Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De internet nelkul nem tudod beirni a kulcsot, tehat nincs egy olyan opcio, hogyha megvan a kulcs akkor csak beirod?
Legtobb programnal ugy van, hogy vagy beirod a kulcsot, vagy interneten megszerzed!
zagar

zagar
Lejjebb a kép mutatja hova irányít amikor a lejárt kulcs megújjítására kattintok.

Vagy lehet, hogy valaki mar hasznalja azt a kodot (valamilyen formaban: egy kulcsgeneralo programmal beirta...az internet teli van mindenfelevel). Ezert en sem nem foglalkozok fizetos programokkal, mert ha valaki feltori es ugyanazt a kodot hasznalja, amit en megvennek, akkor ....
Lehet ezert mar "bevetted" es kell uj licenszet vegyel!!!(Bar ne lenne igy!!!)
Kuldj egy kepet a Spyware Doctorrol, amielott beirnad az uj licensz kodot!!
zagar
Segítsen már valaki könyörgöm <#falbav>

Hoppá hoppácska!<#vigyor0><#hehe><#wave>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Arcor
De legális: Google Pack

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Köszi szépen!

Doomista
köszi !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Avira Premium Security Suite 3 hónapraitt .
Jó de az nem legális...
Doomista
ujra akarom rakni,mert nagyon fura dolgokat csinál most a gépemen ez az avira ! ha a virusirtoja bevan löve torrentet benyomtam,és befagyasztja a gépet ! ha benyomok és frissiteni akarok egy programot,akkori is befagy a gép ! kilöttem akkor minden jó volt...aztán nézem és azt irák hogy XP 64 bit...32 biteset nem irnak ki...nahmost nekem 32 bites xp-m van...talán ez a gond...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
valaki megtudná anni azt a linket,ahol mindig lehet kérni avira premium IS-hez keyt ?

L7wy
MA ÉJSZAKA ÚJRA MEGPRÓBÁLUNK FELTÖRNI A TOP 10 BE? 😛

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
mert fullosan meglehet szerezni és nem fizetsz érte semmit !

zagar
Miért lenne felesleges? Van egy megoldás csak el akartam kerülni az xp újratelepítést.

Doomista
akkor nem tudom !
felesleges volt fizetni licenszért !
jah és emailben kérdezd meg öket,ök tudnak segiteni e ügyben 😊

zagar
Semmi. Ugyan úgy átírányit ide:

Doomista
szedd le a spyware doctort a gépröl teljesen revo uninstaller programmal.
aztán oldalrol rakd fel a legfrisebbet,és ugy probáld !

zagar
Sziasztok!

Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a a tavaly vásárolt spyware doctor licensem ma járt le. Azóta megvettem az új licenset, de nem tudom, hogy kell aktiválnom a licensemet. Ugyan is kiírja a programm, hogy az elõfizetés lejárt stb... de amikor erre rákattintok átirányít a spyware doctor oldalára ahol kéri a licenset és az aktiváló kódot. Nekem aktiváló kódom nincs , mert nem dobozos a szoftverem csak a licenset kaptam meg. Hogy a fenébe aktiváljam az új licensemet?

precision
köszi

Bazinga!

Doomista
spyware doctor starter

precision
melyik a legjobb, lehetõleg ingyenes és gyors spyware irtó?
nem kell rezidens védelem, csak ha futtatom kutasson spyware után és írtsa ki õket

Bazinga!

Doomista
remek,örülök neki ! nincsmit

nem már nem csinál semmit, remélem nem is fog kösz a segítséget!
lck
Lehet hogy kipróbálom majd, de valószínûleg nem fogom hosszú távon használni.
Doomista
egyszoval teis ezt használod és a legjobb szerintd is <#nevetes1>

lck
Valószínû hogy hatalmas rajongótábora lesz. A nortont akkor is sokan használták amikor totál sz@r volt. Azt hitték hogy ez A vírusirtó. ( lásd: Internet Explorer )
Így most hogy valószínûleg egész használható lett, tarolni fog.
Yes!
Csak olyan szépeket írnak rolla. Habár ahogy elnézem és azt, hogy melyik újság írta, hát ... akkor már érthetõbb. NOD szindróma? <#nyes><#hehe>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
már rég bevolt rakva,kielemeztük 😄 gyökerek akik kiprobálták,ennyi.

Ehhez mit szóltok? Katt.
Esetleg vélemény?

Doomista
szép virusok ! grat hozzájuk...áh csak zombipc-t akart csinálni valaki a pcdböl,rolad spammoltak volna,stb....szal megnyugodhatsz nincs gond,ha leirtottad mindet ! remélem jo védelmed van,mert akkor nem fogod ujra beszopni ezeket !
jah okozhatja...mér most is okozzza ?

2 trojan agent,adware 180 solutions,malware trace ezt a malwarebytes anti malware találta, az a squared antimalware az meg 1 vmit de azt nem tudom. és most akkor vki ellopta a dolgaimat? elõre is kösz
Csá Doomista!

Ma a doki talált egy Rootkit.Agent!sd6 nevû sz@rt. Az lenne a kérdésem, hogy ez okozhatta-e azt a hibajelentést amit a #9309. hsz-ban írtam?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Doomista
és mit talált ?

Józanparasztész.exe 2.11-es verzió.
malwarebytes antimalware az talált 4, az a-squared antimalware meg most kezdtem el futtatni reggel
oks.de ezeket már tegnap megcsináltam
Doomista

Doomista
nem értelek...ezt szedd le,itt 30 napig valos védelemmel fut...scannol vele pazmeg :]

oks addig is kösz
a-squared antimalware ezzel semmit nem tudok kezdeni azt írja free account
Doomista
omgf,inkább örülj hogy itt vagyok 😄 más ugysincs itt már 😄 söt én is megyek,ugyhogy több segitséget már nem kaptok ma estére,majd csak holnap reggel jön a válasz 😄D

Doomista
kellene,de nincs...szal 30 nap rulez,aztán ujra leszeded,elvileg igy megy...malwarebyteshez meg valos védelemhez kell serial,azt simán fullá tudod tenni.

oks már megvan.a-squared antimalware ebbõl feltört verzió kell?
Doomista
programot elinditod,scanot benyomod,lement a kis táblázatban a sok mondat,elöjön egy log,a logot kinyomod,a táblázatba megkeresed ezt a mondatot amit bemásoltam ide,kipipálod és fix checked vagy mire nyomsz,aztán ha kell restart restartolsz.

miaz hogy nekem..? ez olyan lealázó😄

oks kösz
Doomista
valos védelembe elég lenne neked az a-squared,vagy malwarebytes antimalware avg mellé...