Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
4.* kijött mostmár újra fel kell törni.
és valszeg nem találtam hozzá fullosat sem =(
pedig régen anno toltam fullon a 30 napos verzsönnel,most nem értem miért nincs sehol :o
xD
csak azért mondtam,mert vagy 10x segitettünk 1 év alatt,és sosem láttam hogy thx vagy valami,ittmeg csak annyit kérnek a segitek,hogy egy köszönést azért hogy fáradtak érted,de érted mire gondolok,nemvok sértödös stb,csak csak tudjad :_D_😄FD:
nagyonszépenköszönömmestR😄
a WinUpdate-s problémámra nemtudsz valami helpet?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
köszönjük hogy idejöttél,már mehetsz is,segíteni nem segítesz csak fikázol mindenkit,szevasz
mennyél játszani a te körödben mozgó barátiadhoz azokhoz akik azthiszik hogy értenek a számítógéphez pedig közük sincs hozzá<#wow3>#wow3>
Ingyenesen letölthetõ (az egyébként pénzes progi) holnap reggel kilencig.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Sp3-at felraktam és jólett,vagyis még nemtudom most tesztelés alatt van
Rock: Egy .NET Framework update jóvá rakta?
Nekem furcsamód sose volt ilyen problémám.
Dragon: Nekem sincs eredeti winfos-om csak a serial eredeti szal happy.
Azt meg magyarázzátok meg neki,hogy a microsoft.hu, windows update nem tartalmaz vírusos frissítéseket és nem qrja el a gépet.
hogy igen.
Annyit mondok még, hogy ha eredeti regisztrált winfost tesz fel(1 kulcs 2gépre jó!) akkor ha nem frissíti is jó lesz.. de Én szoktam frissíteni, kárt csak nem csinál..
Bár winfos sose tudni..
LÉGYSZIVES VALAKI
megpróbáltam interneten is,de ott is hiba van
Találtam egy ilyet. McAfee Virus Scan Plus
Kevés angol tudással nem igazán értem, de van valami utalás egy éves FREE-re. Ha valaki megnézné és beírná, hogy mi ez az, jó lenne. Lehet, hogy többeket is érdekelne majd ez a program ha valóban egy évig ingyenes lehet.
Köszike.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
csak ezt,a másikat hujuj NEEE !!!!
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_05\bin\ssv.dll
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
Törölni kell?
de azt írta ki hogy nem lehetséges,megcsinálta,ujraindult és kiírta
töbnél is próbáltam de ezt írta ki."
hoy ehh
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.