Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avira nem véd meg?😄
Doomista
kiis nyomoztam !
ezen az oldalon bennevan a kodod a listában ! 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ne tord sokat a fejed, mert ezt a kepet Paint-be keszitettem es annyi szamot irtam be, hogy ferjen ki a 120x20 pixeles kepbe.
Azert jelenthet egy kodot is, nyomozd ki!
Nem fertoz meg, mert az egy kep es a kepben a bitek maskepp helyeszkednek el.
Tudniilik, hogy a 0 karakter: 00110000 es az 1 karakter: 00110001 felel meg 8 bit formaban.
Doomista
nemtom mit akar ez a bináris szám jelenteni a logoban 😄
hekker lehet 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

slime001
Szerintem egy rejtett kártékony kód van benne elhelyezve és agyon fertõz itt minket minden egyes hozzászólásával!😊

AVIRA - \"More than security.\"

ja...kosz!
Doomista
itt most a te logod az érdekes 😄

slime001
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
értem!😊

Azert SPOILER, hogy legyen erdekesebb.
slime001
Kezdek félni a vírusoktól!:'(

A Panda-rol azt mondtak, hogy kb 500.000 db virust kepes felismerni, tehat biztos van kb 1.000.000 db is, amelyik kozul 1 allo farku!<#integet2>
slime001
ez most miért spoiler amúgy?😄

Doomista
mi a ?

slime001
Álló farkú vírus? wtf?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A virustamadas, kiuzes, stb. eleg nagy gondot okoznak, csak arra kell vigyzani, hogy nehogy egy szep nap az ember egy ilyen meglepetesre jusson!
Doomista
és még a 9999 is ték...ez ritka szép doubleték😊

Wreck86
<#eljen> 😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Pianista
a gamert viszon olyan jóra csinálták hogy nincs mit hozzászólnom😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista
TÉK

Doomista
oh istenem...

Pianista
nem csoda hogy a 360-as kiesett... nekem úgy belassította a rendszert mint a... izé... az... aztán már a DVD, CD meghajtókat az istenért se akarta elõhozni, de a progi törlése az valami hihetetlen... elvett az életembõl 40-50 percet😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

lck
Doomista
ez a teszt ahogy beszállt az én fülembe,ugy jött ki...mi itt megtanultuk már régesrég,hogy nem tesztek alapján döntjük el,hogy mit teszünk a számitogépre védelemként.

slime001
Ez a 'teszt" ha nevezhetjük annak elég gyatra volt. Inkább összehasonlítás, de még a mérések se voltak pontosak. Avira nem használ több ramot, mint az ESS ez tapasztalat. Avira a telepítés végén szól, hogy újraindítja a gépet. Engem nem igazán gyõzött meg és semmi pénzért nem telepítenék megint Pandát a gépemre. Az AV-Comparatives-nek "picit" hivatalosabb volt a tesztje és nem abból állt hogy felmegyünk random lapokra.

Sziasztok, tudnádok mondani nekem Vista 64bit-en mûködõ, és jó hatásfokú spyware írtót? Ashampot,meg Sw doctort probáltam, de egyik sem fut 64 biten -.-

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

lck
Elavult nortonnal tesztelték.
NAVGE 2009 forever !!!
Nortonosok halló! <#eplus2><#nyes><#eplus2>

Ariane

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

L7wy
Az a cikk amit kl24h linkelt 2008. Február 11. 21:10 ból való.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
Hogy mondjam h a Vipre nem új program.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Vipre az a CS+AV lesz. Szóval faszaa😄
L7wy
Comodo sokkal újabb.

L7wy
Ez a vipre már régóta van. És nem is jó egyáltalán.

De meg fogjak tervezni, hogy minel kevesebb memoriat zabaljon, stb.
Hat most is azertletesztelheto, ez is eleg uj vagy meg ujabb, akar a Comodo.
Doomista
najon teccenek a logoi 😮
sok sikert a programnak...

Ezt is jora tervezik!
Hivatalos oldal itt!
Doomista
engedélyeztem nyuggee :]
csak hát akkor is...ilyen elö ne forduljon többé aviránál.

Anno nem volt ennyi fejlesztésük. Most már rengeteg termékük van.
"Comodo átment hárdkór fejlesztésbe."
Ezt hogy erted?
slime001
Vedd le a tûzfal szintjét Mediumra vagy engedélyezd a Malwarebytes-ot. Más ötletem nincs.

Doomista
<#heureka>

Doomista
avira tûzfala szépen blokkolja mindig a malwarebytes frissitéseit 😄 persze ok orvosolni lehet a hibát 😄

Comodo átment hárdkór fejlesztésbe😄
slime001
nem...igen!

Doomista
mivan ? miröl beszélsz ? bevagy szivva ?😄

slime001
az ellen nem véd!444

Doomista
virus védelemmel ellátva ugye ?

slime001
azaz😊