Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Az Avira Premium Security Suite-hoz is lehet 90 napos licenszeket kérni mint az antivírhez?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Doomista
ezt nem vártuk töled...nagyon nem volt szép dolog betenni ilyen mondatokat ide+még linket is? felháborito. törlésre fog kerülni,szégyeld magad !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

slime001
Én Avira mellet már egy jó ideje elfelejtettem õket!

AVIRA - \"More than security.\"

Returnil Virtual System Premium Edition 2008.Régebben már felhivtam rá a figyelmet,de gondolom rajtam kívül nem használja senki.Kár,mert aki venné a fáradtságot kipróbálni,elfelejthetné a vírusokat.
Letöltés:Link.Legális kulcs 2010-ig D17BD16A5C66A887D2F1F7D0E9A9CE3A.

<#vigyor2>

TU
DOOM

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
de most az AVIRÁROL VAN SZÓ ! NEM A NORTONROL.
AVIRÁROL.
NEM
A
NORTONRÓL.

<#idiota><#idiota>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nálam is frissít (de ez nem AVIRA) ötpercenkét.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
nekem is frissül mint a pejva😄

Narxis
Nekem frissül mint a pejva, Premium Security Suite.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

JoeFromHun
Sziasztok!

Az AVIRA másnál sem akar frissíteni? Hiába dobom fel a legújabbat ... Internet Connection Failed üzenettel nem frissül. 😞

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Narxis
szemét 😄

Doomista
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
ezt töröld a hijackthis programmal.

ezt meg msconfigbol lödd ki:
C:\WINDOWS\system32\HPZipm12.exe

amugy semmit nem találtam ami gyanus is lenne...lehet hogy nincs virusod...végülis az hogy a te cimedröl küld valami egy linket másnak,még van 50% esély rá,hogy nem virus...egyszerüen csak valahogy valamilyen modon valahol szerepelt a te cimed,és valahogy elkapták...

egyik haverom egyetemen internetezik a suli netjéröl,és az ö ciméröl is mindig jön rám egy virusos linkes oldal,de az ö laptopján egy szál virus sincs,szoval az egyetemen hálozatában van valami vagy ilyesmi...lehet nálad is ez a helyzet....nincs semmilyen virusod.

Vanek
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 17:52:01, on 2008.12.30.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
E:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware\aawservice.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\Analog Devices\Core\smax4pnp.exe
C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe
C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe
E:\Program Files\HP\HP Software Update\HPWuSchd2.exe
C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE
E:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Electronic Arts\EA Link\Core.exe
C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe
E:\Program Files\DAEMON Tools Pro\DTProAgent.exe
E:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\PCSync2.exe
E:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\PCSuite.exe
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
E:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\system32\HPZipm12.exe
C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe
C:\WINDOWS\system32\PnkBstrB.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
E:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqSTE08.exe
C:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe
C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
C:\Program Files\Common Files\Nokia\MPAPI\MPAPI3s.exe
C:\Program Files\PC Connectivity Solution\Transports\NclUSBSrv.exe
C:\Program Files\PC Connectivity Solution\Transports\NclRSSrv.exe
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\usnsvc.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
E:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.invitel.hu/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - E:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: IeCatch5 Class - {2F364306-AA45-47B5-9F9D-39A8B94E7EF7} - E:\PROGRA~1\FlashGet\jccatch.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\ssv.dll
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
O2 - BHO: gFlash Class - {F156768E-81EF-470C-9057-481BA8380DBA} - E:\PROGRA~1\FlashGet\getflash.dll
O3 - Toolbar: FlashGet Bar - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - E:\PROGRA~1\FlashGet\fgiebar.dll
O4 - HKLM\..\Run: C:\Program Files\Analog Devices\Core\smax4pnp.exe
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe" /tray
O4 - HKLM\..\Run: RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot
O4 - HKLM\..\Run: E:\Program Files\HP\HP Software Update\HPWuSchd2.exe
O4 - HKLM\..\Run: C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: "E:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe"

a másik érdekes,hogy az msn photo virus remover a nod32nél törölt egy file...

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Doomista
kösz.

de akkor sem probálom ki 😄DDD

Narxis
Kipróbáltam, eddig minden ugyanaz, amúgy mikor kértem egy analizálást akkor kiírt pár dolgot, 56MB adatszemét, nincs bekpcsolva windows tûzfal(Avira van), nem optimalizált az internetkapcsolatom stb. Talált 14 biztonsági hibát de azt nem nézhettem meg, hogy pontosan mi, eddig nem vok tõle elájulva.

Narxis
XD ok.

Doomista
most probáld ki.

Narxis
Megnéztem a programnak a honlapját, lehet kipróbálom. Na nem az ilyn szövegek matt, hogy 300% faster internet meg stb. 😄 hanem mert azt írják, hogy minden változtatást biztonságosan vissza lehet állítani.

Doomista
jah ezeket ismerem. xp manager felejtös,többi fasza.

Narxis
Vista/XP Manager, Advanced System Care talán még a TuneUp 2009 amiben bízok, amit kipróbáltam és lószar: Ashampoo WinOptimizer(olyan dll-eket is törö ami miatt utána a rendszer bár gyorsabbnak tûnik nagyon instabil lesz), bár a TuneUp bizony moduljait is idesorolnám.

Doomista
http://rapidshare.com/files/174084827/System.Mechanic.Professional.8.5.1.1.rar
valaki kiprobálhatná ezt a system mechanic programot ! 😄 elvileg nagyon jó tisztito program...bár nálam 2 éve csak szimplán szétcseszte a windowsomat...ugyhogy nem merem feltenni 😄

Megelõztél a válasszal etele34. Én is éppen ezt akartam írni.
Nekem lenne egy kérdésem Norton ügyben. Barátomnak a NAV 2009 van a gépén és kellene mellé egy jobb, de azért valamennyire egyszerûen kezelhetõ tûzfal. A ZA-val szépen összeakadt a Norton, lefagyások sorban ezerrel, így az kiesik a választásból. Comodo meg kicsit bonyolult de nem tudom, hogy merjük-e feltenni a NAV mellé? Nem fognak összeakadni? Gondolok a Defense+ funkcióra. KAV például rendesen összeakadt a Comodoval, Defense+ kikapcsolása után is lefagyások sorozata volt. Ha van javaslat a tûzfalra a NAV 2009 mellé akkor azt szívesen fogadjuk.
Köszönöm elõre is.

Ha van már újabb verzió is (NAV/ NIS 2009) akkor mi a jó francnak görcsölsz a régebbivel? Meg aztán a 2009-es teljesen áttervezett, új alapokra épült és még nyomokban sem hasonlít az elõdökre! Tedd fel a NAV 2009-et és nem lesznek ilyen gondjaid.

Wearwolfff
Hy All! SOS!
Norton Antivírus 2008.

Egyszerûen nem mûködik az autoupdate. Sehogyse.
Elõször arra gondoltam, hogy a router miatt, de nem mert bedugtam direktbe. A tûzfalat is kikapcsoltam de semmi. Így hát a programban kikapcsoltam az automatikus frissítést. De ennek ellenére az a !$@&# "LuComServer_3_4" nevezetû program bizonyos idõközönként full lezabálja a procit (amirõl jól tudom, hogy az autoupdate). Namost, ha kilõttem akkor mi a francnak indul el? <#confused>
Megaztán ki se lehet lõni a folyamatkezelõben. Szóval restart félóránként. Öt perc mire feláll. <#idiota>

Ezelõtt 2007 volt és zokszó nélkül mûködött. Másnak is van ilyen problémája? Vagy próbáljam meg a 2009-et? Reménykedve, hogy az jó lesz?
Vagy kéne valami javító patch. De azt ezeddig még nem találtam.

Help plz!

Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com

Doomista
msn-t rakd ujra.
töltsd le ezt,scant be,logot másold ide.
http://www.msnvirusremoval.com/download.php
http://www.softpedia.com/get/Antivirus/MSN-Virus-Cleaner.shtml
http://clean-virus-msn.en.malavida.com/d4782-free-download-windows
ezeket is töltsd le futtasd le hátha kiszedik...

Vanek
hi! nekem most msn-enem ugrálgat mindenféle ismerõsök ablakára fel-le,meg küldözget mindenfelé vmi csomagot,de nod,meg trojanölõ sem talált semmit...szerintetek virus,v csak telepítsem ujra az msnen? vagy vmi keresõ-irtó programot tudtok,mert nem sztném hogy behaljon a gép

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Doomista
nem a fájlt törli ki,hanem a virust !!

Klaus Mosanke
Köszi a választ. Nem lesz baj ha kitörlöm? Mert hivatkozik a C:\WINDOWS\System32\svchost.exe-re is ami meg mintha a Windows része lenne.

Doomista
csökkentett módban hálozat nélkül töröld ki.
a rendszervisszaállitás kivan kapcsolva igaz ? ha nem akkor start menü-sajátgép-tulajdonságok-a rendszer vissz.-a rend. visz. kikapcsolása pipa be

Klaus Mosanke
Ja és próbáltam törölni de újra elõjön egyszer csak megint ez az üzenet.

Klaus Mosanke
Sziasztok!
Mi lehet ez? az Avg 8 Anti-Virus free amit használok és az utóbbi idõben ezt az üzenet dobálgatja, ha egy idõre magára hagytam a gépet.
>> A Resident Shield jelzi: Adware Generic3.AEVS C:\System Volume Information\ _restore{B57A4CAF-5056-4973-8620 E81E6BD43894}\RP346\A0139671.dll Potentially dangerous object C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

L7wy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy leáll a topic néha 😛

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

MAGLEV
Köszönöm szépen a választ.

Doomista
programok,játékok által hátrahagyott mentéseket,információkat,adatokat,kódokat tartalmazó fájlok.ezek lehetnek TEMP fájlok,például böngészök által készitet TEMP fájlok,vagy játékok TEMP fájljai,mint például a Guild Wars,ez a saját mappájába menti a TEMP fájlokat,de pl a böngészök a TEMP mappába mentik ezeket a fájlokat,és ezek is 0 bytesek lehetnek.persze nem csak 0 bytesbe vannak,bytestöl megáig terjedö fájlok ezek. nyugodtan lehet törölni a 0 bytes fájlokat,de amik már tartalmaznak kódot,vagy olyan fontos mentést,vagyis már van rendes "méretük",azokat megkell gondolni hogy törlöd e.pl böngészök mentik ugyebár a felh.-t, jelszot,hogy milyen oldalt nyitottál meg,könyvjelzöket,nah ezek temp fájlokba is mehetnek,szoval ha törölnéd az egész TEMP mappát,sok ilyen adat,mentés veszne el.
én igy probáltam megfogalmazni,persze nemvagyok egy profi megfogalmazo,lehet javitani...talán VITÁZNI velem 😄 de azért remélem érthetö voltam 😄

MAGLEV
Sziasztok!
Bocs ha nem jó helyen kérdezem. Csináltam egy alapos tisztogatást a barátnõm gépén a Glary Utilities programmal (is). A lemeztisztítója talált (sok más mellett) 225 db nulla bájtos fájlt amire azt jelölte meg, hogy ezek általában biztonságosan törölhetõek mert nem tartalmaznak adatokat. Na én ki is töröltem ezeket nagy bátran, de lett mentés róluk a programban a biztonság kedvéért. Tudtok mondani valamit, hogy egyébként ezek a nulla bájtos fájlok micsodák?
Köszi.

Doomista
csomo forumon leirták a megoldást...
kb 10 mp volt megkeresni a választ rá...

Pianista
az everest-ben a lapkakészletnél olyan problémát ír legalul hogy "AGP letiltva. Ez teljesítménycsökkenést okozhat"... ezt hogy tudom helyreállítani??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Megnézem az IDFet az arab szájberterroristákkal szemben😄 Bár QNXre van vírus?
Met
ahha
vetítés OFF
harc a spyokkal ON

Na akkor egy kis OFF.
Ezzel ne vicceljetek ha kérhetem. Nagymester mint olyan nincs, csak alapítója, Õt úgy hívták (1998-ban meghalt): Imi Lichtenfeld (Magyarországon BP.-en született majd kivándorolt Izraelbe). Egyedül Neki van Expert 8. szintje ami a legmagasabb szint. Õ alapította és hozta létre ezt az önvédelmi harcmûvészetet. A következõ utána Expert 7. szint és aki ezt jelenleg egyedül birtokolja az Õ neve: Eyal Yanilov.
Õ rendelkezik egyedül a világon a legmagasabb képesítéssel, mint a Krav Maga oktatója. Õ a Nemzetközi Krav Maga Szövetség elnöke egyben és Õ volt a legjobb tanítványa Imi Lichtenfeld- nek és ezért Õ örökölte a jogutódságot és a címet.
Magyarországon az izraeli származású Tal Kvores vezetõ edzõ (expert 5. civil divisio szint) a legmagasabb szintû civil divisio Krav Maga oktató. Ez nem éri el a katonai kettes szintet és sokban el is tér attól.
Divisio (civil) szintnél a maximum az ötös szint. A katonainál pedig a nyolcas de azt csak egy ember érte el eddig, az aki alapította.
Az én négyes szintem katonai szint. A Israel Defense Forces (IDF) - elõzõ nevén THASAL - kötelezõen elõírja a használatát és az alapkiképzés egyik része is az elsajátítása. A vizsgán kötelezõ a kettes szint elérése és annak letétele mindenki számára. Ez katonai szint! Mindenki teljesíti ezt, még az alig ötven kilós nõk is. Néhányan meglepõdnétek ha egy ilyen hölgy használná ezt a tudását veletek szemben.
No elég volt az Offolásból és remélem a moderátorok nem adnak érte büntetõ pontokat.

slime001
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ingyen van^^ +jár hozzá 90 napos avira kulcs!😄

mrzoltan
mennyi darabja?
slime001
Jegyeket nálam lehet kapni és a fogadást is itt lehet megtenni! +1voks etele krav maga nagymesterre!😄

Doomista
szeretem mikor a virtuális világbol éttérünk a valoságba 😄 ez olyan nagyképüs nagypofáju dolog...

L7wy
Én is beszállok, helyszínt is az mondtad válasszon Doomista, ezt a jogot kérem magamra, és én azt mondom, legyen Szabadkán újévkor vagyis 31.én pont 24 kor.<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
WoW de veszélyesek lettetek :p<#nemtudom><#vigyor2><#wow1><#wow1><#wow1><#violent><#violent><#violent>

Met
látom a szájkarate már megy...

Doomista
Boldog Hanukát akkor ! <#pias>

Doomista
<#wow3><#wow3>