Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bezzeg a honfitársaink felismerték volna, egybõl😄
F-secure online scan nem ismerte fel??
Doomista
googlet probáltad ? csak mert nem akarok most ide irni csomo olyat,amit szerintem már tudsz,mert nem vagy newbie...pl itt pár hasznos dolgot leirnak,nem kell össze vissza telepiteni minden féle szoftvert

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Egy Antivirus2009 virussal fertozott gepet meg ki lehet tisztitani?
Roviden elmondom a problemat: az Antivirus2009 sikerult torolni, de mivel egy par nap eltelt, ezert ujabb kartekony dolgokat toltott be a gepbe. A PC szuperul beindul, de nem lehet lezarni es rovid idore mar kezd lelassulni. Telepiteni nem lehet antivirusokat esetleg olyan virusolo kellene, amit nem kell telepiteni.., mert valami atvette a hatalmat.

A Malvarebites Anti... detektalt 16 db bejegyzest, de torolni nem tudta, csak ha egy par dolgot kikapcsoltam a Windows Task Manag.. Az internet nem mukodik, ezert azt sem tudtam frissiteni (Malware..AM).

Valaki tudna valamilyen megoldast (nem az en gepemrol van szo)?
Doomista
!! SIKERÜLT MEGOLDANOM EZT AZ IEXPLORE.EXE PROBLÉMÁT !!
Igen,egy virus volt.
Ma a Nod,Kaspersky,F-Secure mellé lefuttattam a bitdefender online scannert is.

Ime az eredmény a bitdefendertöl! Csak a bitdefender talált egy virust,amit törölT is...google...máris itt egy virustotal eredmény. klikk
hoppá ! Nod nem ismeri fel,sem a Kaspersky,se az Avira ! és még sok más program nem...Bitdefender meg hooppáááléé felismerte ! 😄DD
Restart...nincs már ott az iexplore.exe...
közben ráis jöttem,hogy bizony ez a virus mutatott is pár rosszasságot a gépen...az avirát mint védelmi szoftvert elis kapta,mivel ha a tûzfala bevolt löve,akkor a torrent inditásánál,játékok frissitésénél,BIZTONSÁGI programok SCANNOLÁSÁNÁL lefagyott a gép! + az internetet néha kilötte,felemelte nagyon ritkán a CPU-t,hogy már fagyogatott a gép,és nem tudtam olyan krv sok mindent egyszerre futtatni...malwarebytes programnál meg a védelmét szakatokra szedte 😄
Elöször azt hittem,hogy az aviránál ugyebár a gond,mert ha a tûzfal off volt,akkor minden rendben volt,már fennt is volt a gépen a avira setup fájlja...De jo, hogy még még és még utoljára online scannoltam,és a bitdefendert nem hagytam ki ! hálám ennek a programnak most ! ennyi.köszöntem.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

slime001
Visszatettem a Security Suite-et mert sehogy se sikerült megcsinálni, hogy rendesen fusson a torrent! :\

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista
egészségedre 😄

Te meg csak tetted, hogy hülye vagy?😄
Doomista
semmi...én ezt nem értem !

Scan-eld le a gepet:
SpyHunter
Superantispyware

Lehet, hogy ezek eleg ocska programok, de lehet, hogy valamit eszlelnek!
Doomista
csak a gáz hogy nem tudom melyik fájlt 😄 mert sehol semmi nem ir semmit,a kereséssel meg amiket talált,azok meg normális fájlok,futtatam öket...total cm ugyan ez,szal nem tudom mi lesz !

slime001
Küldd el elemzésre Aviráéknak a fájlt! http://analysis.avira.com/samples/index.php

Doomista
Egyértelmüen ez az iexplore.exe virus ! Márcsak az a kérdés,hogy hogy irtsam le ! Scannolom még1x kaspersky és nod online scannerrel ! HA ezek sem találják virusnak,akkor feladom !

slime001
Egyértelmûen a Comodo okozza, de engedélyezve van neki a port amit az uTorrent használ szóval nem értem.

Doomista
comodo off ?
avira off ?
csökkentett modban valo torrentezés ?

slime001
Torrentezés közbe megint passzív vagyok. Fogalmam sincs mit csináljak.

En csak a CIS hasznalom. Az igaz, hogy az antivirusa nem vesz eszre mindent, de remelem, hogy a kozeljovoben javitani fognak rajta.
<#vigyor0><#taps><#kacsint>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

slime001
Köszönöm szépen. Valóban lehet antivírus nélkül telepíteni. Csak nem kellet csalódnom a Comodo-ba.

Doomista
zsir ez fontos válasz volt,akkor a gyereknek meglehet a tûzfal simán :]

Én nem használom a Comodot, de egy másik fórumon ezt olvastam nem is oly régen, hogy így is lehet telepíteni. Remélem nem vezetlek félre? Majd írd ide ha sikerült feltolnod a gépre. <#vigyor0>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

slime001
Tényleg? Erre már én is gondoltam, de lusta voltam feltenni. Na akkor e' öröm e' bódottá'😊 Teszem is fel!

Nyugodtan töltsd csak le mert a telepítéskor úgy is rákérdez majd, hogy melyik részét akarod telepíteni. Nem telepíted az antivírus részt, csak a tûzfalat. Ennyi.

Doomista
nem adnak ki ujabb verziot rá,ami bugokat frissitéseket tartalmazna...ezt értettem frissitésnek.
direkt csinálod vagy kecibuta vagy ?😄

Most dobta ki nekem azt, hogy update-elni akar. Akkor most akarja felpakolni az AV-t?
slime001
Magukkal szúrnak ki!

Doomista
de nem érted...nem lesz már CSAK firewall verzio...szal nem frissitik,stb,hiába szeded le most a downloadrol,igy meg nemjo :\

download.com?
Doomista
me too.

slime001
Marad az Avira tûzfala. Pc Tools-os nekem nem jön be.

Doomista
baszki ! azért ezt nem vártam a comodotol...krvára nem...ez nagy csalodás volt...ilyet tenni... :|

slime001
Én is azt hittem, hogy hülye vagyok. Tölteném le, végre lejön és akkor látom, hogy ez az IS. Felmegyek megint letöltöm és megint az IS. Nekem csak a tûzfala kéne, a buta vírusirtójukra nincs szükségem!😊

Doomista
nah pazmeg,akkor nem láttam énsem rosszul...

slime001
Sima Comodo-t nem lehet letölteni csak az IS-t. Micsoda gerilla marketing...<#levele>

Doomista
szerintem van szükség tûzfalra router mellé is !
comodot ajánlom.link

Router mögül netezek szerintetek van szükség tûzfalra, ha kell akkor melyiket érdemes feltenni?

..AnVir Task Manager 5.4 ma ingyen[/b
Még eszembe jutott valami így munkába készülõdve. Meg kellene majd nézned, hogy ha csökkentett módban indítod el a Windows-t akkor is ott látod a Feladatkezelõben, hogy fut ez az iexplore.exe? Mert ha igen akkor (szerintem) tuti, hogy valami kártékony alkalmazás futtatja.

Doomista
hát ennyi scannolos tisztitás átfésülés után ha semmi virusra utalo jelet nem találtunk,akkor csak nem az...elvégre télleg a net gyors,gép nem lassu,semmi baja a gépnek...persze ok,lehet hogy nagyon csendben fut valami...de ennek kicsi az esélye. szóval végülis nyugodt vagyok,de akkor is passive egy helyzet ez...

Lehet, hogy valamilyen programot telepitettel ujabban es az hasznalja, mast nem tudok mondani. En kulonosen nem ismerem az SP3 frissitest, ezert nem tudok hozzaszolni, mert lehet, hogy a system-ben valami hasznalja mar kezdettol fogva.
Doomista
nálam is annyi ! csak frissitettem a windowsot sp3ra !
nah mind1 hagyjuk,ez nem megy,majd még probálgatom amit tudok

aki segitet annak 1000x thx !!!! :]

91KB nalad is a merete?
Latom nalad ez az iexplore.exe 2008.04.14 volt modositva, tettel uj windowsot? Vagy valamilyen frissitest vegeztel?
Doomista
fele megvan ami nálad is,azokat nem kelle törölni,ami a software mappában,az olyanokh,hogy belépek pl a SPXXX mappába,és elöjön az egész ie,onnét is eltudom inditani az iet !
dll fájlok csomo stb.

Normalisan igy kell kinezzen az "iexplore" kereses eredmenye:

Egyetlenegy fajlod az IEXPLORE.EXE-27122324.pf ami normalis.
Doomista
<#gonosz2>

Doomista
csak tracking cookieket talált😄D

Doomista
asquared fut...majd jelentkezem...

slime001
mé' hazucc'?<#smile>

Nem hisszük.

Doomista
egy képet feldobok,csakhogy ne ha azt higgyétek,hogy szopatlak titeket,valaki szerint -.-

És az A-Squared Anti-Malware? Ha ez sem, akkor részemrõl feladtam a küzdelmet.