Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
thx :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dragon11
Ésszel legyél, vagy Avira v. Kaspersky..:)

Am. grat és jó az új logód.:D

Narxis
Lehet az én hibám, bár ugyanazokat az oldalakat néztem mint mondjuk 1 hónappal ezelõtt. Semmi újat, semmi warezt. Lehet meggabalyodott a NOD egy pillanatra és beslisszant a kártevõ.

Doomista
Ezt maga a NOD fejlesztõitõl kellene megkérdezned e-mailben.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Megint egy rejtély.A Nod ismeri a Conficker AA-t.Akkor mégis hogyan került fel a gépre és vajon miért nem tudta eltávolítani?

Doomista
örülök neki, hogy az avira leszedte...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Narxis
Na, elvileg Avira leszedte. Asszem nem használok többet NOD-ot.

Narxis
Az volt az elsõ amit próbáltam, feldobok egy Avirat.

Doomista
ez is lehet a help...

ahogy látod,nem egy hirtelen féreggel van dolgod most...szépen bekaptad,meglepõdtem most.

Doomista

Narxis
A NOD32 elkezdett folyamatosan jelezni valamilyen Conficker AA nevû cuccra, de nem tudja eltávolítani. Mitévõ legyek?

Beállítottad rendesen azt a vírus irtót?

Itt van a honlap: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509

vagy :http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=197509

nem tudom melyiket használod.
Narxis
Kösz, de erre annyira nem vok büszke. :D Egy kezemen meg tudom számolni hányszor adtam szoftverért pénzt, ha ebbe a játékok is bele tartoznak.

L7wy
Ez az ESET a 4 es volt?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

L7wy
Ezaz, egy derék ember, aki nem ad pénzt minden szarért. <#eljen><#eljen><#eljen>

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

Narxis
Én ezt nagyon komolyan írtam. Az Avast leirtotta amit a Nod nem tudott és még ingyenes is. Kell ennél több? A licenceket meg el lehet adni. Tényleg nincs jobb tanácsom, te is írtad, hogy maximális védelemmel üzemelt a Nod. Egyszerûen ennyire képes sajnos. :/ Esetleg ha felveszitek a kapcsolatot a Sicontact Kft-vel még a pénzeteket is visszaadják. Nem tudom, nem igazán költöttem még pénzt szoftverre. Még Windows-ra se, pedig már 16 éve van gépem.

Szia Narxis!
Köszönöm, hogy válaszoltál. Bár én inkább vártam egy magyarázatot a felvetett problémára - ha már válaszoltál - és tudván, hogy Te még nodot is használsz, tehát közelebb álsz a témához, mint adni egy olyan tanácsot ami jelen esetben semmit sem ér. Ugyanis azokon a gépeken elõfizetett nodok vannak egy évig így nem lesznek lecserélve. (de nem csak ezért nem!)

Én inkább úgy fogalmaznék, természetesen nem megbántva senkit sem, hogy rossznak nem rossz a NOD32 csak (mégsem) nem annyira jó. Talán érezhetõ a fogalmazásomban az árnyltság. Ezzel csak azt akarnám mondani, hogy ami nem jó az nem jelenti automatice azt, hogy rossz.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
Szia!

Szar a Nod, használjatok inkább Avastot.

Sziasztok!
Hétvégén vendégségben voltam rokonéknál. Három gépen van fent a nod megvásárolt licencel. Egyik gépen ami a tizenéves srác gépe volt egy kártevõ amit a nod beazonosított és karanténozott a manuálisan futtatott kereséssel. Valami trojan-downloader vagy ilyesmi volt. Tudni kell, hogy ez a gyerek nem az fajta mindenre és ész nélkül kattintgató fajta. Lenne ezzel kapcsolatosan néhány kérdésem.
Miért nem vette észre a nod heurisztikája a kártevõt csak azután, miután lefuttattuk a kézi indítású keresést?
Sem csökkentett módban sem pedig rendszer-visszaállítás kikapcsolásával sem törölte, hiába akartuk töröltetni vele, mert a következõ kereséskor megint megtalálta és bevágta a karanténba és ennyi. Ezt eljátszottuk néhányszor de nem sikerült a törlése a kártevõnek.
Leszedtük a nodot (ideiglenesen) és feltoltuk az (ingyenes) avastot. Ez is megtalálta ott ahol a nod és kitörölte! Ki tudta törölni! Nem kellett csökkentett mód sem.
Leszedtük az avastot és vissza a nod, majd egy full scan és már nem találta a kártevõt. Ebbõl következik, hogy az avast biztosan leszedte és eltávolította a géprõl. Akkor most hogyan is van ez? A nod miért is nem tudja eltávolítani azt a kártevõt amit valahogy beengedett és nem vette észre a heurisztikája, csak a kézzel indított full scannal találta meg? Valami nem értek. Ha a kézi kereséssel megtalálta akkor a heurisztika miért nem riasztott rá és miért nem hatástalanította? Egyébként a legszigorúbb beállításokkal mennek a nodok mind ahárom gépen.

Narxis
Semmi baj, szívesen! :D

Ááá,de gáz vagyok! Azt vártam ha ráklikkelek,akkor felajánlja alul a törlést. Köszönöm!:-)))
Okés THX.
L7wy
Figyu, nekem nincs itt a progi elõttem. De tudom, h miinden regisztritisztító csak töröl. Namost klikk olyanra h scan meg clean. Az undo csak akkor kell, ha a progi valamit esetleg elbaszna, és vissza bird állítani.

Narxis
Vistan NOD32 4.0 Antivirnya, XP-n ESS 4.0. Nem volt még problémám.:-)

Végül csinál,mert ha megnyomom akkor azt írja ki hogy biztos hozzá kívánja adni az itt ......található információt a rendszerleíró adatbázishoz? Én meg azt hittem hogy amit talál azt törli ki mert fölösleges. Akkor most hogy van?
Doomista
nem szórakoztam, egyszerûen túl sokat ittam ma is

Doomista
lol, már azt hittem hogy én kattantam be hogy nem látok semmilyen deaktiv gombot...

L7wy
Undo=vissza, vagyis visszaállítja a hibás bejegyzéseket.

L7wy
A restore az visszaállítja... tehát scan and clean, majd ha van akkor valami olyat h clean ha még nem törölte. És evvel kész is.

Te meg Doomista ne szórakozz, voltál egyszer te is kezdõ.

Azt nyomom de nem csinál utána semmit.Gondolom ki kellene õket törölje nem?
Doomista
Restore all gomb ^^

Szia fölraktam a RegVac Registry Cleaner-t nyomtam egy Scan and Clean-t talált is 555-t,de innentõl tovább mit kell nyomni?

kép
dragon11
..:) Te milyen védelmet használsz?

Narxis
Majd egy óvatlan pillanatban. :P

dragon11
Értem.:)

Én nem, KIS 2009 Szolgál és Véd!:)

Narxis
Egyszer mindannyian meg fogtok fertõzõdni!!!!

Narxis
Ha azt csinálja amit írtam akkor véglegesen törli a rendszerbõl és a karanténból a fájlt. :)

dragon11
Õ nem törölni akarja véglegesen? vagy csak a Quarantine-bõl akarja törölni?:)

Narxis
Megnyitod a karantént és jobb klikk Delete from Quarantine? :D

Hello! Egy nálam hozzáértõbbtõl szeretném megkérdezni,hogy az ESS 4 karanténjából hogyan tudom kitörölni a fertõzött file-okat? Köszi!
Doomista
erre irtam: . hát, kb. 1.5 hónapja váltottál Avira-ra.:)
:) sokkal több volt az,mert comodo avira volt meg comodo avast meg comodo ez az...f secure is volt...régen volt kaspersky,de semmi rossz szavam nincs hozzá:)

dragon11
Bár, már kitudja.:DD:D

dragon11
Áh, dehogy is..:) összesen 2x reseteltem még..:)

Doomista
4-5 hónap az

dragon11
Aha.. hát, kb. 1.5 hónapja váltottál Avira-ra.:) Mert még Te adtál nekem okosságot hozzá, csak nekem nem mûxott.. így lck által adott trial resetterrel vagyok.=D

Doomista
áh nemtom, nagyon régen volt, biztos hogy már menne, de úgy az avirához nõt a szivem, és majd jön egy uj verzsön is belõle, arra meg nagyon kiváncsi leszek ^^

dragon11
Meg kéne tanulni értelmezni a táblázatot.:D:D

Am. mi a gond a Kaspersky-vel?:) szülõi felügyelet off és megy minden online gém.:)

2012.12.08. A nulladik nap
Erre írják az ó-egyiptomi, az azték, a maya feljegyzések, hogy az utolsó nap és ekkor elkezdõdik. Elkezdõdik és hamar véget is ér az emberek és az "árnyak" (akik nem látszanak a fényben) háborúja ami inkább emlékeztet majd egy globális irtásra mint egy háborúra.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
forrást ilyenkor oda kell írni.