Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Én.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

L7wy
Jó a Bitdefender, maradj annál, ha nincs gondod vele.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
az is jó program,de még fejlõdésben van. te tõled függ mit használsz,izlés kérdése.
bidefender 2009 egy jó virusirto csomag. kaspersky is nagyon jó. avira,norton,nod,és még egyéb más.ezek is nagyon jó virusirtok...ismét izlés kérdése ki mit használ
én avirát használok,és nem is váltok...

én avira premium security suitet ajánlok...de más meg kasperyt fog ajánlani,mig valaki nortont,és végül nod...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

kifli
vagy ez a VIPRE csoda mit tud?

Meg úgy egyátalán melyik a legjobb vírusírtó csomag?
jelenleg bitdefender total security 2009-et használok egy kaspesky jobb lenne? Nekem az a lényeg hogy egyszerû és gyors legyen valamit védelmet nyújtson mert mindig vannak ilyen érdekes nevû cuccok a gépen amik futnak, beírom googleba kiírja hogy trojan backdoor meg ilyenek ...
Doomista
spyware doctor
counterspy
spy sweeper
malwarebytes
a-square antimalware

mind pro program

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

kifli
spywearek ellen az ad-awere jó vagy van valami jobb esetleg?
M@TriX
Valaki próbálta már a 4.0-s ESET NOD32 antivírust és ESET Smart Security-t?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Látom nagyon akívak vagytok és duzzad bennetek az erõ.
Hétvégén jöhetnétek hozzánk árkot ásni. Csak huszonöt méterrõl lenne szó. <#eplus2><#hehe>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
haloty vagy,narxis !! haloty !!

persze mielõtt megittam a söröm szépen békésen nyugodtan.

Narxis
<#phone><#phone><#violent><#crazya>

Doomista
<#hehe><#hehe><#mf2>

Narxis
<#ejnye1><#ticking>

Doomista
nem tagadom...

...krv nagyot hazudtam ez ügyben !

Narxis
<#wow2> Aviráét is? Én csak Bitdefender-rõl, Kaspersky-rõl, F-Secur-ról tudok.

Doomista
bocs már valaki megtette nemrég :s

Doomista
feltöröd az avira oldalát talán menni fog

Narxis
<#rinya> akkor én 10 éveset szerzek!

Doomista
nincs az az isten !

Narxis
<#wow1> ide vele!

Doomista
nyertem egy avira 5 éves licenszet vele.

dragon11
Receptklub-ba ajánld fel, biztos nyersz vele.=D

Doomista
tarkón váglak mint a nyulat

és utána nyúlpörköltet csinálok belõled.

finom kapros mártással.

nyami.

dragon11
Mert mindenki rájön, hogy Kaspersky 4ever..

<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Arany virágszálaim ne engem kóstolgassatok b@meg.
Erre adjtok megoldást!

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Tetsuo
Tud vmit. 😉

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Doomista
Miért nem "Norton"-t irtál ? Ez meglepõ !

Tõled inkább olyan cuccot vártam volna amire azt mondod: "Hiszen norton!"
Szerintem is van ott valami nem oda való.
@Tetsuo
Töltsd le ezt. Nem kell telepíteni, ingyenes és irt szinte minden kártevõt. (hiszen Kaspesky!) Ha javasolhatom akkor mielõtt futtatod, elõtte kapcsold ki a Rendszer-visszaállítást.

Akkor ott van egy olyan virus, amelyiket az Avast meg nem ismert fel es az minden ujrainditasnal irja vissza a masikat.
Probald meg a Malwarebyte's Antimalware-val, Avira, Norman malware cleaner(vigyazat: ez amit talal azt torli, anelkul, hogy te akarnad), Spyware Doctor.
Valamelyik ezek kozul eszre kell vegye.
Tetsuo
Minden ujrainditasnal ki van kapcsolva a Vista tuzfala (pedig bekapcsolom ugye).
Az AVAST talalt 1 virust, de azt le is szedte.. hogy tudom viiszacsinalni ezt a szart??! PLS help mee!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

<#wave>Megnyugtattál pedig volt egy megérzésem, hogy a Te "mûved" lehet.<#integet2>

Narxis
Nem. Még eléggé gyerekcipõben jár.

R3TR0
A Comodo IS mennyire jo? Érdemes használni?

Doomista
jaj bocs,nemjó gépet hekkeltem :s

Vajon hová tûnhetett a NIS tûzfala?

Hehehe. Bekattant ma reggelre a Windowsom. <#eplus2>"Fél szemére megvakult". Pedig nem is bszéltem hozzá csúnyákat.<#eplus2>

Nekem az a lényeg, hogy jegyezze meg a dolgokat. Router mennyire fogja a dolgokat? milyen hatásai lesznek? rejti az ip-t pl?
Doomista
elmegyõs...olyan 50-60%os teljesitmény...alap beállitásokkal...rendes beállitásokkal már szerintem 80% 😄

A Security Suite verzióban milyen a tûzfal? Okos vagy IQbetyár?😄
Pianista
és a cleaning után 0 threats deleted -et írt ki... ez akkor mi is??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
lefuttattam és 3 "Threat trace" izét talált a registryben... amúgy semmi mást.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista
Ha netre van kötve a gép

Avira mikor írja ki, hogy jó a kulcs? Ha netre van kötve a gép, vagy net nélkül is elfogadja a 90napos kulcsot?
Narxis
😄DDDDDDDDD

Doomista
Észre sem vettem hogy elírtad ! Szinte nem is érzem a helyesírási hibákat már ! 😞

A #12269-ben a "a leírt módokon a gép?" szövegrész így néz ki helyesen:
"a leírt módokon a gép ELLENÕRZÉSE?"
Bocs az elírásért!

Üdvözlettel: gy?jt?

Doomista
Üdv gyûjtõ!
Nagyon nincs mit!

Egy üveg sör azért jöhet!

Szia Doomista!
Köszönöm a gyors választ!

Üdvözlettel: gy?jt?

Doomista
Hali gyûjtõ !

Igen, így mûködik a dolog!