Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
nah most bebasztam

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
<#pias><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
<#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Latom egyes antivirusok visszavonjak 5 nap utan az illeto fajrol szolo fertozottseget: (desk.zip/desk.cpl)

2009.03.31 2009.04.05
Doomista
kúrva életbe<#wow3>

Met
#13558<#hehe>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Doomista
most mi van ?
hazudnénk én neked ?

Met
.....

A kis lelkes újonc.

me and a monkey
Meglett Etele is, tényleg számûzte magát. 😊
Ebbõl rá lehet ismerni.
Mondjuk NIS-tõl vissza kell vonnom a "legjobb cookie-eltávolító vírusírtó program" díját ha igaz amit a fórumon válaszoltak neki.
PH! fórum 12253 hsz-tõl

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Doomista
1 hete nem ittam...

Met
attól függ hány sör van benned 😄

slime001
Az kizárt dolog!

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista
hazudnénk én nektek ? 😄

dragon11
Télleg?😄

Narxis
Kösz, rendes vagy.

Doomista
megteszem

Narxis
Majd elfelejtettem, nekem azért kérhetsz autogramot tõlük. 😛 😄

Narxis
😄D

Doomista
inkább a halál 😛

Narxis
De az tök jó, elmehetsz az ESET központjába kezet fogni a fejlesztõkkel. 😛

Narxis
Te is?😮 Neeeem, nincs bajom. 😊

Doomista
én szlovák vagyok, bajod van vele ? 😮

Narxis
szlovák vagy?😮

qetuol
mert szlovák^^

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Ez mér nem angol? <#wow2>
Narxis
De van, amikor mûködött akkor egy pillanatra "kifagyott" az az ablak, amíg törölte azt 10-15gigát és utána láttam is, hogy sokkal több a szabad hely a rendszermeghajtón, most viszont hiába kattintok rá semmi nem történik, lehet más tweak progi okozhatta. Volt már a gépen, IObit, Ashampoo WinOptimizer, Tune Up Utilities 2009, COMODO System Cleaner, Advanced Vista Cleaner, jv16 PowerTools 2009 és most Vista Manager.
A Tune Up tuti kitörölte mert mutatni szokta kategóriákra bontva a felesleges adatmennyiséget és rögtön törölt vagy 15gigát, Restore Point néven.

qetuol
igazán valószínûtlennek tartom h az iobit kapcsolta ki^^ nézd, nekem így néz ki, neked ilyened nincs?

Narxis
Ja, nálam nem mûködik. :/ Szerintem IObit kapcsolta ki ezt a szolgáltatást és lehet ezért nem is tudta törölni, se lemezkarbantartóban se ASC 3.2-ben.

qetuol
persze, a lemeztisztítás (nem tudom pontosan, magyar winben hogy van) eleve benne van a rendzsereszközökben. amikor rámész van egy fül olyan, h további lehetõségek, na ott😊

FZoleee
tényleg, a rendszervisszaállítási pontok eltüntetésére van valami program?
Narxis
Kösz, ennél már nem írta ki, hogy nem fér a registryhez ha pendrive-ról rendszergizdaként indítottam. Viszont a File analízisnél kapásból lefagyott a program.

Visszatértem a Vista Manager-hez, fél évnyi válogatás után. Volt a gépemen IObit ami tetszett, csak valamiért 64bittel még harcban áll, pedig kompatibilis elvileg vele. Nem tudja törölni a rendszervisszaállítási pontokat(ez kb. 5-10GB szabad helyet jelentene pluszban) illetve a Startup Managere valamiért csak pár programot lát, holott még van egy csomó ami Windows-zal indul. Aztán felraktam TuneUp 2009-et, ez már sokkal jobb, elég sok szabad helyet csinált nekem anélkül, hogy zavart okozott volna a rendszerben, tetszett a defrag-ja, a Startup Managere is elég pofás viszont amiért választottam az a pár plusz funkció ami tetszett: Undeleter, a végleges törlõ funkció illetve jónak találtam tejesítmény javító központját is. Néha bugzott, hiába klikkeltem Optimize all-ra, 1-2 javaslata mindig "beragadt" még elrejteni se tudtam. Smart Defrag-ot is visszacseréltem Perfect Disk 10-re. Vista/XP Manager+Perfect Disk 10, ezekhez a programokhoz mindig visszatérek pár hónap tesztelgetés után.

Lehet.

Met
Vinyórol is lehet indítani?

jv16 Portable 1.9.550:Link.Rámásolod pendrivera és kész.A trial resetet meg a kulcsokat lehet hanyagolni,mert az elõbbbi valószínûleg vírusos,az utóbbi meg nem fog mûködni.Léteznek még módositott változatok,amely rátelepítéssel visszaállítja a 30 napos próbaidõszakot.

Narxis
És én ezt hogyan használhatnám? Az a gond, hogy amikor régebben ajánlottad én feltelepítettem és azóta nem volt winreinstall, most is felraktam, de már egybõl írja, hogy vegyem meg, nincs trial.

Találtam egy trial resetert: Link

De virustotalon 14 virusirtó riasztott rá: Trojan.Win32.Autoit.xf

Slusszpoén, hogy NOD32 nem. 😞

Met
Melyiket? PB-n egyet találtam usb edition-t de az fertõzött

Doomista
hát kérem szépen a tuneup jó szar eredményt végzett 😮 pedig az én kedvenc progim vót 😮 kúrva életbe!

Én kérlek szépen a portable változatát használom.

Narxis
Speci, te milyen okosságot használsz a jv16 PowertTools 2009-hez?

Narxis

Met
nem engedi kilõni, amúgy is a KIS része

Doomista
nemrég voltam ott, saját szememmel láttam 😄

Narxis
Kill process

Met
Az avp.exe folyamatos 47-50%-os processzor használatát nem lehet lecsökkenteni?

dragon11
Komoly?😄

Narxis
<#wow1>

Én meg most meglepõdtem.Töltöttem le egy adag szutyvalékot.Százhatvanötbõl százhatvanhat találat.

Doomista
Hát kérem szépen, nem rég kaptam a friss hirt, hogy a Szegedi Tudományegyetemen április 10.-ig nem lesz internet egy bizonyos virus miatt...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
conflicker

dragon11
Akkor még sem keylog, de az azt a mûveletet csinálja.😊

A többit tudtam, THX.😊