Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L7wy
Basszáto kmeg, késztetést éreztem h elolvassam az egészet és el is olvastam, hát egy rakás szemét, legalább valami újat is mondtatok volna, de neeeem.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

slime001
Könyörgöm ezt honnan a facomból találjam ki? Nem vagyok médium.

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista
küldjön rola képet bzdmg,hogy virusnak jelezte az avast,és ennyi.megvan oldva a dolog.

én is tudok állitani ilyent.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

De ugyan az van mind a 2 gépen, könyörgöm.
slime001
Avast imád false riasztásokat adni, ezért is gyûlölöm. Egyébként egy nagyon frankó ingyenes kis vírusirtó lenne.

175 üzenet. A semmirõl....
Egyébként lenne egy kérdésem. Pendrivera kiírtam pár dolgot és odaadtam egy haveromnak. A haverom állította, hogy vírusos és az Avast! jelezte ezt. Neki állítólag a legfrissebb van. Szépen elõadtam neki, hogy a pro meg a free között 0hoz közelít a különbségek száma. Erre õ vállat vont. Szerintem hülye gyerek direkt szivatott. Egyébként 1 .doc és 2 .jpg volt a pendriveon. Szerintetek, hogy van ez? 1 nap volt a kiírás és az észlelés között.
Doomista
anonymous-ként regisztrálok.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

slime001
Én általában afganisztánból regisztrálok😊

A Country résznél pedig az Antartica-t választottam.Az elküldött licencek összesítésénél majd meglepõdnek,hogy a Déli sarkon is nagy keletje van a vírusírtójuknak.

matyi0323
am kössz a segítõkészséget és a nyugalmat....

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

matyi0323
megcsináltam, de azért kössz^^

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Doomista
Szerintem is hagyjuk a picsába, reménytelen!

slime001
De te most milyen 2 fájlról beszélsz? Szerintem is hagyjuk a picsába, reménytelen!😄

matyi0323
eddig meg volt, csak azt a 2 fájlt nem nyitotta meg, de mind1 hagyjátok a picsába^^

slime001
Most az ungabunga címre elküldték és valaki tökre örült, hogy random kapott 90 napos kulcsot!😄

Doomista
unga bunga

matyi0323
KABBE<#mf1>

slime001
Kamu adatokkal kitöltöd az igénylõ lapot. Tovább mész és letöltöd a kulcsot. Ilyen baromi bonyolult!😊

Narxis
Csatoltak hozzá egy KEY fájlt, töltsd le,Help-Lincemanagment. ezeet keresd meg a menüben. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

slime001
Bazdki ezt linkeltem neked az elõbb. Hihetetlen vagy😊

Doomista
oh istenem...te olyan egy olyan egy olyan egy kecibuta ember vagy !

matyi0323
hát áááááááááááXDXDXD
maradok szerintem a " marional", dögöljek meg ha megtaláltamXDXD az emailemre elküldte amit töltöttem azt meg is néztem, de ott mindig elakadok😄😄 ez már nekem is fáj XDXD

Narxis
lol, ok 😄DDDDDDDDD

matyi0323
😊
meglesem, ha nem jó majd sikítok😄😄

Narxis
https://license.avira.com/en/promotion-cj0ptfb6eh8cmw6a101r

itt kérj egy 90 napos liszenszt. .D

matyi0323
nem kamuzok na😄😄
tehát akkor ennek most itt vége?XD nézzek másikat?XD

slime001
Miket mondasz te Doomista?😛...

Doomista
KAMU

matyi0323
Jaa😄 nem tudtam, hát anno doomista mondta, hogy ez az^^ de azért kössz😄😄

Narxis
Az nem ingyenes matyó. 😄

slime001
Ott van a megoldás az aláírásomban. Ez pedig egy fizetõs vírusirtó...

Az Impulzusszerû frissítések okán,Norton.

matyi0323
Sziasztok, avira premium security suite vírusírtóm van és a napokban járla az "aktvsága" aztán, ha frissíteni szeretném mindig csak ez az oldal jön fel. Innen hova tovább?? Mert én nem jutottam sehová^^ ( és tudtommal ez NEM fizetõs írtó ) akkor miért nem ftudom frissíteni??
Valaki segítsen, köszi!!😊😊

Met
majd ha nem bebaszva írogatsz ide akkor talán, de akkor is csak talán 😛

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Doomista
házigazda szeretnénk lenni!
ha házigazdának választotok, jobbá teszem Magyarországot!
nem lesz itt semmi emelés ! sõt ingyen lesz a gáz !
és ingyenessé teszem a Norton szoftvert ! mindenki ingyen megkapja a norton bármelyik fajtáját !

Doomista
Norton gameszarság

slime001
Norton

geri777
Melyik a legjobb vírus spyware irtó ? ami a gépet se visszi annyira ???
És biztos védelmet nyújt ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Doomista

Astrum(fake)antivírus:Link.
ioifilm.net(JS Trojan Downloader Agent):Link.
Total Protect 2009(fake)Win 32 Genetik Trojai:Link.
troiani.altervista.org(JS/TrojanDownloader.agent.NHH):Link.
Vista Antivirus 2009(fake)Win32 Qhost trójai:Link
www.2squared.com(fake)Hozzáférés megtagadva:Link.
AntivirusProtector(fake)Win32/Adware DoctorAdware Pro:Link.
www.naaree.com(JS/Trojan Downloader Agent.NFZ:Link.

slime001
Firefox alól nem is engedte volna megnyitni. Gyorsabb lett volna😊

Doomista
Menj
már
szolgálatba
.

Norton sokkal gyorsabb mindegyiknél. Ezt illene tudnod. Vagy még eddig nem mondtam ezt? Azért fogta meg Õ elsõre. Egyébként IE alól SG fórumozok, így a Firefox persze, hogy hallgatott.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

slime001

Valami olyat nyomj be amirõl biztosan tudod, hogy az Avira nem tudja megfogni. Azt add nekem és az én Nortonocskámnak. Azt is megfogja fogni. Hehe.
Na mára lebontok, mert megyek szógálatba lassan. Holnap reggelig nyomom.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
milyen probálkozás ? a név a lényeg...youareidiot 😄 flamer sg barátunk alján lévö link 😄 google letiltja alapbol,még a norton sem kell ide 😊

slime001
Nekem firefox alapból letiltotta, de meglesem Avirával.

Doomista
tudom.