált, mindegy azért del annak a 86-nak /kb 20 perc/
-Malwarebytes Anti malware ---> 4 találat ---> del /kb. 35 perc/
Vinyó vissza, továbbra is fennáll a probléma, bár egy része eltûnt.
Összes elbaxott idõ: 4 óra 35 perc
Adatmentés, reinstall, driverek, segédprogramok ---> 2 óra
Ennyit a víruskeresõ szemetekrõl, szart sem érnek.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
hoy ehh
majd azért csinálok még este egy töredez.-t.
amit leirtam eddig csak azt cseszte el,mást már nem 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
már azt hittem hogy örökre elkrja ez a program a rendszeremet<#ticking>#ticking><#schmoll2>#schmoll2>
1. Antivírusok és antispyware-ek
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
10 perce még a top10ben sem voltunk,durva 😄
aztán malwarebytes,spy sweeper,counterspy,avg antispyware.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Linkt a Te magyarításodhoz plz!😊
THX! akkor visszarakom a kis 2009-et ha tényleg ez a megoldás..
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
elöször is: egyszer feltett egy kérdést,és a gép lefagyott.ez megtörtént másodszorra is.
aztán érdekes modon a spyware doctor.exe re alert ablakkal rávágta,hogy virus,trojan,spywaret tartalmazhat,blockoljom vagy fogadjam el,vagy állitsam be a beállitásokban a dolgokat.ezis érdekes,mivel nem virusos.
kicsit elkrt a gépemet is,mivel az internetet nem engedte kapcsolodni azonnal,kellet várni 4 percet ez miatt.végül most hogy uninstaláltam,az explorer és még egy fontos windows fájl hibás lett,ezért most takarithatom és javithatom a gépet. köszönöm ezt a programot,de nem áll szándékomban használni továbbra.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
esetleg valamit bekéne állitani a beállitásokban ? vagy igy jo ahogy alapbol bevan?
meg ha valaki tudja akkor miis a hosszu neve ennek a DMR kis programnak? elfelejtettem,google meg nem a barátom ebben.
valaki probálta már ??!!
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Elsõ látásra érdekesnek és jónak tûnik.
Mik a tapasztalataid ?
Most nem fogom feltenni a Spysweepert mert nem akarok letörölni semmit.
De van counter strike nevû spyware?
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
FAILED REÁD FIAM !
Ha? Mi ?
Nem fogom...
Spysweepert nem próbáltam, tehát nem is ajánlom.