Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
2 havonta lefuttatom a malwarebyte's antimalware-t.1 max 2db kis jellegtelen sz..t talál!!
amugy megy akkor ? mert nálam 7 napos blokkolást ir ki pár linknél a rapid,de akkor az a rapid szopatása.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ezt a problémát majd javitják...baki az egész :\
szóval addigis a megoldás rá:
Megnyitod az Avira programot.
Online Protection menüre mész.
Webguardra kattints.
Configuration kék szóra kattolj.
Elõjön az "Action on detections fül...bal oldalt kattints a EXCEPTIONS szóra,aztán az URL SKIPPED BY WEBGUARD kis szöveg alatti mezõbe bemásolod azt a rapidshares url-t,amirõl leakarod szedni a cuccost.
Van valakinek ötlete, hogy az AVIRA miért írja ki a rapidshare.com-ra:
Access to the URL has been denied!
Warning: The content of this website is part of a unwanted category: Malware
Szerintem ez baromság...
Elõre is kösz
What about the forests?
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Ezután jön az a rész,amikor az operációs rendszer valamely háttértárolóról a memóriába töltõdik.Megjelenik az indító képernyõ és betöltõdnek a regisztrációs adatbázisban megjelölt eszközvezérlõk és programok,elindulnak a rendszerszolgáltatások.Igen,kedvenc vírusirtónk is már javában betöltötte a saját eszközvezérlõit és szolgáltatásait és már mûködik a védelme.
Megjelenik az asztal és az Indítópult mappában tárolt parancsikonokhoz tartozó programok automatikusan elindulnak.Ekkor rakja ki vírusirtónk is a parancsikonját a tálcára.De addigra már a háttérben lefuttatott egy gyors ellenõrzést és már javában a frissítéseket tölti.
Abban az esetben ha vírusirtónk csak és kizárólag az indítópultban beállított paraméterekkel indulna,elvesztenénk azt a lehetõséget,hogy a számítógép indulásának korai szakaszában is ki tudja fejteni védelmét. Ráadásul az indítópult mappában tárolt parancsikonok egyszerû törlésével,a kapcsolódó programok többé nem indulnak el automatikusan.Nem nehéz megjósolni,mi történne akkor,ha a már gépen lévõ kártevõ egyszerûen törölné a vírusirtónk indítópult bejegyzéseit a regisztrációs adatbázisból,és ezzel kiiktatná védelmünket.
Az meg nagyon vicces, hogy te hozod fel ki offol folyamatosan, csak #11848-as hozzászólásodra kell ránézni. Úgy felidegesítesz bazdmeg, hogy kávét se kell innom, hihetetlen.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gondoltam, hogy a két "nagytudású" (sok ezer hsz.-el) is segít, de láthatólag csak a hüje szmájlik belinkelésére tellett Nekik.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Reméltem, hogy tudtok segíteni és nem abban merül ki a tudásotok, hogy szmájlikat dobáltok be. Csalódtam bennyetyek. Mostantól egy hétig meg sem szólaljatok. Jobban járok.<#sir>#sir>
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
De miért nincs az aut. indulók között? Miért? Miért?
Fájl mentése.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Vezérlõpult>Szolgáltatások
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Hogyan lehetséges az, hogy a NIS2009 nincs sehol az automatikusan induló programok között? <#fejvakaras>#fejvakaras>
2. Windows csökkentett módban indítva és ESS futtaása.
3. Rendszer-visszaállítás visszakapcsolása.
Bé terv. ESET leszed és Kaspersky fel majd azzal egy full scan. (de ezt már írta @L7wy is az elõbb)Itt nem kell a csökkentett mód, mert Kaspersky ezt megoldja enélkül is.
2009.01.28. 11:46:01 Valós idejû fájlrendszervédelem fájl C:\WINDOWS\system32\msxml71.dll Win32/TrojanDownloader.FakeAlert.XO trójai törléssel megtisztítva A riasztást a következõ alkalmazás váltotta ki, mikor megpróbált hozzáférni a fájlhoz: C:\WINDOWS\system32\wbem\wmiprvse.exe.
2009.01.28. 11:39:12 Valós idejû fájlrendszervédelem fájl C:\RECYCLER\S-1-5-21-1085031214-790525478-839522115-1003\Dc13.dll Win32/TrojanDownloader.FakeAlert.XO trójai törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást a következõ alkalmazás váltotta ki, fájlmódosításkor: C:\WINDOWS\Explorer.EXE.
2009.01.13. 23:45:49 Valós idejû fájlrendszervédelem fájl C:\DOCUME~1\GRRpowa\LOCALS~1\Temp\DSyFYil3.exe.part Win32/TrojanDownloader.FakeAlert.VZ trójai törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást a következõ alkalmazás váltotta ki, fájlmódosításkor: C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe.
2009.01.13. 23:45:33 HTTP-szûrõ fájl http://2009download-best-soft.com/TubePlayer.ver.6.20885.exe Win32/TrojanDownloader.FakeAlert.VZ trójai kapcsolat megszakítva - karanténba helyezve OTTHON-6F6CA9FC\GRRpowa A program kártevõt észlelt, amikor a következõ alkalmazás a webhez próbált hozzáférni: C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe.
2008.12.26. 7:52:22 Valós idejû fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\GRRpowa\Dokumentumok\LimeWire\Incomplete\T-5745425-gyulollek children of distance (hot remix).mp3 módosult WMA/TrojanDownloader.GetCodec.gen trójai megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást a következõ alkalmazás váltotta ki, fájlmódosításkor: C:\Program Files\LimeWire\LimeWire.exe.
2008.12.26. 7:34:29 Valós idejû fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\GRRpowa\Dokumentumok\LimeWire\Incomplete\T-3545425-megtettem children of distance.mp3 módosult WMA/TrojanDownloader.GetCodec.gen trójai megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást a következõ alkalmazás váltotta ki, fájlmódosításkor: C:\Program Files\LimeWire\LimeWire.exe.
2008.12.26. 7:31:49 Valós idejû fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\GRRpowa\Dokumentumok\LimeWire\Incomplete\T-5745425-megtettem children of distance (hot remix).mp3 módosult WMA/TrojanDownloader.GetCodec.gen trójai megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást a következõ alkalmazás váltotta ki, fájlmódosításkor: C:\Program Files\LimeWire\LimeWire.exe.
2008.12.26. 7:30:10 Valós idejû fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\GRRpowa\Dokumentumok\LimeWire\Incomplete\T-3545425-megtettem children of distance.mp3 WMA/TrojanDownloader.GetCodec.C trójai törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást a következõ alkalmazás váltotta ki, fájlmódosításkor: C:\Program Files\LimeWire\LimeWire.exe.
2008.12.26. 7:21:21 Valós idejû fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\GRRpowa\Dokumentumok\LimeWire\Incomplete\T-3545425-megtettem.mp3 WMA/TrojanDownloader.GetCodec.C trójai törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást a következõ alkalmazás váltotta ki, fájlmódosításkor: C:\Program Files\LimeWire\LimeWire.exe.
2008.12.20. 16:45:39 Valós idejû fájlrendszervédelem fájl C:\System Volume Information\_restore{AC370006-DA99-4F58-8905-87BB6C575E7D}\RP332\A0145486.exe Win32/TrojanClicker.Agent.NEB trójai törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást a következõ alkalmazás váltotta ki, mikor megpróbált hozzáférni a fájlhoz: C:\WINDOWS\System32\svchost.exe.
2008.12.19. 23:00:07 Valós idejû fájlrendszervédelem fájl C:\WINDOWS\system32\l2431A4V.exe Win32/TrojanClicker.Agent.NEB trójai törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást a következõ alkalmazás váltotta ki, mikor megpróbálta elindítani a fájlt: C:\WINDOWS\System32\svchost.exe.
2008.12.19. 14:17:19 Valós idejû fájlrendszervédelem fájl C:\System Volume Information\_restore{AC370006-DA99-4F58-8905-87BB6C575E7D}\RP330\A0143075.exe valószínûleg módosult Win32/Spy.Agent trójai törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást a következõ alkalmazás váltotta ki, fájlmódosításkor: C:\WINDOWS\System32\svchost.exe.
2008.12.19. 12:20:31 Valós idejû fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Spybot - Search & Destroy\Recovery\SmitfraudCgp3.zip Win32/Bagle.gen.zip féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást a következõ alkalmazás váltotta ki, új fájl létrehozásakor: C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SpybotSD.exe.
2008.12.18. 20:27:47 HTTP-szûrõ fájl http://193.142.244.29/serce.php?41480dee337875a9e13ac9926a73fbc1b3e323c9ab433a6e66f9c44a3f9e227aea256527a3e5d6901&903 Win32/Agent.OIS trójai kapcsolat megszakítva - karanténba helyezve OTTHON-6F6CA9FC\GRRpowa A program kártevõt észlelt, amikor a következõ alkalmazás a webhez próbált hozzáférni: C:\Documents and Settings\GRRpowa\Local Settings\Temp\yyy2090.exe.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
<#mf1>#mf1><#nyes>#nyes><#taps>#taps>
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Jó,hogy itt is látlak!
Minden tiszteletem a tiéd!<#nevetes1>#nevetes1><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
ESS mellé tényleg nem árt valami 😊
http://www.for-ever.cn/nod32/
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Talán ez elég meggyõzõ.
Ha ezek nem jeleztek be akkor valószínû hogy nekik van igazuk, inkább mint a noname ThreatFire-nak.
Én AWC-t nem cserélném le holmi Threatfire-k miatt, ami ráadásul egy idõ után még lassítja is a rendszert.
Windows 7-re melyik Nod32\ESS veziot ajánlott?
Egyáltalán NPD32 vagy ESS Win 7-re??
.0 vagy 2.7
A 4.0 beta nekem nm firssitett Win 7-en valamiért...
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Felraktam a gépre az ESS mellé a ThreatFire-t és a tegnapi napon bejelzett az Advanced SystemCare nevû program AWC.exe és a Registartion.exe fájljaira, hogy amgas kockázatú trójai programok. Az Advanced SystemCare a cég oldaláról lett letöltve, no crack. A két fájlt a kivételek közé raktam egyenlõre! Lehetséges ez, okozhat bármi problémát a gépen?
Ha igen, akkor helyette valamilyen registry karbantartó progi a CCleaner és a Glary Utilities mellé?