Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Letöltés:Link.Legális kulcs 2010-ig D17BD16A5C66A887D2F1F7D0E9A9CE3A.
DOOM
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
AVIRÁROL.
NEM
A
NORTONRÓL.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az AVIRA másnál sem akar frissíteni? Hiába dobom fel a legújabbat ... Internet Connection Failed üzenettel nem frissül. 😞
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
ezt töröld a hijackthis programmal.
ezt meg msconfigbol lödd ki:
C:\WINDOWS\system32\HPZipm12.exe
amugy semmit nem találtam ami gyanus is lenne...lehet hogy nincs virusod...végülis az hogy a te cimedröl küld valami egy linket másnak,még van 50% esély rá,hogy nem virus...egyszerüen csak valahogy valamilyen modon valahol szerepelt a te cimed,és valahogy elkapták...
egyik haverom egyetemen internetezik a suli netjéröl,és az ö ciméröl is mindig jön rám egy virusos linkes oldal,de az ö laptopján egy szál virus sincs,szoval az egyetemen hálozatában van valami vagy ilyesmi...lehet nálad is ez a helyzet....nincs semmilyen virusod.
Scan saved at 17:52:01, on 2008.12.30.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
E:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware\aawservice.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\Analog Devices\Core\smax4pnp.exe
C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe
C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe
E:\Program Files\HP\HP Software Update\HPWuSchd2.exe
C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE
E:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Electronic Arts\EA Link\Core.exe
C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe
E:\Program Files\DAEMON Tools Pro\DTProAgent.exe
E:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\PCSync2.exe
E:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\PCSuite.exe
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
E:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\system32\HPZipm12.exe
C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe
C:\WINDOWS\system32\PnkBstrB.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
E:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqSTE08.exe
C:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe
C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
C:\Program Files\Common Files\Nokia\MPAPI\MPAPI3s.exe
C:\Program Files\PC Connectivity Solution\Transports\NclUSBSrv.exe
C:\Program Files\PC Connectivity Solution\Transports\NclRSSrv.exe
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\usnsvc.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
E:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.invitel.hu/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - E:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: IeCatch5 Class - {2F364306-AA45-47B5-9F9D-39A8B94E7EF7} - E:\PROGRA~1\FlashGet\jccatch.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\ssv.dll
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
O2 - BHO: gFlash Class - {F156768E-81EF-470C-9057-481BA8380DBA} - E:\PROGRA~1\FlashGet\getflash.dll
O3 - Toolbar: FlashGet Bar - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - E:\PROGRA~1\FlashGet\fgiebar.dll
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
a másik érdekes,hogy az msn photo virus remover a nod32nél törölt egy file...
R U Ready?!?!? ...broken soul...
de akkor sem probálom ki 😄DDD
valaki kiprobálhatná ezt a system mechanic programot ! 😄 elvileg nagyon jó tisztito program...bár nálam 2 éve csak szimplán szétcseszte a windowsomat...ugyhogy nem merem feltenni 😄
Nekem lenne egy kérdésem Norton ügyben. Barátomnak a NAV 2009 van a gépén és kellene mellé egy jobb, de azért valamennyire egyszerûen kezelhetõ tûzfal. A ZA-val szépen összeakadt a Norton, lefagyások sorban ezerrel, így az kiesik a választásból. Comodo meg kicsit bonyolult de nem tudom, hogy merjük-e feltenni a NAV mellé? Nem fognak összeakadni? Gondolok a Defense+ funkcióra. KAV például rendesen összeakadt a Comodoval, Defense+ kikapcsolása után is lefagyások sorozata volt. Ha van javaslat a tûzfalra a NAV 2009 mellé akkor azt szívesen fogadjuk.
Köszönöm elõre is.
Norton Antivírus 2008.
Egyszerûen nem mûködik az autoupdate. Sehogyse.
Elõször arra gondoltam, hogy a router miatt, de nem mert bedugtam direktbe. A tûzfalat is kikapcsoltam de semmi. Így hát a programban kikapcsoltam az automatikus frissítést. De ennek ellenére az a !$@ "LuComServer_3_4" nevezetû program bizonyos idõközönként full lezabálja a procit (amirõl jól tudom, hogy az autoupdate). Namost, ha kilõttem akkor mi a francnak indul el? <#confused>#confused>
Megaztán ki se lehet lõni a folyamatkezelõben. Szóval restart félóránként. Öt perc mire feláll. <#idiota>#idiota>
Ezelõtt 2007 volt és zokszó nélkül mûködött. Másnak is van ilyen problémája? Vagy próbáljam meg a 2009-et? Reménykedve, hogy az jó lesz?
Vagy kéne valami javító patch. De azt ezeddig még nem találtam.
Help plz!
Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com
töltsd le ezt,scant be,logot másold ide.
http://www.msnvirusremoval.com/download.php
http://www.softpedia.com/get/Antivirus/MSN-Virus-Cleaner.shtml
http://clean-virus-msn.en.malavida.com/d4782-free-download-windows
ezeket is töltsd le futtasd le hátha kiszedik...
R U Ready?!?!? ...broken soul...
a rendszervisszaállitás kivan kapcsolva igaz ? ha nem akkor start menü-sajátgép-tulajdonságok-a rendszer vissz.-a rend. visz. kikapcsolása pipa be
Mi lehet ez? az Avg 8 Anti-Virus free amit használok és az utóbbi idõben ezt az üzenet dobálgatja, ha egy idõre magára hagytam a gépet.
>> A Resident Shield jelzi: Adware Generic3.AEVS C:\System Volume Information\ _restore{B57A4CAF-5056-4973-8620 E81E6BD43894}\RP346\A0139671.dll Potentially dangerous object C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
én igy probáltam megfogalmazni,persze nemvagyok egy profi megfogalmazo,lehet javitani...talán VITÁZNI velem 😄 de azért remélem érthetö voltam 😄
Bocs ha nem jó helyen kérdezem. Csináltam egy alapos tisztogatást a barátnõm gépén a Glary Utilities programmal (is). A lemeztisztítója talált (sok más mellett) 225 db nulla bájtos fájlt amire azt jelölte meg, hogy ezek általában biztonságosan törölhetõek mert nem tartalmaznak adatokat. Na én ki is töröltem ezeket nagy bátran, de lett mentés róluk a programban a biztonság kedvéért. Tudtok mondani valamit, hogy egyébként ezek a nulla bájtos fájlok micsodák?
Köszi.
kb 10 mp volt megkeresni a választ rá...
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Ezzel ne vicceljetek ha kérhetem. Nagymester mint olyan nincs, csak alapítója, Õt úgy hívták (1998-ban meghalt): Imi Lichtenfeld (Magyarországon BP.-en született majd kivándorolt Izraelbe). Egyedül Neki van Expert 8. szintje ami a legmagasabb szint. Õ alapította és hozta létre ezt az önvédelmi harcmûvészetet. A következõ utána Expert 7. szint és aki ezt jelenleg egyedül birtokolja az Õ neve: Eyal Yanilov.
Õ rendelkezik egyedül a világon a legmagasabb képesítéssel, mint a Krav Maga oktatója. Õ a Nemzetközi Krav Maga Szövetség elnöke egyben és Õ volt a legjobb tanítványa Imi Lichtenfeld- nek és ezért Õ örökölte a jogutódságot és a címet.
Magyarországon az izraeli származású Tal Kvores vezetõ edzõ (expert 5. civil divisio szint) a legmagasabb szintû civil divisio Krav Maga oktató. Ez nem éri el a katonai kettes szintet és sokban el is tér attól.
Divisio (civil) szintnél a maximum az ötös szint. A katonainál pedig a nyolcas de azt csak egy ember érte el eddig, az aki alapította.
Az én négyes szintem katonai szint. A Israel Defense Forces (IDF) - elõzõ nevén THASAL - kötelezõen elõírja a használatát és az alapkiképzés egyik része is az elsajátítása. A vizsgán kötelezõ a kettes szint elérése és annak letétele mindenki számára. Ez katonai szint! Mindenki teljesíti ezt, még az alig ötven kilós nõk is. Néhányan meglepõdnétek ha egy ilyen hölgy használná ezt a tudását veletek szemben.
No elég volt az Offolásból és remélem a moderátorok nem adnak érte büntetõ pontokat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AVIRA - \"More than security.\"
AVIRA - \"More than security.\"
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.