Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jól emlékszem, hogy a spyware dokinak nem szabad frissíteni az infóját, a "próba" verziónál?😄
Doomista
nem csak ideiglenes akció --->sokáig örökre!!!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

mrzoltan
nah ez most 2 értelmû:
nem, csak ideglenes akció.---> pillanatnyi akció
nem csak ideiglenes akció --->sokáig örökre!!!
most meik? <#hehe>
Doomista
nem csak ideiglenes akcio.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

mrzoltan
Ez 3 hó múlva is lesz?
Nem csak ideglenes akció?
Doomista
nem belehalunk...
...már belehaltunk 😊

slime001
Belehaltok hogy 3 havonta 1 perc alatt key-t kell igényelni az avirához!😊

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista
JAH

mrzoltan
az jöhet nekem is.
Amúgy kérdés a Avira IS fut X64 Pista Ultimate alatt is ugye?
(2 nap és itt az új gép)
Doomista
ismerem

Doomista
akkor ADJON MÁÁÁ VALAKI 1 ÉVES AVIRA IS LICENSZET!!!!!
de jo a 2 éves is !

Ezt sem én adtam!
Doomista
inkább adj 1 éves licenszet avira IS-re 😄

Pianista
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a nod 2.7 -hez kellene valamilyen fix/patch tud valaki??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

1 éves licensz McAfee VirusScan Plus 2008 - hoz.
..leírás.
Doomista
nincs mit !

Ok, sikerult, kosz a gyors valaszt !

hoy ehh

Doomista
jobb klikk tálcán az avira ikonra-Firewall-Game Mode Enable
vagy bemész a föprogramba-Online Protection-Firewall-Medium vagy Low-ra rakod a szintet.

Pls valaki segitsen, nem reg raktam fel az Avira Premium Security-t, es a tuzfalaval gondom van. A jatekokhoz nem mukodnek a server keresok, egyszeruen nem talal semmit. A programot/jatekot engedelyeztem Avira tuzfalon belul, de igy se jo. Elore is koszonom a segitseget!

hoy ehh

slime001
ccleaner

AVIRA - \"More than security.\"

L7wy
Hát ez van...Ittnézz körül, itt van pár overclock-os cucc.
Tovább ne OFFoljunk 😄

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Lentebb irtatok mar hogy Avira Premium Security melle nem igazan kell mas aktiv vedelme spyware irto, nekem csak egy Spyware Blaster van. A kerdesem, hogy milyen tisztito programot rakjak fel, nem igazan akarok sokfelet, ha elegendo akkor csak 1-et, melyik legyen ez? (En a RegistryBooster-re gondoltam, de kivancsi vagyok a velemenyetekre)

hoy ehh

Pianista
am a teljes neve: Inno3D Geforce FX 5500 256MB

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
0.0.23 as nem támogatja a geforce karit😞 a 0.26 meg kékhalált okoz:_(

L7wy
A Vistára 0.26 os verziót kell telepíteni, XP-re 0.0.23-ast. Ez nem úgy megy, hogy mennyit bír ki ez meg ez a kártya... Függ a gyártótól, VGA memóriától, egyéni konfigurációtól, és persze magától a GPU-tól(nem mindegyik 5500-as birja ki ugyanazt a terhelést, egyszerûbben minden GPU más más), hûtéstõl is függ....
CSak tesztelgetéssel birod a saját maxodat beállítani...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Pianista
Thx de az a problem hogy amikor próbálom tesztelni akkor eltûnik a kép egy idõ után és kékhalált ír ki... ez miatt lenne egy új kérdésem: meddig lehet húzni az FX 5500 -ast??

Köszi a linket, meg a tesztet is. 😊

Doomista
tessék
én is avirás vagyok,nem jelzett semelyik fájlra,szal nincs virus.

Doomista
nem ismerjük,kifogom probálni,és kommentelem majd.

A TuneUp Utilities 2008-hoz tudna adni valaki egy tiszta linket? Eddig 2/2-re jelzett az Avira.
Elõre is köszi.

A PC Booster mennyire hatékony progi? Érdemes használni?

MaSzKa
fogalman nincs de sztem pár nagy tutti

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

L7wy
Próbálkozz Atitool-lal, az teszteli a videokarit...(asszem a geforceokat is támogatja)

Doomista
ménem winace-vel,vagy winzippel ?

Te zseni vagy! Mennyé Kasperskyhez dolgozni😄
Pianista
lehet hogy nem a témához tartozik de itt biztos kapok választ😊
na szal van egy bizonyos rivatuner progim ami állítólag tuningolja a vidkarit és azt szeretném kérdezni hogy hogyan állítsam be hogy jó is legyen és ne égjen le a vidkari se. a vidkarim: Geforce FX 5500 256-os

Végül is tegnap este feltoltam a gépre ezt az Autorun férget,amire az Eset Smart Security az október 13.3517-es adatbázis frissítéssel méltóztatott is riasztani Win32/AutoRun.ACW féreg néven.Miután egy DVD lemez behelyezésével kicsit rásegítettem a dologra.Két meghajtómról egy-egy HSB Pif állományt törölt és karanténozott.A meghajtókat dupla kattintással nem lehetett megnyitni.Winraral töröltem a meghajtókról a rejtett autorun inf állományokat és újraindítottam a gépet.Ennyi.Egyébként én sem tudtam,csak úgy magától jött a megoldás.

snowkid16
Szintén

En ist azt tudom ajanlani, amit Vadar baratunk!
Doomista
nod...

Meg még jó vírusírtónak az AVG, az Avira, a Bitdefender, a Kaspersky, a Nod.
Melyik virusolo irta ki: Win 32/Autorun ACW ?
Doomista
........

Avast!+Comodo 3+Ad-aware 2008+Malwarebytes
SP3at miért nem teszed fel?
Zinaj
XP sp2-hoz mien cuccokat erdemes feltelepiteni?

i7 azt szevasztok :P

Egyépként valaki tud valamit a Norton IS 2009-rõl.Állitólag már nem zabálja a memoriát és fejlesztettek rajta elég sokat.Érdemes lecserélni a ZoneAlarm2007 IS-t a Norton IS 2009-re?Valakinek valami vélemény?Melyik a kettõ közzûl a jobb?Ti jobban bennevagytok ezekbe a dolgokba ahogy szoktam olvasgatni!Üdv!
L7wy
Ha most komolyan mondod ezt h segítsünk, akkor én ajánlanék egy cd -rõl bootolható av-t 😄

HI!Engem is megtámadott 2 napja csak nekem 3 db jutott belõle!A ZoneAlarm IS megfogta de törõlni nem birta az istennek se.Még jóhogy kéznél volt mellette Spyware Doctor õ kilõtte õket majd újrainditás és minden OK!
Melyik cégek mentek bele eddig ebbe?