Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

hol tölthetem le?

Doomista
programot leszed.
felrak.
scannol.

ha ez sem irtja le akkor valszeg lehet már nincs is fennt.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

hogy mi?

Doomista
malwarebytes antimalware.

a kaspersky nem talált semmit,jah de a flashplayert nagyon veszélyesnek jelölte.....kár pedig szimpatikus kezelõfelülete volt a kasperskynek😄

slime001
Igen, a tûzfalnak az a dolga, hogy megkérdezze kiengeded-e a netre a programot, játékot, keyloggert!😄

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista
nálam is egyszer megkérdez mindent oszt kész.ez a jó tûzfal szerintem. mindenki rákérdez...decsak 1x. persze nálam rendesen bevan állitva a tûzfal,slime álltal,szoval nálunk nem alapban van,igy jobb a védelem stb.

Narxis
Az lol, nálam most Avira is rákérdez mindenre ami netre akar menni, igaz csak egyszer de ez így nekem sokkal jobb mert tudom, hogy mit engedtem ki netre és mit nem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pianista
kapcsold ki a Defense+ opciót és akkor csak egyszer kérdez😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista
mert nem állitottad be megfelelöen.

#10358: comodo az nem win tûzfal! 😄
és nem is normális,nálam nem kérdezett rá msnre a win tûzfal soha,nemhogy ff,utorrentre ! 😄

Narxis
Szerintem normális dolog, még a Win beépített tûzfala is rákérdez egy csomó dologra.

Met
Ez a kötsög Commodo miért kérdez rá idõnként mindenre, hogy kiengedem e?
FF, MSN, Utorrent stb.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

slime001
😄DDD

Narxis
Csökkentett módban próbáld törölni.

Pianista
he??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista
hagyd már el azt az istenverte krva starter verziot mostmár mert beledugom az egyik füledbe és a másikkal kampoval huzom ki !

Pianista
-tudod, törli- kimaradt a vesszõ😊

Pianista
töltsed le a starter verziót... ingyenes, csak a védelem van lebutítva, frissíteni bármikor tudod törli amit talál...

slime001
És fizettél? NEM! Akkor kuss!

Jah de egyetlen szenny malware eltüntetésért már 50 ezert is perkálhattam volna...még most sincs megoldva...

slime001
Tényleg baromi vicces, hogy valaki pénzt kér a termékéért. (Ami ráadásul elsõ rangú)

ok kössz

de amúgy igaz azokat is megpróbálom majd

a spyware doctor nem látta illetve hülyeségeket jelölt be.de ami viccesebb természetesen õk is szép pénzt akarnak hogy egyáltalán használhassam terméküket...

Doomista

slime001
Szerintem valami spyware irtóval próbálkozz. Pl: Malwarebytes, Spyware Doctor, A-squared stb.

hol tölthetem le?

Doomista
töröld az avg programmal valahogy valahol. vagy keresd meg a fájlt és töröld.

Doomista
kaspersky antivirus.

megoldási lehetõség?

Hello!
Egy kérdésem lenne! AVG8-at használok és egy párszor bejelzett a Resident Shield , hogy egy potenciálisan felesleges? programot észlelt!( Potentially unwanted program) A C:System volume Inf.ban egy dll.
Adware generic3 AEVS. Valakinél elõfordult ilyesmi? Mi ez ? Hogy találom meg mivel van gondja ? Mi a teendõ? Bocs ha elég lámának tünik a kérdésem!!
Doomista
igen.

magyarán sikertelenség.sajna:/

Doomista
semmi

mondjuk majd kiderül de már nagyon idegesít hogy naponta próbálkozik ez a szenny trojan downloader agent módósításokkal....

Na a helyzet az hogy elöször alappal néztem meg és akkor talált is vmit töröltem plussz volt 3 figyelmeztetés és 2 fals de egy fájlt nem tudott megnyitni és az erõsen gyanús volt..most preniummal végig nézve már csak 2 figyelmeztetõ jutott..akkor most mi is a helyzet?

szerintem semmi:/

nem fûzök hozzá sok reményt.nem hozzáállás kérdése sajnos...

Doomista
kaspersky antivirus...
f-secure antivirus...

...ha avira nem,talán ezek még leirtják...rendes program mindhárom,de majd elvállik mi lesz az eredmény...kiváncsiak leszünk mi is melyik program válik be nálad...

....

Doomista
ilyen hozzáállással nem lesz eredmény.

rendesek.de majd elvállik mi lesz az eredmény...

slime001
90 napos teljesértékû license.

90 napos próbaverzió?

slime001

"bár ha fizetõs akkor nem jó"

Elõtted lévõ hsz-ben volt a megoldás...

Doomista
ez virus lehet...bitdefender online scannert probáld meg,az irt is.

mrzoltan
THx doom az AVira promociós .key kérõ linkjét
Hali!
Lenne egy kérdésem. Nem az én gépemen van ez a jelenség így csak elmondásból tudom. Nem lehet telepíteni (letölteni még lehet) antivírusokat (KAV, NOD, ...stb) mert félúton leáll a telepítésük valami olyan hibaüzenettel, hogy nem vagy jogosult, vagy nincs hozzáférésed vagy valami hasonló miatt. Bocsi a fogalmazásért de mint mondtam nem az én gépemen van ez a jelenség. Én valami keményebb vírus fertõzésre gyanakszom ezért kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne telepíteni valahogy valamilyen trükkel mégis csak mondjuk a KAV-ot és azzal tisztogatni? Én véleményem szerint valami vírus akadályozza a telepítést.
Köszi.

kiváncsi leszek hogy megtalálja e....

Doomista
innen letöltöd
csak azért töltöd le hogy leirtsa,aztán visszarakod a nodot ennyi.