Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Népszabadság napilap március 16.-i számának Infovilág rovatában arról olvastam, hogy a Panda weblapon elérhetõ egy ingyenes vírusellenõrzõ program. A rövid kis cikk arról tájékoztat, hogy esetleg fertõzött USB eszközök csatlakoztatásánál a program az Autorun fájl ellenõrzésével kiszûri a fertõzõ fájlt.
Lehet, hogy kissé béna vagyok, de ezidáig nem találtam ezt a programot.
Találkoztatok már vele? Ha igen, legyetek szívesek megadni a linket, ahol elérhetõ.
Elõre is köszömöm a segítséget.
Üdvözlettel: gy?jt?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Doomista: Az a szomszéd, egy elmebeteg vén öreg nõ. Tényleg baja van az agyával...
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Meg mindig jobb az antivirus mellett egy kicsit manualisan is szetnezni! Sokszor egyes furcsasagokat, fajlokat lehet eszlelni a gepen, amelyekrol pl. az ember nem tud. Ekkor valami biztos nem stimmel.
Ez a program a memory stick-eket fertozi meg, mert sajat magat irja ra egy autorun.inf rejtett fajlkent. Allitolag, egy orosz program.
Az Avira nem tudta torolni, csak ha a stick-et kikapcsoltad es kivetted.
avirával nézd meg jahm
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
wtf ?
ennyi erõvel lehet ez is:
"szopj le"
hibaüzi
Aztán megnyitottam az oldalt ahol az exe filek vizsgálása és ott ezt írja.
Szerintetek ezt tiltsam le? Ha jól olvasom az oldal is azt írja hogy nem kell kikapcsolni? Szerintetek? Köszönöm elõre is a válaszokat.
Tegyem fel a data.hu-ra?
desk.zip/desk.cpl
Ezt pl a Kaspersky eszre sem veszi!
Ha akarod tesztelni, akkor elkuldhetem, sot meg vannak sokkal durvabbak is nalam, de azokat mar felismeri a Kaspersky.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.