Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brand
Sziasztok!

Egy ismerõsöm gépét ez a vírus rendesen szét barmolta, csak az töltse le, aki tesztelni akarja!!!!!
A gépén NOD volt.

Csak saját felelõségre!

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

Sziasztok olyan problémám lenne h egy kedves ismerõsöm hozzá fért a gépemhez és felpakolt rá pár keyloggert. Milyen progit/progikat ajánlotok ezek eltávolítására?
Doomista
alap,hogy igy megy<#hehe>
Látom,rendesen dolgozik a "fûrész"<#nyes>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Látom megy a "rezidens védelem" <#pias> a "vírusok" ellen.<#nyes><#hehe>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Jó reggelt <#wave>
<#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Azért egy clean serial-ban jobban bíznék. Nem értem, hogy pl. Nod-ból hetente kerül ki legális kulcs, persze egy idõ után blacklisted lesz, de addigra megint lesz újabb adag, Kaspersky-nél is. Norton-nál meg alig-alig találni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lck
Mindkét resettert használtam ( használom ), egyiknél sem volt semmilyen gondom.
Mondjuk a nortonos indításkor beépül szolgáltatásként a rendszerbe, így elvileg azt csinál amit akar, de mondom nincs gond azzal sem, és a keresõk sem tekintik vírusosnak.
Vedd meg a neten, sokkal olcsóbb, mint a bolti dobozos verzió.
me and a monkey
Igen? Ezt nem tudtam, akkor mea culpa.
LCK is használja a trial reset-et Kaspersky-n, de az egy másik program persze.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

A-SQUARED belehúzott.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
Azt olvastam, hogy ezek kárt okozhatnak a programban. Huzamosabb resetelgetés után.

me and a monkey
Próbáld ki EZT, trial reset, visszaállítja a 90 napot.
(én nem próbáltam)

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

És az utána lefuttatott full scan eredménye. <#eljen><#smile>
Mondjuk NIS után/ mellett nem is vártam mást.<#vigyor0><#vigyor2>

A néhány perccel ezelõtti frissítést követõen már túl vagyunk a három millión. <#eljen><#vigyor0>
A Free is megkapta ezeket és az is itt tart.

Jó reggelt!
Helló!
<#integet2><#wave>

Avira Premium Security Suite. Elvileg 90 apos kulcsokat ad, de ezt majd megerõsítik azok akik használnak Avirat.
Egy másik.Avira Antivir Premium

Hello!

Mostanában nézegetem a fórumot, egész jó kis közösség alakult ki itt Nálatok!
Csak megosztanék néhány tapasztalatot az ESSsel kapcsolatban. Szóval én ezt használom, meg vagyok vele elégedve, számomra megfelelõ védelmet nyújt és tudom frissíteni az általatok megadott kódokkal(köszi érte) többek közt ezért is használom. Ma viszont belassult a netem, gondoltam valami vírus, amit az ESS nem vett észre. Ezért letöltöttem és lefuttattam a többek által ajánlott A-SqaredAnti-Malwaret és a Malwarebytest de egyikük sem talált SEMMIT. Ennek örültem hisz az általam használt ESS, esetemben tényleg jó védelemnek bizonyult. Utóbb kiderült a koli szerverével van gubanc és mindenkinél lassú a net.
Viszont, két hónapja kipróbáltam a NIS 2009-et, meglepõdtem a fogyasztáson, 8MB volt talán... kb. 1 hónapot használtam mondanom sem kell tökéletes védelmet nyújtott, nem volt vírus gondom-legalábbis nem tudok róla. Éppen ezért szívesen váltanék, ha már ugyan azt a védelmet kapom kevesebb erõforráshasználattal, az egyetlen dolog amiért eddig még nem váltottam hogy kicsit skót vagyok és sajnálom licencre a pénzt-válság van😊... De ha van valami tuti trükk hogy a 90 nap hosszabb legyen és fullos legyen a program... Ha van ötletetek, szívesen fogadnám! Elõre is köszönöm!
Narxis
Nekem Avira mûködik. Illetve 3.0-ás Nod is jó.

Nod-hoz egy jó kis honlap: http://www.for-ever.cn/nod32/

R3TR0
Windows 7 betat használok

Hát most meg a virusirtoval akadtam el a Eset Smart Security 4.0 nm frissit a norton 360 bol csak trialvan most mi a frászt rakjak fel ami ingyen van???

Narxis
Ha izgalmat akartok akkor netezzetek SP nélküli XP-n, IE6-tal beépített tûzfallal. Utána tegyétek fel az istenített programokat. 😊

Azert ajanlottam a Norman Malware Cleaner-t, mert en is lefuttattam a gepet a Malwarebyte's Antimalware-val, de nem latott semmit, viszont a Norman igen. Sot pl. a Superantispyware is a Malwarerebyte's utan meg szokott kapni valamit.
Az A-SqaredAnti-Malware viszont nem ismerem, de az biztos, hogy valami nagyon jo cucc, mert az A-Sqared Free ismererem.
Köszi a tippet de inkább mégsem.
NIS mellet ha az A-SqaredAnti-Malware és a Malwarebytes' sem talál semmit egy ideje akkor (talán) mégis csak tiszta a gépem.<#vigyor0><#wink>

Doomista
<#hehe><#hehe>

Ezt a Norman Malware Cleaner-t lefuttadhatod, epp a napokban futtattam le a gepem es kapott valamit, amit az Avira nem vett eszre.

Lehet olyan dolgot kap, amit a NIS nem vett eszre, csak vigyazz jarj ugy, mint en, hogy semmit nem jelez, de kozben speci dolgok bannak a gepben.
De csak a mézes!!!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

<#idiota><#hehe>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Jövõ héten itt vannak a vírusok keményen.<#eplus2> Nyugat-európában már tarolnak szépen.
A pályinka vajon írtja õket?

Doomista
<#pias><#pias>

"Aranyos", "kedves", "drága" és fene azt a kárörvendõ szmájlis mosolyodat @Möbiusz! Csak most van idõm bõvebben lereagálni a "segítõ" válaszodat.
ESS-t és NOD-ot használtam sokáig és a magad megnyugtatására gyorsan közlöm is, hogy még akkor sem tenném vissza, ha nem lenne más csak ez az egy létezne! Akkor inkább antivírus nélkül neteznék!

Helló! Szia hoty vagyol?<#wave><#integet2>
Nem vtted el a kedvem, sõt! Én nagyon is örülök, hoty a NIS ilyen tisztán tartja a gépemet. (el is várom!) AVIRA-ról ugye meg már eddig tudtuk, hogy ilyen. <#vigyor0>
Csak már majd egy napja nem írt be senki és gondoltam valamivel fel kellene rázni a "népet".

Doomista
<#ticking><#bohoc><#hawaii>

Doomista
csak hogy elvegyem a kedved kicsit,mert a lekjobb spanom vagy :ADS
avirával szint úgy...semmi nincs a gépen😊 kezdem unni a dolgot...pedig elhiheted hogy benyalom azt a napi 100+ warez oldalt 😄

Pianista
megcsinálták faszájosra a ZA -t😊 a norton gamer, gamer módban jobban ette a gépet mint a ZA gamer módban😊 nem szaggat be a game😊 igaz 48-50 megát eszik de ahozképest nem fogja a gameket😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Narxis
<#rolleyes>

<#boxer><#gun><#violent>
Az volt elõtte.

Én is éppen ezt akartam írni. De helyette tedd fel az ESS-t vagy a NOD-ot. Meglátod, hogy azonnal fognak találni. <#eplus2><#nyes>
(ezt minden féle rossz indulat nélkül javaslom)<#eplus2>

Pianista
töröld NIS-t<#eplus2>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Please! Plesae! Valaki!!!
48.-ik napja van fent a NIS 2009 és azóta sem az A-Squared Anti-Malware sem pedig a Malwarebytes' Anti-Malware nem talál semmit!! Még egy nyavalyás icike-picike cookie-t sem. Kezdem unni a dolgot. Mit csináljak?<#eplus2><#nyes><#eplus2>

Narxis
Jaja. 😄

L7wy
El van szállva a gyerek<#vigyor2><#vigyor2><#wow3><#wow3>

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
HAHA KIS mellé Avirat rakott. 😄😄😄

Ujabban a BitDefender Internet Security 2009 az IrfanView (iview400_setup.exe es iview410_setup.exe) telepito progit egy Trojan.AgentMB.DWTU1214221 latja.
Hat ez teves riasztas volt, de a progi maga jo.
Bassza meg letöröltem a Kaspersky-t és nem jók javascripte linkek, hogy bassza meg! Valaki segítsen így torrentezni se tok😞
Már mind1 mer már letöröltem. NOD-hoz meg van 2011-ig kulcsom. Frissít is rendessen.
L7wy
Tedd tanuló módba és akkor meglátod...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Akkor asszem visszatérek a jó öreg ESET NOD32 Antivirus Business Editionhoz! Azzal sem volt eddig gondom! De hogy feltettem a KIS 2009-et 2 valami reklámyanyag izét talált, szal nem tudom! AVG 8-at feltettem kékhalál. Asszem maradok a NOD-nál.
Narxis
Sajnos a Kaspersky bezavarhat a netkapcsolatba, support fórumaikon is van panasz ezzel kapcsolatosan.

Most beállítottam így! Kiváncsi leszek. De ha megy a Torrent full sávszéllel akkor kurva lassu a net! Egy oldalra várok 3-4 percet mire megmozdul! Ha kilövöm a Kaspersly-t akkor meg megy rendessen a net.😞

L7wy
kapcsold ki csak a tûzfalat benne és ellenõrizd h az a modulja -e a ludas.

Szevasztok. KIS 2009 amióta fenn van, az MSN-be nem mindig kapom meg az üzeneteket meg nem mindig küldi el. Ha kilövöm a KIS-t akkor minden jó! Tûzfalon a messengernek teljes körõ hozzásférés van adva! Valaki valami ötlet? Ha nem lesz jó akkor felteszek másikat, de mit tudtok ajánlani?